שלום למתלבטים
עד לא מזמן רכבתי ביום יום על xevo 250 קטנוע מעולה ונוח, עד שרציתי עוד את הקצת הזה כדי להרגיש מסופק.ועברתי לקטנוע 300.
מה הכוונה מסופק?
זה לרכב בכבישים מהירים במהירות שיוט יחסית גבוהה בלי לאמץ את הכלי,זה לרכב על סביב ה110 120 קמש ויש עודף לעקיפה.
נושא הABS זה גם אחת הסיבות שהחלפתי לכלי עם ABS כאמור היום ברשותי DOWNTOWN 300 ניסיתי בכוונת תחילה את מערכת הABS ופשוט עובדת יפה וחלק לא ננעל הגלגל והקטנוע לא יוצא משליטה.
תוספת מחיר הביטוח גם אני חששתי אך בסוף עשיתי זאת ואני ממש נהנה מהכלי יש יתרון משמעותי לכח מרגישים אותו כשאני צריך אותו הוא בהחלט שם.
המלצתי היא ללכת לעשות נסיעת מבחן אני יעלה כמה מילים על הממצאים של הנסיעות מבחן שעשיתי לכלים:
j 300-של קוואסקי אותו מנוע בדיוק של הDOWNTOWN קצת יותר יקר ומשקף ספורטיבי מה שיגרום לאי נוחות בכבישים מהירים.ופחות מקום בתא מטען. כמו כן פה בכלל אין מקום לשליחת רגליים קדימה בעוד ב DOWNTOWN יש למרות שהתנוחה מוזרה זה אפשרי ואני 1.84.
joymax 300 - קטנוע נוח מאוד ומרווח אך הממדים שלו הרגישו לי קטנים למרות שהיה מקום,מנוע לפי דעתי האישית אנמי ולוקה בחוסר תגובה(אולי בגלל שזה לא באמת מנוע 300 אלה 250 מוגדל שזה יוצר 278 סמק) מקום מרובה בתא מטען-ירדתי ממנו בגלל מנוע שהרגיש לי חלש וויברציות במהירויות הנמוכות.
sym מקסים 400- קטנוע גדול נוח מאוד ישיבה נוחה הבעיה שיש שני דגמים אחד עם ABS והשני בלי וזה תוספת,ירדתי ממנו בגלל זה שזה תוספת משמעותית ולא בא בסטנדרט ובעיקר בגלל מנוע מלא ויברציות בכל קשת הסלד שזה פשוט לא אפשרי לרכב יום יום עם דבר כזה. ובהתחלה דיי הייתי נעול על הכלי.
DOWNTOWN 300- מנוע חזק שמפתיע 300 סמק,יש ויברציות אך מעטות מאוד והם בנמוכים רק. מקום בתא מטען בהחלט גדול אך לי למשל לא נכנס תיק עם לפטופ בגלל מבנה מסוים של האמבטיה ולכן הוספתי ארגז, קטנוע דיי נוח לי יותר נוח בקימקו מאשר xevo שהיה לי,תאורה מצוינת וגם לוח המחוונים מאוד ברור,חיסרון למורכב נמוך שהוא לא יגיע עם הרגליים למשטח רגליות.
סה"כ לכל אחד יתרונות וחסרונות משלו רק שבחרתי את הכלי עם חסרונות שלי אישית פחות מפריעים, לכן ממליץ בחום ללכת לעשות נסיעת מבחן אולי מה שהתאים לי לא יתאים לכם.
עריכה:
שכחתי לענות לגביי מחלות, אני עשיתי סקר נרחב סביב הדאון טאון ולא מצאתי משהו אין רג'קטים או קריאת תקלות מיוחדת המנוע מאוד אמין לפי ידיעתי גם זה נראה בצורה אחרת בכך שקאווסקי בחרו להשתמש במנוע של הדאון טאון הנקרא G5 שהוא מאוד אמין וטוב ונמצא בשירות כמה שנים ללא תקלות.
הדבר השני הוא שאתה לוקח אותו למבחן בסיבוב ברמזור או יציאה מסיבוב, אל תפתח הרבה מצערת כי מהר מאוד האחורי יזרוק לך.
אני באתי מxevo 250 והתמסורת שם מאוד רכה והמנוע מגיב יפה אבל לא בעוצמה רבה ממש, ובנסיעת מבחן שלי על הדאון טאון נכנסתי לרמזור עם סיבוב רחב וביציאה ממנו כמו שאני רגיל פתחתי קצת מצערת להתרחק מהפחיות רק ששם היה תגובה מאוד חדה של המנוע ממש בעיטה ומצאתי את עצמי עם זנב קצת רוקד... היה נחמד עד שנזכרתי שזה כלי מבחן.
שיהיה בהצלחה אמיגוס.