רוצה לחזור ל hp4![]()
רוצה לחזור ל hp4![]()
הנה דוגמא לאחד כמוך שקפץ מהר מדי מעבר ליכולת המקצועית שלו, למזלו הוא יצא רק עם יד שבורה. שים לב לטיפים המועילים שהמאסף נותן בסוף, למקרה שבכל זאת תרצה לקפוץ מעל הפופיק עם הרכישה שלך.
Yamaha R1 CRASH:
https://www.youtube.com/watch?v=ML4UVuE1vYw
וואי וואי הייתי בטוח שזה שיתרסק זה זה שצילם איך שהוא התנדנד כל שניה
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
תתחדש אופנוע מדליק!
תתחדש אופנוע מעולה למתחילים.. תלמד תצבור ניסיון ותעלה לr1 מתי שתרגיש שזה נכון לך.. (לא כולם פה רכבו על האופנועים המדוברים אז אל תקח עצות מכל משתמש וירטואלי שאתה לא מכיר)
היי חברים אני לא יודע אם אתם זוכרים אותי הבחור המצחיק שרצה לקנות r1 בתור אופנוע ראשון. אני מרגיש שאני חייב את חיי לחברי הפורום באמת. אז אשמח לספר לכם קצת מה קרה מאז כבר עברו הרי כמעט 3 שנים. טוב אז דבר ראשון התארסתי ואני קרוב ללסיים תואר אבל בואו ניגש לדבר החשוב באמת חחח. אחרי כמעט שנה על הנינג'ה קניתי Mt 07 שהיה כל כך מדהים שלא רציתי להחליף אותו לאחר מכן שהוא כבר הרגיש לי חלש עברתי ל09 מאותה סדרה וכיום אני רוכב על ימאה r6 ובואו נגיד שכל פעם שאני עולה על האופנוע הדופק שלי קופץ ל200 חחח בסוף אמנם לא עשיתי שיעורי רכיבה אבל מצאתי חבר לחיים שהוא מקרה גם רוכב מיומן שעוזר לי תמיד לעשות מעבר מתון בין הכלים אני מאמין כי לא אעבור בקרוב r1 שככ רציתי בכל זאת יש לי הרבה על הראש ומעט מאוד זמן להתמקצע על הכלי הספורטיבי הראשון שלי אבל בכל מקרה רציתי להגיד לכם תודה. תודה רבה על זה שמנעתם ממני להרוס את חיי בכל המובנים המשתמעים מכך ועל זה אהיה אסיר תודה לעולמים
מצויין,
עכשיו רק נשאר לך ללמוד סימני פיסוק.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
נחמד לראות שהפורום אשכרה עוזר לאנשים.
(ותתעלם מההודעה שמעליי).
Eran M אני ממש מבקש שתפסיק לכתוב "חחח" זה ממש מפריע לי, האם אתה מוכן להתחשב בי?
ועוד דבר, תנסה לכתוב עם סימני פיסוק, זה יעזור לנו להבין אותך יותר טוב.
(למרות ששושו ביקש יפה...)
תעזוב לו את החחח ותאחל לו בהצלחה, הוא מתחתן והוא צריך את זה..
ערן שמח בשבילך שאתה מרגיש שעשית בחירות נכונות עם הכלים שרכשת, רכב בבטיחות ובהצלחה בתואר ועם הגברת.
אני אומר שיהנה מהMT09 שלו והחופש שלו לרכב עליו כל עוד הוא יכול, הסוף קרב ובא
שושו אני יודע סימני פיסוק טוב מאוד, תודה על ההמלצה בכל מקרה. וסתם שתדע זה שמעליי אני כבר לא על ה09, אולי אם הייתה לכם טיפת הבנת הנקרא הייתם יודעים (ואל תאשימו את החוסר בסימני פיסוק בהודעה הקודמת). לפי ניסיוני לא צריך להיות איינשטיין בשביל לקרוא 200 מילים עם כמות דלה של סימני פיסוק. בכל מקרה גם אלו שהגיבו לי פה הם בכלל לא אלו שעזרו לי, אז אתם יכולים לקחת את עצמכם ואת חוסר הכבוד שלכם, ולחפש את חברים שלכם בדפי זהב. תודה, ויום טוב.