זה מה שיש לי להגיד.
אז מה
Sent from my SM-E500F using Tapatalk
זה מה שיש לי להגיד.
היו הרבה מקרים.
לפני חודש היה בחור בגילך שקנה ג'יקסר לפני גיל 20 ועם 0 ניסיון רכיבה אמיתי הוא הוריד לו את ההגבלה והוא מת.
יש המון חברה כמוך.
תוחלת החיים שלהם היא בערך חודשיים וחצי.
אתה לא מוכן לכלי הזה.
מעבר למילים האלה, שאלוהים יעזור לך. למרות שהוא לא עובד בשבתות.
Sent from my SM-E500F using Tapatalk
לא בא להטיף לך ולא ללמד אותך כי אני לא רוכב 20 שנה ככה שזאת דעתי האישית בלבד
כמו שאברי אמר, תספור כמה אנשים בגיל שלך התרסקו כשהם עלו על ג'יקסרים שהורידו להם את ההגבלה ובסוף גמרו בתוך שקית של זק"א?
אישית קטונתי ואני לא בא לחנך אותך על החיים, אני לא הייתי עושה את זה בלי נסיון של כמה שנים טובות על הכביש..
אם אני הייתי במקומך - הייתי קונה איזה 600 כמו גלדיוס, או הונדה הורנט. לא יעלה לך המון. יהיה לך קל למכור.
יש המון מקומות שמעבירים קורסים לרכיבה נכונה ( אופנוען מאומן למשל.) הם עושים ימי הדרכות. ימי נהיגה במסלול. הם יעשו הכל כדי להכין אותך, גם פיזית וגם בראש לכלי כזה.
אחרי שנה שנתיים לפחות אולי קצת יותר, של רכיבה ספורטיבית כשתתפתח מספיק כרוכב ספורטיבי, תוכל לעבור לr1. אם תרגיש שאתה עדיין רוצה.
מה מושך אותך ב-r1 שאין באופנועים אחרים?
אני דווקא חושב שאין בעיה לקפוץ ל-r1 אבל ברגע שתעבור לך ההתרגשות הראשונית אתה עלול לגלות שהוא לא כיף במיוחד.
מה שהייתי עושה במקומך זה מוצא את האופנוע הכי סחיר שתמצא במחיר הכי טוב שנראה לי, רוכב עליו כחודש-חודשיים, לומד להתרגל לכח, לישיבה ולהילוכים ואחרי זה נפטר ממנו וקונה מה שנראה לי הכי הגיוני.
אני תוהה האם כל נותני העצות בשרשור הזה רכבו אי פעם על ליטר מרובע צילינדרים....
באופן אישי אני חושב שזאת קפיצה גדולה מדי.
Wheelz? באמת?
תנו לו למות לא מבין מה אכפת לכם? מתאים לי בולם אחורי של R1 ואולי אפילו זוג קדמיים בהנחה שהם ישרדו.
זה כמו חוזר בתשובה,כל פעם שיש לו שאלה הוא בודק ב10 מקומות שונים עד שמוצא את הרב שמתיר,אתם אומרים לא,החברים שלו יגידו לו כן ובזה יגמר הסיפור.
דרך אגב,150 אלף זה לא הרבה לבחור בן 21 שחסך/שבזבז את הכסף בדברים ששומרים על ערכם.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
כמו שכבר אמרו, במידה ותחליט לקנות r1 לא יקח הרבה זמן עד שנראה כאן תמונות שלו מרוסק על הכביש
ומסביבו אנשי זק"א מלקטים שאריות
אופנוע כזה מחייב הרבה נסיון ויותר מכך - עוד הרבה שנות התבגרות