תוצאות 1 עד 15 מ 138

אשכול: Yamaha r1

תצוגה בשכבות

Senior Member הסמל האישי של R86
    ציטוט נכתב במקור על ידי eran m צפיה בהודעה
    תאמת שהוא הפסיק אם כל הקטע של האופנועים הוא טען שאין מה לעשות עם r1 בארץ כי זה כלי עצבני מידי
    מרמת גן לרחובות
    לא אחי אם זה אני לא מסכים אם לא החלקתי ב4 שני סימן שאני לא עושה שטויות בכביש נוסע תמיד במהירות המתאימה ומסתכל עם 4 עיניים על הכביש. תגיד אתה חושב שאני כמו כל אלה שם עושה ווילי עם המובי מהמשלוחים? אתה בכלל לא מכיר אותי ואתה לא יודע אפילו כמה זהיר אני בכביש. כל מה שאמרת עד עכשיו וצחקת והסתלבטת ניסיתי לא להתייחס ולענות לך רציני כי אתה באמת יכול לעזור לי אבל בזה וואלה אני לא מסכים

sent from my lg-d855 using tapatalk
    לדוד שלך היה יותר ניסיון רכיבה ממך לפני שהוא עבר לr1?
    אם כן..ואני מניח שכן אז מה ההתלבטות שלך בכלל? דוד שלך,
    לא מישהו זר בפורום אינטרנטי,אמר לך שזה כלי עצבני מידי בשבילו ואתה שואל אם ילד בן 16 (או אחד שמדבר כך) שהכלים היחידים שהוא רכב עליהם לא עברו את ה14 כ"ס יכול לעלות על כלי עם קרוב ל200 ולצאת בחיים.
    לפי מה שאתה אומר אתה לא מחפש ריגושים ולא עושה ווילי עם המובי של המשלוחים אז מה יש לך לחפש בr1?
    אני הייתי בסיטואציה דומה לשלך,רק שלי כבר היה את הכלי שרציתי אבל בלי רישיון.
    חבר טוב שלי (ובוא תראה מה זה אומר חבר) עם ניסיון רכיבה של 20 שנה יותר ממני,לא בא ואמר לי זה כלי מסוכן,הוא פשוט
    נתן לי מעיל כפפות ומגני ברכיים,התלבש גם הוא,בדק את האופנוע שלי,ועלה עליו,אמר לי לשבת אחריו ולהרגע,
    השעה הייתה 4 לפנות בוקר,יצאנו לסדום ערד..האופנוע הזה נמצא אצלי בחניה מכוסה ומגורז כבר קרוב לשנה.
    מאז אני על כלי הרבה הרבה יותר רגוע וחלש,ועדיין לא מרגיש שאני מספיק מנוסה בשביל להניף רגל מעל הR שלי.
    תעשה את ההחלטות שלך..לא אני ולא אףאחד אחר יכולים להחליט בשבילך,רצית לקבל עצה רצינית? קיבלת.
    מפה תחליט לבד
    נערך לאחרונה על ידי R86; 17-10-2015 בשעה 14:37.
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.