שוב נצא מנקודת הנחה שכל הקטמ עומדים בשוליים ומחכים לגרר, הכלים המוסבים/המקצועיים/עתיקים יהיו יותר זולים לתחזוקה או יותר אמינים?
חפש אחד בן שנה שספג ירידת ערך ותהנה מאחריות לעוד שנה.
אתה תגלה שהשד לא נורא כמו שאתה מנסה לעשות אותו על סמך שמועות.
שוב נצא מנקודת הנחה שכל הקטמ עומדים בשוליים ומחכים לגרר, הכלים המוסבים/המקצועיים/עתיקים יהיו יותר זולים לתחזוקה או יותר אמינים?
חפש אחד בן שנה שספג ירידת ערך ותהנה מאחריות לעוד שנה.
אתה תגלה שהשד לא נורא כמו שאתה מנסה לעשות אותו על סמך שמועות.
אני אשמח לדעת מה תומך במשפט שלך "ראיתי גם מלא אנשים באמצע עם הכביש עם קטמ שפתאום נכבה להם האופנוע".
שנית, אני יודע שאני נשמע קצת קיטשי או משהו, אבל אני אדם מאמין. ברגע שאתה עושה "עבירות", אתה משלם את המחיר. שתמיד יבוא לי בממון ולא בבריאות.
לפני שאתה קונה את הכלי, לעשות בדיקה מקיפה ומעמיקה, לא בדיקה חיצונית, לדאוג לחבר את הכלי למחשבים, לפרק, להיכנס, לבדוק תקינות מנוע, גיר, שילדה,
משאבת דלק, קלאץ' - כשקונים כלי בעשרות אלפים עדיף להשקיע בבדיקה טובה. כל כלי, לא משנה ק.ט.מ או ימאהה.
מרווח טיפולים - לפי ספר טיפולים עושים מה שצריך מתי שצריך. יש דברים שצריך לעשות כל 1000 (בד"כ קטנים)
וכאלה שעושים כל 5000 או 10000. בד"כ זה כל 5000 ק"מ טיפול. לעומת זאת, אני מכיר המון בעלי 690 שחיים איתם בשלום ובשקט.
הפדנטיות הגרמנית צריכה לבוא לידי ביטוי בכך שאתה תדאג לכלי והוא ידאג לך. לא לפספס אף דבר, טיפולים בזמן על השעון, חומרים רק איכותיים
ומקוריים, מוסך רק מורשה, אמין ובדגש גדול על מקצועי.
טוב אחי! ראית בכל רמזור ktm עם רוכב מעליו מנסה לקפוץ בעצבים על הקיק סטארט! עכשיו בונים בת"א מפרצי חניית חירום אך ורק לכתומים שנכבה להם האופנוע סתם ככה באמצע הרמזור. אור ירוק ומשרד התחבורה פרסמו דו"ח שאומר שזה גורם מספר אחד לפקקי תנועה באזור המרכז.
ולפי מה שגם אני יודע כשהייתי בן 16, ktm אכן לא חברה אמינה עם ים תקלות. לא אמינים בשיט. עזוב אל תתקרב גבר. חפש דרוזי שנת 2004, בטוח במצב יותר טוב.