מתלבט בין 2 המכשירים הנל,ל - פחות העניין של המחיר יותר העניין של האמינות לאורך זמן (שזה אומר עבודה חלקה, ולא נתקע) וזמן סוללה.
אודה לעצות
מתלבט בין 2 המכשירים הנל,ל - פחות העניין של המחיר יותר העניין של האמינות לאורך זמן (שזה אומר עבודה חלקה, ולא נתקע) וזמן סוללה.
אודה לעצות
אני מכיר את הplus one רק מסקירות אבל אם אתה מחפש מכשיר שילך איתך כמה שנים בלי להתקע ועם עדכונים שוטפים. זה יהיה רק הנקסוס של גוגל או האייפון של אפל.
לגוגל יש נקסוס חדש שמקבל הרבה מחמאות וגם מגיע עם תג מחיר שווה. ואייפון... אייפון זה אייפון זה בטוח יעבוד.
כיום חברות כמעט ולא מעדכנות את הטלפונים שיצאו להם, מקסימום עדכון או שניים. הן עושות את זה כדי שתקנה עוד טלפונים. שיטות השיווק של אפל וגוגל הן שונות ולכן הטלפונים שלהם יחזיקו יותר זמן
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
יש לי את הוואן פלאס מאז ינואר,מרוצה לגמרי,הגלקסי 5 לידו לא זז,הטאצוויז של סאמסונג דופקת הכל.
לא זה ולא זה, וגם לא נקסוס (שאינו מכשיר דגל ולכן לא מקבל רכיבים בהתאם, בדגש על מצלמה וכמות זכרון) ובטח שלא אייפון (שהמחיר שלו פשוט מוגזם בטירוף ביחס לתמורה). יש עוד חברות, שגם טורחות לעדכן את המכשירים שלהם, וגם נושא הסוללה לא חזק בכל מה ציינת ואחרים ציינו (למעט אייפון 6 וחדשים יותר).
אבל כבר נתתי מספיק עצות בנושא.
אם כבר גלקסי אז קח את ה6. הוא שונה באופן מובהק משאר הסדרה. אז שווה לעשות את הפוש הקטן הזה..
אני עם גלקסי 6 קרוב לחצי שנה, מכשיר פשוט מטורף.
גלקסי 6 זה ממש לא אייפון. יש להם אותה תצוגה? אותו תפריט? הם נראים אותו הדבר? לא.
נתחיל מזה שהגלקסי 6 הרבה, אבל הרבה יותר יוקרתי. גם במראה וגם במגע ביד.
נמשיך לעניין שהמכשיר הזה פשוט מטורף. הוא אצלי מחודש מאי ואני יכול לומר בלב שלם שהוא לא נתקע/חשב יותר מדי אפילו פעם אחת,
ובאופן כללי המכשיר פשוט טס ומריץ כל מה שתפתח או תשים עליו. לגביי המצלמה - פה תמיד הייתי חסיד של אפל, כך שאין ספק
שהקרדיט למצלמות שייך לאייפונים ולא לסמסונג.
Zenfone 2
הנקסוס נשמע כמו מכשיר טוב, מחכה לביקורות שיתחילו לצוץ ביום שני.
הוואן פלאס עכשיו במחירי ריצפה,לדעתי זה יתרון על שאר המכשירים
XIAOMI RedMi Note 2
http://www.gearbest.com/cell-phones/...ign=shareasale
ג'ק,
אני עם oppo find 7a. האח הקטן של מכשיר הדגל של אופו (שהמהנדסים שלה הם אלו שפרשו והקימו את וואן פלוס). יש לו פיצ'ר טעינה מהירה - 0-75 אחוז תוך חצי שעה (!). מאוד מאוד זריז; רמקולים מעולים. דק וקל. מסך hd לעומת ה-qhd שיש היום בכל מקום כמעט וללא צורך אמיתי. הסוללה מחזיקה יום שלם כמו גדולה. סוללה נשלפת, כרטיס זכרון. תענוג של מכשיר. קניתי אותו ביד 2 בארץ ב-1700 ש"ח. לא פוזל ימינה ושמאלה.
המכשירים הסיניים מתחלקים להיי אנד - ושיומי בהחלט שם עם המכשירים היותר איכותיים שלה, יחד עם עם וואן פלוס, אופו וגם וואווי (איכסה. שם מעצבן. חואווי יותר טוב). השאר - יש ויש. בהחלט לא לכל אחד.
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
זנפון 2. מעולה ומדהים
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)