אז עשיתי נסיעת מבחן על ה - Downtown 300.
ההשוואה שלי היא בינו לבין ה - Joymax 250 (עליו עשיתי נסיעת מבחן בפעם שעברה).

עליתי על הכלי, שנראה מצויין ד"א, הוא מאוד רכב ובאמת קשה יותר מה - Joymax.
מניע, נותן טיפה גז (ואולי ההרגל מה - 125 דפק לי את התחושה בגז) אבל הקטנוע פשוט טס, הרבה יותר מה - Joymax.
לקח לי כמה שניות להתרגל ונסעתי.
מבחינת ישיבה: זקופה, המון מקום, ונוחה סה"כ, לא כמו המתחרה אבל נוחה. מי שחייב לשלוח רגליים קדימה בזמן הנסיעה - אפשרי, אם כי לא כיף כמו בג'ויימקס (לא שולח רגליים קדימה בד"כ, לכן פחות מפריע לי).
המראות ממוקמות היטב, והקנו לי תחושת בטחון. בג'ויימקס, לא העזתי לזוז בלי להציץ אחורה.
לצערי, נסיעת המבחן נעשתה בשעות פקוקות מאוד, ולכן לא הצלחתי להעריך את מלוא העוצמה והכוח שהמנוע מקנה.
על אף היותו של ה- downtown רחב ועוצמתי הרגשתי איתו מאוד בנוח בנסיעות איטיות ובמעבר בין מכוניות. באופן כללי, הרגשה יציבה על הכביש.
המעצורים חזקים מאוד (לא נראה לי שיצא לי להרגיש את ה - ABS), אבל בעצירות החצי-פתאומיות שיצא לי לעשות אותו (מכוניות שחתכו אותי וכדו') - המרחק עצירה היה קצר ועצירה ישרה ללא סטייה של הכידון כלל (כלומר, האחורה לא נזרק בכלל).
עוד סוגייה משמעותית היא התא מטען, הוא גדול מאוד ומצליח להכיל 2 קסדות.
סה"כ הייתי מאוד מבסוט ממנו, ועל אף הביטוח, הערך המוסף שהוא מביא בהשוואה לג'ויימקס שווה את זה, בטח באותו תג מחיר.
עכשיו אני רק מחפש לקנות אותו ממקום נורמאלי (כלומר, חדש אבל לא מעופר אבניר, אם מישהו מכיר מקום אמין אשמח לשמוע)

אשמח לשמוע עוד הצעות והערות

המון תודה על כל השיתוף והעזרה