מאז ומעולם היה בידי לרכוש את מה שרציתי (לטוב ולרע) ודווקא כאשר הגעתי לנק׳ בה החלטתי לעלות על הכביש ולרכב על אופנוע, התחלתי באופן רגוע ולא קפצתי מעל לפופיק - כי מה לעשות, מעקה הבטיחות לא מתחשב בחשבון הבנק שלי. מה גם שצריך לדעת איך להעביר משקל עם השלונג בסיבובים בעודי נזהר שלא לשפשפו לצד הברכיות שכן אחרת למרות האופנוע המגניב, הבחורות וכו׳, לא אוכל להשתמש בו כשיגיע הזמן...
רוצה לאמר... מהתרשמותי ממראה העיניים, הסקירות והמבחנים (לא מרכיבה), ה-R1 החדש הוא אופנוע מדהים (בייחוד על המסלול...) עם מערכות שרובנו היינו רוצים באופנועים שלנו. אולם, מצטייר שמנק׳ המוצא שלך, יהיה מדובר בקפיצה שהיא בגדר הימור יותר מאשר סיכון מחושב.
בנוסף, אני בדעה שאתה תהנה ממנו פחות מהמצופה (יצא לך פעם להתנהל על סופרספורט ביום יום במנהלתי או בתוך העיר? זה יותר כמו להיות במכון s&m של הלגה - חם, זיעה וכאב מאשר תענוג צרוף של רכיבת פאן בסופ״ש) ושהחלום שלך יתנפץ - במקרה הטוב, במכירת האופנוע וגירושין תוך זמן קצר :/
לכן, הייתי ממליץ לך בשלב זה לא לותר על החלום אלא רק לדחות אותו ובנתיים לבחון חלופות אחרות שיספקו לך לא פחות פאן, פוזה ובעיקר הסתגלות והכנה לקראת השגעונות של הכלה.