אנשים פה קצת קשים איתך, כשגרתי בארה״ב זה היה בעיריה שכולם שם היו בצבא ארצות הברית, הרבה חיילים צעירים שעושים הרבה כסף.
כל הרוכבים שהכרתי שם התחילו לרכב (אופנוע ראשון) מכלים כמו:
היבואסות, ג׳יקסרים וסיביארים.
אבל זה רק דוגמא למקום שזה דיי נורמלי בו,
אני הייתי ממליץ לך להתחיל מכלי שיגרום לך לחייך בלי התוית r1 ולא חסר כאלו.
כדי שזה יהיה 4 בשורה כדי שתבין איך העסק עובד אם אתה מתחנן לקנות 1 כזה בעתיד.
ובנימה אישית, זה לא כזה כלי כייף להתנייד איתו ולחיות איתו ביום יום, קח בחשבון את זה.
תתחיל עםr300 או r6 אם תשרוד דבר איתנו.
אני קניתי פייזר 1000 אחרי ניסיון של כ6 שנים על GS500E , נינג'ה 600, נינג'ה636 , GSXR750, ורק אחרי זה קניתי ליטר 4 בשורה.
זה עולם אחר, דורש הרבה ניסיון ויד מתונה, מכת גז לא במקום יכולה לזרוק אותך לצד הנגדי של הסיבוב בקלות יתר, או זריקת זנב High side, או מכת גז שתביא אותך למהירות כל כך גבוהה שלא תצליח לבלום בזמן ואז "רק אלוהים יעזור", ויש עוד המון מקרים שעם ליטר 4 בשורה תוכל לאבד את החיים ברגע.
אל תחשוב יותר מדי, באמת שחבל על הזמן, אתה תעשה נזק לעצמך ולמשפחתך.
תחשוב טוב טוב במה שאני אומר לך, זה טוב בשבילך ובשביל העתיד שלך, תקנה כלי מתון ומעולה למתחילים, יד 2 חדש, כמו ER6 או cbr500, יש מלא כלים כאלה חדשים דנדשים שבקושי נסעו ונמכרים במחיר טוב, וכך תוכל לחסוך כמה שיותר לדירה, אם תזרוק את הכסף על האופנוע הזה, אתה תאבד הרבה מאוד מהערך שלו די מהר, וגם לא תוכל לחסוך בגלל עלות אחזקה מטורפת, עם אופנוע כמו שהצעתי תוכל לקנות ולהנות ממנו בלי "פחד", הוא יתאים לך ויוכל לסלוח לך על טעויות שכלים גדולים פשוט יזרקו אותך לקרשים, ובכלל מה שתקבל מR1 זה רק פחד, כי אין לך מספיק ניסיון.
לכן תקנה אופנוע כמו שהצעתי לך, כך ישאר לך הרבה כסף, בכסף הזה תשקיע בדירה, אפילו תוכל לחסוך כדי לקנות דירה עם כמה שפחות סכום למשכנתא, למה?!!, כי אחרי זה יהיה לך הרבה יותר קשה לקנות דירה עד בלתי אפשרי, אחרי שתקנה דירה יהיה לך הרבה ניסיון ונכס חשוב שתוכל להשכיר עד שתתחתן ולהנות מעוד הכנסה מכובדת בנוסף לעבודה, בשיטה הזו אתה תתחיל נכון ואז תוכל לקנות כל כלי שחלמת עליו בלי כל בעיה כלכלית ואו חוסר מיומנות.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי adnan; 17-10-2015 בשעה 07:22.
תחשוב טוב טוב במה שאני אומר לך, זה טוב בשבילך ובשביל העתיד שלך...עדנאן,... לכן תקנה אופנוע כמו שהצעתי לך, כך ישאר לך הרבה כסף, בכסף הזה תשקיע בדירה, אפילו תוכל לחסוך כדי לקנות דירה עם כמה שפחות סכום למשכנתא, למה?!!, כי אחרי זה יהיה לך הרבה יותר קשה לקנות דירה עד בלתי אפשרי, אחרי שתקנה דירה יהיה לך הרבה ניסיון ונכס חשוב שתוכל להשכיר עד שתתחתן ולהנות מעוד הכנסה מכובדת בנוסף לעבודה, בשיטה הזו אתה תתחיל נכון ואז תוכל לקנות כל כלי שחלמת עליו בלי כל בעיה כלכלית ואו חוסר מיומנות.
אם אתה עוד רווק, אפשר אולי לעניין אותך בבתי הצעירה?
איפה מוצאים גברים שחושבים ככה?
בהערצה כנה,
קעטו"ש
תקנה cbr500 r משומש סביב 40 אלף ש"ח, למד את רזי הרכיבה, לאחר שנה תעלה ל 600 כל שהוא ולאחר שנה נוספת לפחות r1 כך יש לך עקומת למידה מצויינת. זה המסלול הנכון ללכת.
כמו שנאמר קנה 600 מרובע צילינדרים מתון (לא נראה שחסר לך כסף יא עשיר) תבין איך עובד הרעיון,קורסי רכיבה יעזרו לקדם אותך מאוד.
אחרי שנה שנתיים r1 כבר יהיה אופציה שפויה.
ההונדה יהרוג אותך לא פחות.
Sent from my SM-E500F using Tapatalk