אתה רוכב זקוף או כפוף?
כבר הרבה זמן שיש לי כאבים בגב עליון במהלך הרכיבה, כיום אני רוכב על בורגמן 400 שנחשב בין הנוחים שיש אבל עדיין אותו דבר.
יש לכם המלצות? לגבי הקסדה (שאולי קשור) - רוכב עם xlite שהיא יחסית מאוד קלה.
אתה רוכב זקוף או כפוף?
הבולמים שלך רכים מדי? מנסיון אישי, כיוונון רך מדי של בולמים אחוריים גורם להרבה תנודות שמעייפות את שרירי הגב.
תשנה את המרחק של המשענת גב, זה עוזר.
בדרך כלל זה עניין של תנוחה הרכיבה, ממליץ לך לפנות לאנשי מקצוע כמו המדריכים של אופנוען מאומן ולקבל מהם הדרכה על תנוחת רכיבה נכונה. או לחלופין, חפש ביוטיוב.
מה שבטוח זה שכדאי לך גם להתייעץ עם רופא. גב זה עניין רציני.
תרגילי גב כדי לחזק את השרירים.. כבוד פות"ש עוסק בספורט כלשהו/מתאמן?, או שלא ?
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
לגבי עניין המשענת - באמת בהתחלה היא הייתה רחוקה , קירבתי ועזר בדיוק לאיזה יומיים שלושה..
לגבי מעבר לאופנוע , כשפאקינג עופר אבניר יספקו לי את הויסטורם 650 אז זה יקרה, אתם חושבים שבאמת יהיה יותר נוח?
לגבי ספורט - באמת אני יודע שזה עוזר, מנסה להמשיך בריצה איזה 3 פעמים בשבוע וקצת תרגילים..כרגע זה רק מנסה...
הבולמים האמת לא קשיחים מדי...
אני ימתין למעבר לאופנוע ונראה איך זה ישפיע.......
מאוד חשובה תנוחת הרכיבה והעוצמה שאתה מחזיק את הכידון.
הידיים אמורות להיות מונחות על הידיות ברפרוף כל לפיתה של הידיות גורמת למחת בכתפיים ואולי אף לכאבי גב ובגלל שאתה רוכה על קטנוע תצמיד את הרגליים זה לזה ותנסה להק לעל גב העליון שיהיה משוחרר
הניסיון שלי מראה שזה ספורט, ספורט, ספורט. אנחנו שכחנו מה זה לשבת בלי משענת. והגב התחתון של כולנו סובל מזה.
ריצה לצערי איננה מחזקת את הגב, לפחות לא באופן משמעותי. ישנם מלא תרגילים לחיזוק הגב ושרירי הליבה, עם אתה הולך לחדר כשר תתייעץ עם מדריך. עם לא, ישנם מספיק תרגילים שניתן לבצע בבית לחיזוק ובעיקר לגמישות של הגב.
נכון, ולרוב ריצה לאורך זמן גורמת לנזקים דווקא (דיסקי החוליות בגלל הזעזועים שמוקרנים מצעדי הריצה, אלא אם כן הרץ מחליף נעלי ריצה איכותיות כל 3~4 חודשים ורץ על מסלול רקורדן משובח)
תרגילי חיזוק שרירי הגב מעולים לבעיות מסוג זה, וכולל שחייה. אם תוכל לשחות וגם לעשות תרגילים לגב (גם עליות מתח טובות), אז שום כלי דו"ג לא יוכל לגרום לך לכאבים.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
למעשה כאשר סגנון השחייה לא מלוטש כראוי, זה אף אלול להזיק.
10-15 דקות בסוף הריצה של חיזוק ומתיחות של הגב יעשו את העבודה
שבוע הבא מבטיח להתחיל להיכנס לכושר!חח...
דרך אגב , מה אתם אומרים על חגורת גב ככ ליתר ביטחון ואולי גם אקסטרה נוחות? אני אשמח להמלצה מ motoin או revzilla..אם בארץ במחיר שפוי אז גם טוב..
תודה רבה!