ציטוט נכתב במקור על ידי matan27 צפיה בהודעה
מודה, אני משוחד.
Mt07 עדיף בהכל. בלי אולי, בלי יש מצב..בהכל! ה500ים של הונדה מהווים תחרות אולי לr3 מבית ימאהה, ולשאר הסגמנט הזה..
מבחינת סחירות- לא נראה שיש בעיה, אני אישית רציתי לשדרג ל09 ותוך זמן קצר היו לי קונים. בסוף ירדתי מזה ולא ממש זרמתי עם
המכירה. בנוסף יהיה לך הרבה יותר פשוט לשדרג ימאהה-בימאהה אם תחפוץ בטרייד או משהו כזה.

אתה "תפסיד" הרבה על כל אופנוע. סט צמיגים יעלה לך באזור ה2500. ירידת ערך ממוצעת של 500 ש"ח לחודש. לא מכיר כלים קוסמים
ששומרים על הערך שלהם (חוץ מטימקס). טיפוליים זה כמה מאות שקלים על אלפים בודדים. ביטוח חובה לגיל שלך עם צד ג' יסתכם ב7000 ש"ח
פחות או יותר. תוספות ושטויות (שחייבים לשים) זה עוד כמה אלפים. כל אלו יורדים לפח ברגע שאתה מוכר.

אגב, לא על mt ולא על cbr500 תוכל "להתכונן" לr1. שנייהם חמודים ונחמדים ביחס לr1, שנייהם יעשו לך חיים קלים בעיר ובכלל. משהו קרבי
יותר אמור להיות מסדרת ה600ים. נניח r6, שגם הוא יכול להיות סיוט מחוץ למסלול או לצורך העניין לא בסופ"ש, אבל יהיה לך אחלה מכין.
אוקיי למשל עכשיו אני אקח mt 07 ואסע איתו כשנה תוך כדי קורסי רכיבה כמובן ואני אמכור אותו כי הוא לא כל כך יקר וגם נמכר יפה לפי מה שראיתי ואז אני אעבור לr6 נניח לעוד כחצי שנה תוך כדי קורסי רכיבה אני אהיה מוכן אני מאמין לא?ועוד שאלה הr6 הזה בכלל קונים אותו בארץ יד שנייה?ראיתי ביד 2 חצי עמוד וזה או כלים ישנים ממש או חדשים ממש שכבר עדיף להביא חדש

Sent from my LG-D855 using Tapatalk