עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 36 מ 36

אשכול: התייעצות בנוגע לשכירת דירה

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    הפתרון הוא לדאוג לא להרוויח משכורת של 6-7, אלא (הרבה?) יותר צפונה. לפתוח עסק ולעבוד בתחום שאתה אוהב ומכניס כסף \ ללמוד תואר שגם אוהבים וגם משתלם כלכלית. ה"אוהב" זה בשביל 2 דברים - גם כדי שלא תרגיש ריק במבט לאחור יום אחד, וגם כדי שתחזיק מעמד לאורך זמן.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    גם כאלה שאין להם הורים עשירים שוכרים דירה בלי עזרה,עם יוקר המחיה מתמודדים אלה החיים.
    אין כמו בית משלך.
    אם אתה חי במחשבה שאתה במרוץ נגד הזמן זה פשוט מי שאתה כרגע ,זה לא קשור למדד המחירים.
    שרות צבאי לא מזכה אף אחד בהמשך חיים ללא דאגות,שרות צבאי זה מה שנדרש במדינה כי זה המצב.
    לא אמרתי שאין אנשים עם הורים לא עשירים שלא שוכרים דירה, דיברנו על כמה זה נכון או לא בתקופה כזאת מוקדמת בחיים.
    תעשה טובה, חלאס עם הבולשיט הזה של להשכיר דירה ולשחק אותה גבר-גבר, יש לי חברים שעשו את זה והתקפלו חזרה עם הזנב בין הרגליים לבית של ההורים אחרי
    כמה חודשים. ועוד לפני גיל 20.
    בעניין הצבא, לא ציינתי כלום על זה שצבא מזכה אותך בחיים ללא דאגות - מה הקשר לדברים? (אגב, אחרי מלחמה אחת ו3 שנים של חרא - מגיע לי
    לשאול למה אין יותר עזרה לחיילים קרביים משוחררים. אבל נשאיר את זה לפעם אחרת).

ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    הפתרון הוא לדאוג לא להרוויח משכורת של 6-7, אלא (הרבה?) יותר צפונה. לפתוח עסק ולעבוד בתחום שאתה אוהב ומכניס כסף \ ללמוד תואר שגם אוהבים וגם משתלם כלכלית. ה"אוהב" זה בשביל 2 דברים - גם כדי שלא תרגיש ריק במבט לאחור יום אחד, וגם כדי שתחזיק מעמד לאורך זמן.
    תודה על התובנה.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    אכן, מחזק !!. מה שצויין כאן סופר חשוב.
    הבעיה זה למצוא את המקצוע שגם אוהבים (מה זה אוהבים, לא שונאים רוב הזמן ומוצאים עניין בלימוד תחומים חדשים מדי פעם כדי לא להישחק) וגם אפשר לחיות ולהתפרנס בכבוד.
    מדינה קטנה יש לנו וכל תחום שנדרש בשוק נסתם אחרי שנה~שנתיים מקסימום 4, אז מי שהולך ללמוד בסוף הלימודים לא בטוח אם ימצא עבודה בתחום, מה גם שכווולם מחפשים ניסיון, אז איך יתחילו אלו בלי?
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    אכן, מחזק !!. מה שצויין כאן סופר חשוב.
    הבעיה זה למצוא את המקצוע שגם אוהבים (מה זה אוהבים, לא שונאים רוב הזמן ומוצאים עניין בלימוד תחומים חדשים מדי פעם כדי לא להישחק) וגם אפשר לחיות ולהתפרנס בכבוד.
    מדינה קטנה יש לנו וכל תחום שנדרש בשוק נסתם אחרי שנה~שנתיים מקסימום 4, אז מי שהולך ללמוד בסוף הלימודים לא בטוח אם ימצא עבודה בתחום, מה גם שכווולם מחפשים ניסיון, אז איך יתחילו אלו בלי?
    בד"כ, רוב האנשים עובדים במקצועות שהם לא בחרו או שהם לא אוהבים.
    אם אתה עובד בתחום שאתה באמת אוהב ואוהב לקום בשבילו כל יום בבוקר, ועל הדרך גם מרוויח יפה - אני מקנא באנשים כאלה.

Member
    מגיע לי?
    מה שמגיע לך זאת הזכות לחיות במדינה דמוקרטית חופשית לא יותר לא פחות ולא מע"מ 0.

אם אתה משכיר דירה בשביל "לשחק אותה גבר-גבר" באמת אין טעם לשכור.

דירה לבד זאת איכות חיים,יקר בעיר תתרחק מהעיר.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    מגיע לי?
    מה שמגיע לך זאת הזכות לחיות במדינה דמוקרטית חופשית לא יותר לא פחות ולא מע"מ 0.

אם אתה משכיר דירה בשביל "לשחק אותה גבר-גבר" באמת אין טעם לשכור.

דירה לבד זאת איכות חיים,יקר בעיר תתרחק מהעיר.
    שתהיה בריא אחינו. מה אני כותב, ומה אתה עונה לי. בוא לא נטחן מים.
    שבוע טוב.