בעבר היה לי מובי 125 שכאשר שייפתי את סנדלי הסחיבה הקטנוע עבד כמו חדש! אני משער שכאן זו לא הבעיה למרות שאם עוד לא ניסית כדאי לך
היה איזה מוסכניק שאמר לי שזה משהו עם מחזירי שמן של הגיר, נשמע לי חרטה אבל תבדוק.
סנדלי הסחיבה במצב חדש. נעשה טיפול גדול ועדיין הוא מגמגם ומקרטע בצורה מעצבנת בתחילת נסיעה. אני חושד שזה בגלל שהתעלמתי ולא נעשה טיפול הרבה זמן - וזו התוצאה. המוסכניק שלי אמר לי שהפיתרון הוא לקחת את הקטנוע לחריטה שתתאים את החלקים בוריאטור מחדש - נשמע הגיוני?
בעבר היה לי מובי 125 שכאשר שייפתי את סנדלי הסחיבה הקטנוע עבד כמו חדש! אני משער שכאן זו לא הבעיה למרות שאם עוד לא ניסית כדאי לך
היה איזה מוסכניק שאמר לי שזה משהו עם מחזירי שמן של הגיר, נשמע לי חרטה אבל תבדוק.
קצת רקע על הקטנוע- זה ג'וירייד 2008 שקניתי עם 17 אלף קילומטר בול על השעון באפריל האחרון.
בהתחלה הכל היה בסדר רק שלפי הקבלת טיפול האחרונה הטיפול האחרון נעשה ב2012 ב8000 קילומטר, ז"א שכשקניתי אותו הוא היה אחרי 9000
קילומטר ללא טיפול והיה צריך לעשות. משכתי את זה קצת כי הייתי לחוץ כלכלית באותה תקופה ויצא שעשיתי לו רק ב20 אלף טיפול גדול, אחרי שהוא כבר
ממש התחיל לרעוד. גם עכשיו, לאחר הטיפול - הוא עדיין רועד - למרות שהסנדלים שוייפו ויש להם עוד המון בשר והם במצב מצויין.
באופן כללי הקטנוע במצב מצויין, השאלה למה הרעידות המעצבנות בתחילת נסיעה - אם שללנו את הקטע של הסנדלים.