היי:-)
אני נוסע כל יום מצומת גהה לצומת מורשה בכביש מס' 4. אני צריך קטנוע רק לנסיעה הזו.
הכי זול וחסכוני - מבחינת תחזוקה דלק וביטוח. מה מומלץ? 50 סמ"ק מספיק או כדאי יותר?
אודה לכל מידע ותשובה!!:-)
היי:-)
אני נוסע כל יום מצומת גהה לצומת מורשה בכביש מס' 4. אני צריך קטנוע רק לנסיעה הזו.
הכי זול וחסכוני - מבחינת תחזוקה דלק וביטוח. מה מומלץ? 50 סמ"ק מספיק או כדאי יותר?
אודה לכל מידע ותשובה!!:-)
קימקו מובי.
אתה בטח לא גר בצמתים... כל כלי שתשאיר שם למשך לילה ייעלם עד הבוקר.
אולי הוא טרול והוא חי מתחת לגשר?
בזמנו לחבר הייתה בעיה דומה
הפטרון היה קורקינט מתקפל - שוקל קצת פחות מ20ק"ג וניתן לנשיאה על הגב בתוך תיק יעודי
ישנן גם אופניים מתקפלות ששוקלות קצת יותר, זה די תלוי בדרך שבה אתה מגיע לצמתים הנ"ל
בכל מקרה נראה לי שלשלם ביטוח עבור 5 ק"מ ליום זה הגזמה.
honda innova
חשמליות רגילות. יתפרו את זה ב12.5 דקות במהירות 25 קמש. בפועל זה ייקח כנראה כרבע שעה לצד.
כל פתרון שהוא לא קטנוע/אופנוע (כמו קורקינט או אופניים..) לא טוב, כי זה קטע כביש לא סימפתי לעבור בשוליים על קורקינט. אנשים/משאיות טסים שם..
מצד שני, כמו שרונן אמר, אם תשאיר שם משהו, כשתחזור תמצא במקרה הטוב שרשרת..
Tapatalk - just tap it..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
מה חסכוני בדלק? 10 ק"מ ביום = 200 בחודש = 2400 בשנה...
גם אם ייקח אופנוע של 1/10 ההפרש ב"חסכון העצום" יהיה 1500 ש"ח לשנה! כנ"ל בנושא טיפולים, כל 5 שנים...
למען הסיכוי הקלוש שבאמת מדובר במישהו שבאמת לא מבין הרבה בדו-גלגליים.. ממליץ לך ללכת למקום שמוכר קטנועים משומשים בצורה מסודרת (יש חנות טובה בסלמה 59 בתל אביב) ולדבר שם עם המוכרים שיתאימו לך משהו בתקציב שלך, יהיה לך יותר קל להבין מה אתה מחפש ברגע שתיחשף למבחר של אופציות. במידה ואתה כן טרול, אז לדעתי הדרך הכי טובה לעשות את המרחק הזה בכל יום היא ברגל - הליכה או ריצה (עדיף ריצה כמובן).