עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 143

אשכול: איך לימדתי חרגול גרמני לאכול פאייה. - סיפור מסע.

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    ערן יקרי, שוב חיפפת, אם היית קורא את הפתיחה הכל היה לך יותר ברור.

"...הסיפור הבא מתחיל לפני 29 שנים, ממשיך בהווה ויסתיים בעתיד, כשהחוט המקשר שעובר לאורך השנים והזמן הוא האהבה, החלום
    והזוגיות. אהבה של גבר ואישה, אהבה של אדם ומכונה, אהבה להרפתקה, קסם ומקומות רחוקים. אהבה שאינה תלויה בדבר."

לגבי המיפלץ הגיבור, כל מילה שלא לעניין פשוט פוגעת בלוחם האמיץ הזה, עושה עוול ליכולות שלו בגילו, ופשוט לא נכונה.
    לא חיפפתי בכלל, קראתי הכל מהתחלה עד הסוף. קראת לשרשור "איך לימדתי חרגול..", אז שוב ואני מתעקש - עוד לא לימדת שום חרגול, בטח לא לאכול פאייה. קודם כל תקבל אחד (מסכים עם איתי שחרגול זה כינוי לקתום, WR או מקסימום לטנרה מכועR) ואח"כ תנסה ללמד אותו. ותיווכח שהוא כבר אכל הרבה ויכול ללמד אותך

ציטוט נכתב במקור על ידי הפלג הצפוני צפיה בהודעה
    כן איתי,180 קילו זה חרגול.
    פלג, הבימר הג'יעז לא בדיוק 180 ק"ג. לדעתי הלא מלומדת ולא בדקתי ברשת על ה SPECS שלו, אבל המשקל הוא לכיוון יותר ה 220+ וזה יבש בלי מע"מ הרכבה הובלה ומציצה
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    לא חיפפתי בכלל, קראתי הכל מהתחלה עד הסוף. קראת לשרשור "איך לימדתי חרגול..", אז שוב ואני מתעקש - עוד לא לימדת שום חרגול, בטח לא לאכול פאייה. קודם כל תקבל אחד (מסכים עם איתי שחרגול זה כינוי לקתום, wr או מקסימום לטנרה מכועr) ואח"כ תנסה ללמד אותו. ותיווכח שהוא כבר אכל הרבה ויכול ללמד אותך

פלג, הבימר הג'יעז לא בדיוק 180 ק"ג. לדעתי הלא מלומדת ולא בדקתי ברשת על ה specs שלו, אבל המשקל הוא לכיוון יותר ה 220+ וזה יבש בלי מע"מ הרכבה הובלה ומציצה

מה שהוא אמר. וחוץ מזה שהטנרה באמת נראה כמו חרגול. אחד האופנועים הכי מכועrrים (הוא ממש ממש מכוער) שפגשתי.
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

Junior Member הסמל האישי של אמיר
    תהנה לך בטיול.

ולא לשכוח - תמונות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי קונילמל
    אומרים כי אני אינני אני
    על כן אני נבהל,
    כי אם אני אינני אני
    אז מי אני בכלל...

בהצלחה ,
    אולי תפגוש את נתן בדרך
    http://24europeanunioncountries.blog...g-post_26.html

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ...כשמדברים על מסע ארוך, לסמנטיקה של המילים אין באמת משמעות וכשם שהיופי הוא בעיניי המתבונן, כך גם הדמיון
    ומי שרואה בענק הגרמני דברים אחרים פרט לחרגול שיבושם לו. אני מוכן שמישהו ישכנע אותי או ימצא לו כינוי אחר, אולי
    באמת כאשר ארכב עליו בפועל ימצא לו שם נוסף.

לאחר שנסגרה המסגרת המשנית של הטיול נשאר רק לבצע את הכוונונים האחרונים, מסגרות זמן, זיהוי אתרים מעניינים
    אירועים מיוחדים ומקומות מיוחדים, מצאתי באחד מהכפרים בו נשהה מוזיאון רכב עתיק, וממצאים ארכאולוגיים מעניינם.

נפתחה רשימה של ציוד שנדרש לטיול כזה, מצד אחד זמן השהייה עומד על 21 יום, מצד שני כמות הציוד מוגבלת לשלוש
    מזוודות אופנוע ותיק נוסף שיקשר על הסבל. הרשימה גדלה מיום ליום שבכל פעם נזכרים בעוד פריטים שנדרשים.

אומרים שכל הנחלים זורמים לים וכל הדרכים מובילות לרומא, אבל כיוון שהפעם אני מתמקד בספרד התחלתי לבדוק את המסלול
    תוך בחירת כבישים מעניינים יותר מכבישים מהירים, למרות שיהיו מקומות בהם לזמן הנהיגה יהיה משמעות ושם ננצל את
    האוטוסטרדה.

השלב הבא שמתוכנן הוא הכרה מוקדמת של האופנוע הנבחר, להזכרתכם בכלי שלא נפוץ בארץ bmw g/s 1200 קירור מים
    ואני עדיין חושב איך אני מוצא אחד כזה. אולי לארגן רכיבת מבחן של היבואן.

הזמן הולך ואוזל ועדיין לא ממש מסתדר עם ה-gps והזנת הנתונים עדכון המפות, הסלולרי ושאר העזרים הטכנולוגים, אבל יהיה
    בסדר...
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member הסמל האישי של guyt
    תהנה מהטיול!
    אני לקחתי רכיבת מבחן על ה1200 קירור מים החדש בסוכנות בת"א לפני שהחלטתי איזה אופנוע לשכור ברומניה,
    נהניתי מאוד ולא רציתי להחזיר! לבסוף בחרתי את ה-1200, אבל את הקירור אוויר, כי המחיר לקירור מים היה יקר משמעותית.
    ממליץ לך לבצע גם רכיבה כזו.

משום מה בתמונה אני נראה קצת מלנכולי, נטו בגלל השמש שהאירה לתוך פרצוף שלי

תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    נערך לאחרונה על ידי guyt; 18-06-2015 בשעה 09:07.
    SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
    Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
    Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
    Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
    Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R

מה הגובה שלך?

מה הגובה שלך?
    1.72 ביום ממש טוב שלי
    Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
    Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||

אז אם הסתדרת עליו, אני רגוע...

אז אם הסתדרת עליו, אני רגוע...
    אני לא חוכמה. הסתדרתי על אופנועים שבקושי הגעתי איתם לרצפה,
    ונאלצתי להמשיך להסתובב עד שהייתה איזה אבן או מדרכה או משהו.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    רן, תפסיק להילחץ. הוי-מקס שלך יותר כבד ופחות נוח לתפעול מהבימר ה"גבוה".
    כשאתה עולה על כלי גבוה ביחס לכלי כביש "נמוכים" כפי שהתרגלת עד כה, אתה מרגיש כאילו עלית על אופניים. מניסיון אישי אחרי שלושה אופנועי כביש (מגנה 1100, קווא' kz750 ובימר k100rs) עליתי על סופר טנרה 750 והוא ממש הרגיש לי יחסית לשאר כמו אופניים ומשמעותית קל לתפעול (יותר מדי קל לתפעול, לא התחברתי אליו בגלל זה) לפי מה שזכור לי הסופר טנרה משקלו כ 210 ק"ג
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member
    אל תידג רן,הבווארים בטח חשבו על מאותגרי גובה ותיכננו איזה צ'ופצ'יק מנמיך.

Member הסמל האישי של Zvika
    תאמין לי אתה... אני אוהב את הכתיבה שלך שמכניסה לאווירה הנכונה.

כיף גדול הולך להיות לך, יא אללה שלך. הבימר 203 ק"ג לעומת 262 ק"ג אצלך - רילקס..

והכבל שלך מחכה לך! לצערי לא אוכל להגיח לטוביה היום אז קפה/בירה/סטייק שבוע הבא. (אפשר גם וגם וגם).

תמשיך לכתוב.

(כוסומו איפה כל הסמיילים השווים שהיו לנו בפולגייז)
    Aprilia Tuono V4 1100 Factory

be a racer club

...אומרים שהבסיס הטוב ביותר לזוגיות ואהבה זו קודם כל חברות טובה. קצת קשה לקיים זוגיות כשאין
    לך מושג על הצד השני והוא נמצא יבשת אחת שמאלה ממך. אז על מנת להכיר את השותף החדש התחלתי
    קצת להציק לכאלה שמכרים אותו וקראתי קצת עליו. ככל שנכנסתי לעומק התפתחה בי התובנה הקשה, כמה
    אנחנו הרוכבים, נחותים בהשוואה למכונות שאנו רוכבים עליהם, שזה פשוט בזבוז משווע. היכולות המדהימות
    שלו יבוזבזו על רכיבה מנהלתית שגרתית מבלי שאני מסוגל לנצל ולו עשירית מהיכולת האמתית שלו.

קחו רוכב מיומן, שטעם קצת מכאן ומכאן, שימו אותו על אותו אופנוע שאתם רוכבים עליו ופתאום תגלו שלאותו
    האופנוע נוספו יכולות שלא ידעתם על קיומם, שהוא מהיר יותר, חזק יותר, עביר יותר ובעצם הוא הכל יותר...

חזרתם ועליתם על האופנוע והנבלה שכח את כל מה שהוא יודע וחזר להיות עגלת סופר...

מבחני הדרכים מעמדים מול האופנוע מתחרים אחרים ומסקרנים, צפייה ברוכבים אחרים רוכבים עליהם יכולה
    להיות חוויה מסרסת ומתסכלת ופתח מסוכן לתקלות אם מישהו קופץ מעל החגורה ומנסה משהו שבחיים לא
    יהיה לו סיכוי אמיתי לעשות.

אני חוזר ומתבונן בגרמני בתמונות, משל לבחור שיוצא לפגישה עיוורת ומתבונן בעמוד הפייסבוק של המיועדת,
    עוצם עין בלתי מכוונת, מכווץ מבט בשנייה ואומר לעצמי: יהיה בסדר. כי אחרי המפלץ הכחול, הקרנף השחור,
    חרגול זה פרוקי רגליים....

...עוד לא נולד המאנייק שיכול לעצור את הזמן (פתגם עתיק מהטירונות) אבל ככל שהפתגם עתיק הוא עדיין נכון.
    נשאר עוד שבוע על לתחילת המסע, נרכשו לאחרונה מס' מנעולים ושרשרת נעילה לציוד ותיק מסען 160 ליטר.

הג'ינג'ית נכנסת לתוכו בקלות ואפילו ניתן לסגור את הרוכסן ... (יהיו תמונות).

השבוע נתחיל באריזה על מנת לקבל את סדר הגודל של המטען שניקח איתנו, ומשקלו. נשארו מעט סידורים אחרונים
    ובעצם המסע כולו כרגע תלוי רק בנו...