אני כבר על קוצים. חייב אופנוע.
יום בהיר אחד החלטתי לשוטט קצת ביד 2 והרחקתי עד לב.מ.וו. להפתעתי היו שתי קטגוריות של הf800r. האחת עם שני כלים במחירים הגיוניים והשנייה עם כלי אחד: שנת 2013 650 קמ ויד ראשונה. יש תמונות והכל. (נכון לעכשיו המודעה אינה)
איש הקשר ירדן שוורצמן (לא השם של הבחור איתו התכתבתי, שטען שירדן זה מישהו מישראל שהוא שכר כדי שיעלה את המודעה לאתר) והטלפון 03-512-0516 (לא עובד)
נשמע היה לי מוזר ולא תקין אז החלטתי לבדוק לעומק.
בגדול, הבנאדם (אין לו פייסבוק) היה בארץ והוא קנה פה את האופנוע. חזר ליוון ולקח אתו את הכלי. בגלל הבירוקרטיה לא הצליח להעביר את הכלי על שמו ונאלץ למכור. יש לו חברת הובלות שהוא מכיר fridenson-cargo.com (אין דף פייסבוק) שעושה משלוח, מטפלת בניירת, העברת בעלות, תשלום, משאירה את האופנוע אצלי 5 ימים ומאפשרת לי לנסוע עליו וגם לקחת לסטפן אם בא לי. המשלוח והמיסים עליו. אני רק צריך לשלם לחברה מראש והכסף ישב כפיקדון עד ביצוע העסקה (פה חשדתי. שוב)
כשביקשתי צילום רישיונות הוא אמר שייעצו לו לא למסור באינטרנט.
רק ליתר ביטחון שאלתי את רן לפשר הדבר. הוא כמובן אישר את החששות שלי שמדובר בעוקץ.
ניסיתי לראות כמה רחוק החמור מוכן ללכת ואמרתי לו שאני טס אליו כי אני נרגש ולא רוצה להפסיד את העסקה. הוא נתן כתובת ומספר להתקשרות!
השורה התחתונה, איך ניתן להפליל את הבחור? יש מה לעשות עם זה?
אם זה מעניין, אני יכול להעלות את כל ההתכתבות שלי איתו.
היזהרו מחיקויים!
רכיבות טובות ושבת שלום.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk