ציטוט נכתב במקור על ידי Biker boyz צפיה בהודעה
יש לך בימינו שני חברות שעושות קורסי רכיבה, אופנוען מאומן ופרו ריידנג שיש להם בבסיס שלהם שני קורסים לכל אחד שמלמד אותך את כל הבסיס של איך לרכב על אופנוע באמת, בלימות, פקודות היגוי, תנוחת רכיבה ומבטים. לא משנה בעיקרון על איזה חברה תלך,שניהם מעבירים את אותם התכנים ובאותה רמה לעניות דעתי. לאחר מכן ממליץ לך לחפש בפייסבוק את השם עמותת מסלול שכמעט כל שבוע מקיימים אימון במגרש בנס ציונה בימי שבת שבאים לשם רוכבים מנוסים בתור מדריכים שיתנו לך עוד דגשים על אופן הרכיבה שלך ועוד מקום סטריליי שתוכל להתאמן בו לפני שתוכל בכלל לחשוב ולא שאני ממליץ לצאת לרכיבות סופ"ש במקומות המסוכנים שיש לנו בארץ כמו נס הרים, אלקוש, בית גוברין וכדומה.
אחרי שתצבור ניסיון והבנה מזה לרכב על אופנוע, תוכל בכלל להתחיל לחשוב על מזה רכיבה ספורטיבית ולעלות בנפח.
יאללה שיהיה בצלחה ונסיעות טובות ובטוחות ותפסיק לנסות ללמוד לרכב או להקשיב לחברים שלך, אתה תדע עם עצמך מתי אתה מוכן לעלות מדרגה ועד כמה אתה באמת בשל לכך ואם זה בכלל מתאים לך... כמו שאמרתי לחבר שמתמקד יותר על הנראות של האופנוע, זה שאתה עומד ליד האופנוע שהוא נראה יפה ומשופצר בכל טוב זה לא אומר שאתה נקרא רוכב.
תודה רבה חברים לכל מי שהגיב פה מאוד עזרתם לי אני מאוד מעריך את כולכם ברגע שאני אסיים עם הקורסים ועם ההתנסות על אופנועים כבדים יותר אני אעלה לפה תמונות של הכלי החדש

Sent from my LG-D855 using Tapatalk