עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 138

אשכול: Yamaha r1

Banned
    אז מה

Sent from my SM-E500F using Tapatalk

Member

זה מה שיש לי להגיד.

Junior Member הסמל האישי של Eran m
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה

זה מה שיש לי להגיד.
    וואי אני באמת לא יודע מה לעשות הלב אומר שים פס על כולם ותקנה את הכלי והראש אומר לי שכולכם צודקים ואני צריך לעלות לאט לאט
    יאוווו מה אני עושה בקשה אחי תעזור לי אין סיכוי לקנות את זה ולנסוע כמו שצריך אולי אפילו לא לא יצא לך אולי לשמוע על מקרים דומים?

Banned
    היו הרבה מקרים.
    לפני חודש היה בחור בגילך שקנה ג'יקסר לפני גיל 20 ועם 0 ניסיון רכיבה אמיתי הוא הוריד לו את ההגבלה והוא מת.
    יש המון חברה כמוך.
    תוחלת החיים שלהם היא בערך חודשיים וחצי.
    אתה לא מוכן לכלי הזה.

מעבר למילים האלה, שאלוהים יעזור לך. למרות שהוא לא עובד בשבתות.

ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    היו הרבה מקרים.
    לפני חודש היה בחור בגילך שקנה ג'יקסר לפני גיל 20 ועם 0 ניסיון רכיבה אמיתי הוא הוריד לו את ההגבלה והוא מת.
    יש המון חברה כמוך.
    תוחלת החיים שלהם היא בערך חודשיים וחצי.
    אתה לא מוכן לכלי הזה.

מעבר למילים האלה, שאלוהים יעזור לך. למרות שהוא לא עובד בשבתות.

אתה יודע מה נראה לי שאתה צודק אני חושב שאני אלך עם הראש הפעם אתה יכול בבקשה להגיד לי בצורה כזו מסודרת( מקווה שזו לא בקשה מוגזמת) מה יהיו הכלים הבאים עד לכלי המיוחל וכמה זמן להיות ומה זאת אומרת בכלל קורסי רכיבה וכמה צריל

לא בא להטיף לך ולא ללמד אותך כי אני לא רוכב 20 שנה ככה שזאת דעתי האישית בלבד
    כמו שאברי אמר, תספור כמה אנשים בגיל שלך התרסקו כשהם עלו על ג'יקסרים שהורידו להם את ההגבלה ובסוף גמרו בתוך שקית של זק"א?
    אישית קטונתי ואני לא בא לחנך אותך על החיים, אני לא הייתי עושה את זה בלי נסיון של כמה שנים טובות על הכביש..

Banned
    אם אני הייתי במקומך - הייתי קונה איזה 600 כמו גלדיוס, או הונדה הורנט. לא יעלה לך המון. יהיה לך קל למכור.
    יש המון מקומות שמעבירים קורסים לרכיבה נכונה ( אופנוען מאומן למשל.) הם עושים ימי הדרכות. ימי נהיגה במסלול. הם יעשו הכל כדי להכין אותך, גם פיזית וגם בראש לכלי כזה.
    אחרי שנה שנתיים לפחות אולי קצת יותר, של רכיבה ספורטיבית כשתתפתח מספיק כרוכב ספורטיבי, תוכל לעבור לr1. אם תרגיש שאתה עדיין רוצה.

Senior Member
    מה מושך אותך ב-r1 שאין באופנועים אחרים?

אני דווקא חושב שאין בעיה לקפוץ ל-r1 אבל ברגע שתעבור לך ההתרגשות הראשונית אתה עלול לגלות שהוא לא כיף במיוחד.
    מה שהייתי עושה במקומך זה מוצא את האופנוע הכי סחיר שתמצא במחיר הכי טוב שנראה לי, רוכב עליו כחודש-חודשיים, לומד להתרגל לכח, לישיבה ולהילוכים ואחרי זה נפטר ממנו וקונה מה שנראה לי הכי הגיוני.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Eran m צפיה בהודעה
    אתה יודע מה נראה לי שאתה צודק אני חושב שאני אלך עם הראש הפעם אתה יכול בבקשה להגיד לי בצורה כזו מסודרת( מקווה שזו לא בקשה מוגזמת) מה יהיו הכלים הבאים עד לכלי המיוחל וכמה זמן להיות ומה זאת אומרת בכלל קורסי רכיבה וכמה צריל
    בלי קשר לענייננו.. שתדע שברוב הדברים בחיים צריך ללכת לפי הראש ולא לפי הלב.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה

אני דווקא חושב שאין בעיה לקפוץ ל-r1 אבל ברגע שתעבור לך ההתרגשות הראשונית אתה עלול לגלות שהוא לא כיף במיוחד.
    מה שהייתי עושה במקומך זה מוצא את האופנוע הכי סחיר שתמצא במחיר הכי טוב שנראה לי, רוכב עליו כחודש-חודשיים, לומד להתרגל לכח, לישיבה ולהילוכים ואחרי זה נפטר ממנו וקונה מה שנראה לי הכי הגיוני.
    עשה טובה אחינו.. אל תציע הצעות לא חכמות במיוחד לילד שגם ככה מתנדנד על הצוק.

Member
    אני תוהה האם כל נותני העצות בשרשור הזה רכבו אי פעם על ליטר מרובע צילינדרים....

באופן אישי אני חושב שזאת קפיצה גדולה מדי.

Senior Member הסמל האישי של R86
    Wheelz? באמת?
    תנו לו למות לא מבין מה אכפת לכם? מתאים לי בולם אחורי של R1 ואולי אפילו זוג קדמיים בהנחה שהם ישרדו.
    זה כמו חוזר בתשובה,כל פעם שיש לו שאלה הוא בודק ב10 מקומות שונים עד שמוצא את הרב שמתיר,אתם אומרים לא,החברים שלו יגידו לו כן ובזה יגמר הסיפור.
    דרך אגב,150 אלף זה לא הרבה לבחור בן 21 שחסך/שבזבז את הכסף בדברים ששומרים על ערכם.
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי R86 צפיה בהודעה
    Wheelz? באמת?
    תנו לו למות לא מבין מה אכפת לכם? מתאים לי בולם אחורי של R1 ואולי אפילו זוג קדמיים בהנחה שהם ישרדו.
    זה כמו חוזר בתשובה,כל פעם שיש לו שאלה הוא בודק ב10 מקומות שונים עד שמוצא את הרב שמתיר,אתם אומרים לא,החברים שלו יגידו לו כן ובזה יגמר הסיפור.
    דרך אגב,150 אלף זה לא הרבה לבחור בן 21 שחסך/שבזבז את הכסף בדברים ששומרים על ערכם.
    כנראה שלא תזכה לקבל את הבולם וגם לא זוג קדמיים כי אני מקשיב לחברה פה זו גם הסיבה ששאלתי את המבינים ולא הקשבתי לחלק מהחברים שלי שאמרו לי תקנה אתה תביא עם הכלי הזה ים כוסיות

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה

לא יודע זה כמו שיש אנשים שאוהדים קבוצה תשאל אותם למה הם לא ידעו להביא לך נימוקים אני פשוט מאוהב בכלי הזה מהרגע הראשון שראיתי אותו

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Member הסמל האישי של mor-t
    כמו שכבר אמרו, במידה ותחליט לקנות r1 לא יקח הרבה זמן עד שנראה כאן תמונות שלו מרוסק על הכביש
    ומסביבו אנשי זק"א מלקטים שאריות
    אופנוע כזה מחייב הרבה נסיון ויותר מכך - עוד הרבה שנות התבגרות