אין לי מה ללכת לראות דירות אם אני לא חושב שזה נכון לעשות. ייתכן שאני יאהב את הרעיון?
אחינו, אני מבטיח לך שאני יאהב. האם זה נכון? לא נראה לי. לא עכשיו לפחות.
(דוגמא- בן דודה שלי בן 26 מסיים עכשיו הנדסת בניין באריאל כבר 4 שנים ועדיין אצל ההורים).
מה יותר טוב מלצאת מהבית בגיל 26-7-8 עם תואר ועבודה טובה, וחיסכונות שחסכת עוד מלפני הצבא?
אני יודע שזה אחלה בחלה, שזה כיף, שלגור עם ההורים זה ממצה, שכיף לחזור לבית משלך עם חבר או שתיים ולעשות שם בית **** אחד גדול.
יודע. מצד שני, אסור לי לבזבז את הכסף שאני קורע תתחת עכשיו בשבילו על מגשי פיצה מארזי בירות ושכירות חשמל ומים (ועוד המון). יש לי
חתונה וחיסכון לדירה על הראש. אגב, קיבוצניקים זה לא נחשב.. אתם גם ככה עוף מוזר
אתה יודע מה? אני אשאל אותך ככה. אני מרוויח נכון להיום בין 6 ל7 נטו. כמה אתה חושב שבמידה ואשכיר דירה עם 2 שותפים, כולל מים, חשמל, ארנונה, אוכל
וכו וכו וכו וכו וכו ילך לי מזה בחודש? ואשאל גם את זה: האם אתה חושב שאחרי שהורדנו את כל זה מהנטו שלי - אוכל לחסוך משהו? מה עם יציאות? ביטוח לקטנוע?
דלק? וכל השטויות שמסביב?
אין ספק. שמע, יש לי בחבר'ה הטובים שלנו 2 חברים שגרים לבד והם רק בני 21. אחד מהם עבר טרגדיה משפחתית (לא עלינו) ככה שקשה לי לשפוט אותו את החישובים שרצים
לו בראש. השני פשוט טמבל. רוצה להיות פרפר, לחיות את ההווה ולא לחשוב על העתיד (וזה לדעתי יחזור אליו בעתיד אבל בגדול).

נכתב במקור על ידי nihrider
 נכתב במקור על ידי nihrider

ציטוט ההודעה בתגובה
  ציטוט ההודעה בתגובה