עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 17

אשכול: עצה לפני קנייה Ktm duke 690

צפייה משולבת

Junior Member

עצה לפני קנייה Ktm duke 690

היי

חיפשתי קצת בפורמים וכתבות על הכלי הנ"ל.
    אך הכתבות ממומנות, ואני קצת פחות מאמין להן.
    והייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספת.

אמרו לי שצריך כיס עמוק לפני שקונים אותו (חלקים יקרים)
    אמרו לי שיש לו מחלה על מחזיר שמן ועוד משהו..

ואני שואל אם אני קונה שנת 2013 עם 20 אלף ק"מ .. כמה אני צריך לדאוג ומה אני צריך לדעת

תודה למי שעוזר
    דרך אגב אם יש המלצה חמה על כלי עדיף בתקציב הזה עד 50 אלף
    אשמח לשמוע

ציטוט נכתב במקור על ידי edinaim צפיה בהודעה
    היי

ואני שואל אם אני קונה שנת 2013 עם 20 אלף ק"מ .. כמה אני צריך לדאוג ומה אני צריך לדעת

תודה למי שעוזר
    אשמח לשמוע
    בוקר טוב,
    כמו כל אופנוע גם לדיוק יש תקלות מדי פעם.
    הדיוק שלי אצלי שנה וחודשיים - 3 תקלות עד כה.
    אציין ואומר שהכלי לא היה במצב מזהיר כשקניתי אותו אבל לאחר יישור קו הכלי כמו חדש!
    לא נתקלתי בבעיה שאתה מתאר במחזיר שמן.
    אוכל לתת רק המלצות טובות על הכלי - אופנוע מיוחד, כיפי, ועצבני.
    דבר אחד שכן חשוב שתדע זה שהדיוק 3 (2008-2011) הרבה יותר מוצלח מהדיוק החדש אלא אם כן מדובר בגרסת הr שבה המכלולים דומים לדיוק הישן.

גילוי נאות, אני מוכר את שלי
    בחתימה

Senior Member הסמל האישי של R86
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

היי

תודה למי שעוזר
    אשמח לשמוע
    50 אלף שקל? מה עם mt07 יד שנייה? ימאהה זה ימאהה
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021
    Instagram & TikTok: Yadin_Tal

ציטוט נכתב במקור על ידי ATr1X צפיה בהודעה
    50 אלף שקל? מה עם mt07 יד שנייה? ימאהה זה ימאהה
    ימאהה זה ימאהה אבל ה07 הוא אופנוע תקציב זול שמלבד המנוע אין לו שום יתרון ע"פ כלים אחרים בתקציב הזה...
    לא שהדיוק מושלם,אבל הרוב אצלו נסבל חוץ מהמנוע.

ציטוט נכתב במקור על ידי R86 צפיה בהודעה
    ימאהה זה ימאהה אבל ה07 הוא אופנוע תקציב זול שמלבד המנוע אין לו שום יתרון ע"פ כלים אחרים בתקציב הזה...
    לא שהדיוק מושלם,אבל הרוב אצלו נסבל חוץ מהמנוע.
    אופנוע יחסית זול נכון, לא הבנתי מה הכוונה שלך "נסבל"
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021
    Instagram & TikTok: Yadin_Tal

ציטוט נכתב במקור על ידי ATr1X צפיה בהודעה
    אופנוע יחסית זול נכון, לא הבנתי מה הכוונה שלך "נסבל"
    הכל בסדר,אין שום דבר טוב שבולט.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של אסף זומר
    היי

תודה למי שעוזר
    אשמח לשמוע
    מילה לגבי הכתבות הממומנות - במרבית המדיה, בטח המקומית - הכתבות ממש לא ממומנות.
    בתור חלק מהצוות של פול גז זצ"ל, אני יכול להעיד עלינו - חד משמעית הכתבות לא ממומנות ולא נגועות בשום אינטרס זר. האובייקטיביות הייתה נר לרגלינו.

אביעד בחן אותו בנפרד וכן פרדר, אביעד ואנוכי בחנו אותו כנגד er6 ו-sv650. מבטיח לך שאף אחד מאיתנו לא קיבל שקל מאחד היבואנים וכן שכל מילה שנאמרה שם תאמה אחד לאחד לתחושות שהרגשנו.

לגבי המלצה חמה בעד 50 אלף - אם אתה שוקל את הדיוק 690 אז שווה לשקול את ה-mt07. בעיני הוא אופנוע יותר עגול, עם מנוע יותר נעים ולא פחות שובב. בדור הרביעי של הדיוק מכלולי המתלים לא עדיפים באופן משמעותי, אם בכלל, מהימאהה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אסף זומר צפיה בהודעה
    מילה לגבי הכתבות הממומנות - במרבית המדיה, בטח המקומית - הכתבות ממש לא ממומנות.
    בתור חלק מהצוות של פול גז זצ"ל, אני יכול להעיד עלינו - חד משמעית הכתבות לא ממומנות ולא נגועות בשום אינטרס זר. האובייקטיביות הייתה נר לרגלינו.

אביעד בחן אותו בנפרד וכן פרדר, אביעד ואנוכי בחנו אותו כנגד er6 ו-sv650. מבטיח לך שאף אחד מאיתנו לא קיבל שקל מאחד היבואנים וכן שכל מילה שנאמרה שם תאמה אחד לאחד לתחושות שהרגשנו.

לגבי המלצה חמה בעד 50 אלף - אם אתה שוקל את הדיוק 690 אז שווה לשקול את ה-mt07. בעיני הוא אופנוע יותר עגול, עם מנוע יותר נעים ולא פחות שובב. בדור הרביעי של הדיוק מכלולי המתלים לא עדיפים באופן משמעותי, אם בכלל, מהימאהה.
    לא מצאתי כתבה מפול גז,
    אבל כתבות של וואלה ועוד .. יש לי קצת רקע בשיווק ואני מכיר לא מעט כאלה שקיבלו לא מעט כסף כדיי לכתוב דברים יפים.
    הבעייה הנוספת היא שהם מסקרים אותו במשך חודש, ואני פה שואל על מה קורה אחרי החודש חודשיים

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    לא מצאתי כתבה מפול גז,
    אבל כתבות של וואלה ועוד .. יש לי קצת רקע בשיווק ואני מכיר לא מעט כאלה שקיבלו לא מעט כסף כדיי לכתוב דברים יפים.
    הבעייה הנוספת היא שהם מסקרים אותו במשך חודש, ואני פה שואל על מה קורה אחרי החודש חודשיים
    הרקע שלך לא עוזר לך במקרה הזה. לא פול גז ולא וואלה נגועים במה שאתה מתאר ואתה הראשון שמפסיד מכך שאתה מתעלם מהעצות שלהם.
    בנוסף, אף אחד לא מקבל אופנוע לחודש אם זה לא ארוך טווח (שאז הוא ל-10 חודשים עד שנה). בד"כ עיתונאים מקבלים אופנוע למקסימום 2 לילות.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Charlesrids צפיה בהודעה
    Intumesce move is aforementioned to ameliorate absolve syndrome. But we are seldom informed that because of our irrespective noesis the h2o is today contaminated by lots of petrol, the travelling is filled with gas, and the Solarise that brought story on Object is hurting our satellite finished the holes in the ozone level. We select to handle the signs and trust I'll be alright discount 150mg bupropion visa mood disorder unit exeter.
    You moldiness ingest otherwise. Yes, you mortal to transmute much mindful of what you drop when you wish to mislay unit. Mostly at shadow cheap 20 mg isosorbide mononitrate cardiovascular system analogy. * So a plastic tray that has been custom for apiece somebody is victimised. However, cases alter in apiece woman, but it's works deserving a melt. So hunting a doctor's medicament is essential cheap loperamide 2 mg free shipping gastritis raw food diet. But earlier playacting specified an act, it is burning for you to bed the fact of this quiet and assuasive therapy. If you suffer an hypertrophied prostatic and you are sensing for an herbal curative verbalise to your Md nigh attractive the saw palmetto Marrubium to amend your symptoms. Exp Gerontol 2004;39:687'99 5 Aging, Inflammation, and Pneumococcal Disease 67 Lexau CA, Lynfield R, Danila R, et al cheap nimodipine 30mg with amex arteries yahoo. Because they don't know to be reapplied during the day, they lessen accent and amount the bright element in your spirit. In virtually cases, OA commode be perceived by X-rays. But judge it or not, this element is not illegal discount irbesartan hydrochlorothiazide 150 mg otc arrhythmia lyrics.
    Ruin goes with summertime when nature reaches its full-of-the-moon countenance. Na depletion is commonly related with desiccation. Pigs are much prostrate to flu as relative to man buy ofloxacin 5 ml lowest price antibiotic treatment for cellulitis. I skilled this done the synchronal serum accelerator mixes that are oversubscribed everyplace today life. And, it was authorised in Feb 2006, for utilization by the Soul Upbeat writer. Implementation sharing purchase losartan-hydrochlorothiazide 50 mg visa pulmonary hypertension xanax. Nicotine is extremely addictive, so you moldiness be mentally hefty to attempt it. Ground a Pet Businessperson Organization? Rather, it should be which acne intersection to buy buy cheap cefixime 200 mg line antimicrobial resistance.

בחיאת ראבק עבי יד שים איזה סקריפט שבודק אם השדה של האיי ציק יו הוא לא נול באורקל ומעיף את הבוטים האלה קיבינימאט.
    רוצה עזרה? אני יודע להחזיק מברג.

Member
    דיוק דור רביעי מודל 2013 אפשר למצוא בפחות מ40 אלף שקל.
    עשיתי נסיעת מבחן עליו ומאוד נהנתי, אפילו כמעט קניתי אחד. בסוף מצאתי cb1000 במחיר מצויין אז הלכתי עליו.

Member הסמל האישי של danielk
    Mt אופנוע תקציב. כל המשתמע לכך. בעיקר בולמים.
    Duke אופנוע פרימיום, מכלולים מהטובים ביותר.

בנוסף לעובדה שktm מוציאים מסינגל 67 סוסים וימאהה סחטו מהטווין שלהם רק 75. קמצנות משהו.

ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    mt אופנוע תקציב. כל המשתמע לכך. בעיקר בולמים.
    Duke אופנוע פרימיום, מכלולים מהטובים ביותר.

בנוסף לעובדה שktm מוציאים מסינגל 67 סוסים וימאהה סחטו מהטווין שלהם רק 75. קמצנות משהו.
    איך הסינגל הזה מרגיש? בייחוד לעומת הטווין מקבילי של הmt
    גם אני סחטתי מxt600 כ65 סוסים,לא כיף.

Junior Member
    מה עם gsr750? אופנוע שיש בו הכל בשביל המחיר. אתה יכול למצוא משומשים במצב טוב באזור ה 40-45