עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 110

אשכול: *********ספויילר********** מירוץ ספאנג

צפייה משולבת

חבר מערכת FullgaZ
    למיטב זכרוני, הנהלת המרוץ- Race direction, היא שפוסקת ראשונה באירועים שכאלה. לקבוצת המרוצים יש פרק זמן של 30 דקות להגשת ערעור כנגד ההחלטה של הנהלת המרוץ לנציג של ה FIM לאחר הפסיקה הראשונית של הנהלת המרוץ במסלול עצמו. לנציג ה FIM יש כ 30 דקות לשקול את הערעור. כל זה במסלול ובסמוך מאד לתום המרוץ. לאחר מכן, לקבוצת המרוצים יש פרק זמן של 5 ימים להגשת ערעור לטריבונל של ה FIM באם ערעורה לא התקבל על ידי נציג ה FIM במסלול.
    מוביסטאר ימאהה ערערה בפני נציג ה FIM בספנג, אני מניח שיערערו כנגד החלטתו של נציג ה FIM לטריבונל המיוחד.

איללכא...ולא אתפלא אם רוסי יזנק בהתאם לזמנים שישיג ב Q2 בולנסיה

Senior Member
    " מה שגדול ברוסי האישיות המדהימה שלו." הסבר ופרט על איזה אישיות אתה מדבר ומה מדהים בה .?

" העליבות של מרקז." - אני לא ראיתי עליבות אלא רק צורך להחזיר לדוקטור על דבריו.

מה שרוסי עשה זה לגרום לאובר -מוטיבצייה ויצר התחרות אצל בחור בו 20.

זוהי הטעות של רוסי . לפעמים השתיקה היא זהב . ברגע שאתה דוחק אנשים לפינה זה מה שאתה מקבל תגובה.

לא עליבות כלל.

אגב נעם 1 מה כל כך גדול ברוסי? האם ההתמדה שלו לעורך השנים? . הדרייב שלו , הרכיבה בתנאי גשם.:?

האישיות שלו ? . מה שאני רואה לקראת סוף דרכו , זה לא מורשת , אלא יותר קיטורים.

מה שמוזר שלא אוהבים את לורנזו כאן ?

וואמוס מאקז עתיד גדול , שמור על עצמך.

Senior Member הסמל האישי של Jonathan
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    " מה שגדול ברוסי האישיות המדהימה שלו." הסבר ופרט על איזה אישיות אתה מדבר ומה מדהים בה .?

זוהי הטעות של רוסי . לפעמים השתיקה היא זהב . ברגע שאתה דוחק אנשים לפינה זה מה שאתה מקבל תגובה.

לא עליבות כלל.

אגב נעם 1 מה כל כך גדול ברוסי? האם ההתמדה שלו לעורך השנים? . הדרייב שלו , הרכיבה בתנאי גשם.:?

למי שהצטרף למעקב אחרי האליפות ב 10 השנים האחרונות קשה להבין את זה הי כולם נראים פתוחים ושמחים וססגוניים.

אבל האמת היא שרובם נראים כך כי הם פשוט מחקים את רוסי.
    אתה מבין הוא המציא את השיטה.
    הוא זה שהעביר את הדומיננטיות מהקבוצה והיצרן לרוכב

הוא זה שזכה באליפות העולם כבר בשנה השניה שלו ב 125 ב250 ואז גם ב 500 משהו שלא (במיוחד בקטגוריה הבכירה) נשמע כדבר מאז ימי אגוסטיני
    הוא זה שעבר תצורת מנוע כשהוא נשאר אלוף עולם (2 ל4 פעימות)
    הוא זה שעבר יצרן מהונדה לימאהה (מנע את זה שהיצרן יכתיב מי ינצח על ידי ניהול החלקים) ולקח אליפות גב אל גב מה שלא נשמע כדבר עד אז.
    הוא שרד את חוק המציגים האחידים (שהוא לרעתו)
    את חוק מפת המנוע (פעמיים) שגם לרעתו בגלל ממדי גופו
    את כניסת האלקטרוניקה מכמעט כלום לרמה של בקרת אחיזה בקרת זינוק בקרת משיכה בקרת מתלים

כל זה ובנוסף היכולת שלו לתקשר עם המעריצים עם הקהל שבוע שבוע גם שהיה מירוץ רע.

רק לשם השוואה דוהאן כבר היה בפנסיה בגילו
    רייני לא שרד
    ג'יברנאו ומקס מזמן החזירו מפתחות
    מי זוכר בכלל את היידן את סטונר
    את קני רוברט ג'וניור
    את קאטו סימונצ'לי ועוד זצ"לים

הוא עבר עת כולם הוא הצליח להתפתח ולפתח ולהתאים את הרכיבה שלו לאורך השנים במצב שהוא כבר שבע אליפויות עולם.

מדובר בלא פחות מדינוזאור שהסתגל לטאבלט לא פחות
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
    When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn

ROGUE RC51

Member הסמל האישי של shaul_13
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
    למי שהצטרף למעקב אחרי האליפות ב 10 השנים האחרונות קשה להבין את זה הי כולם נראים פתוחים ושמחים וססגוניים.

אבל האמת היא שרובם נראים כך כי הם פשוט מחקים את רוסי.
    אתה מבין הוא המציא את השיטה.
    הוא זה שהעביר את הדומיננטיות מהקבוצה והיצרן לרוכב

הוא זה שזכה באליפות העולם כבר בשנה השניה שלו ב 125 ב250 ואז גם ב 500 משהו שלא (במיוחד בקטגוריה הבכירה) נשמע כדבר מאז ימי אגוסטיני
    הוא זה שעבר תצורת מנוע כשהוא נשאר אלוף עולם (2 ל4 פעימות)
    הוא זה שעבר יצרן מהונדה לימאהה (מנע את זה שהיצרן יכתיב מי ינצח על ידי ניהול החלקים) ולקח אליפות גב אל גב מה שלא נשמע כדבר עד אז.
    הוא שרד את חוק המציגים האחידים (שהוא לרעתו)
    את חוק מפת המנוע (פעמיים) שגם לרעתו בגלל ממדי גופו
    את כניסת האלקטרוניקה מכמעט כלום לרמה של בקרת אחיזה בקרת זינוק בקרת משיכה בקרת מתלים

כל זה ובנוסף היכולת שלו לתקשר עם המעריצים עם הקהל שבוע שבוע גם שהיה מירוץ רע.

רק לשם השוואה דוהאן כבר היה בפנסיה בגילו
    רייני לא שרד
    ג'יברנאו ומקס מזמן החזירו מפתחות
    מי זוכר בכלל את היידן את סטונר
    את קני רוברט ג'וניור
    את קאטו סימונצ'לי ועוד זצ"לים

הוא עבר עת כולם הוא הצליח להתפתח ולפתח ולהתאים את הרכיבה שלו לאורך השנים במצב שהוא כבר שבע אליפויות עולם.

מדובר בלא פחות מדינוזאור שהסתגל לטאבלט לא פחות
    שמונה אליפויות!!!
    טובים ממני יש, גרועים ממני יש, כמוני אין!

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaul_13 צפיה בהודעה
    שמונה אליפויות!!!
    בחייאת, תשע או 9 אליפויות. אבל לא שמונה.
    125, אליפות אחת ב 1997.
    250, אליפות אחת ב 1999.
    500 דו"פ, אליפות אחת עם הונדה ב 2011.
    990 סמ"ק מרובע פעימות, 2 אליפויות עם הונדה ב 2002 ו- 2003, 2 אליפויות עם ימאהה ב 2004 ו- 2005.
    800 סמ"ק מרובע פעימות, 2 אליפויות עם ימאהה ב- 2008 ו- 2009.

איללכא...תשע אליפויות, נכון לעכשיו.

Member הסמל האישי של shaul_13
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    בחייאת, תשע או 9 אליפויות. אבל לא שמונה.
    125, אליפות אחת ב 1997.
    250, אליפות אחת ב 1999.
    500 דו"פ, אליפות אחת עם הונדה ב 2011.
    990 סמ"ק מרובע פעימות, 2 אליפויות עם הונדה ב 2002 ו- 2003, 2 אליפויות עם ימאהה ב 2004 ו- 2005.
    800 סמ"ק מרובע פעימות, 2 אליפויות עם ימאהה ב- 2008 ו- 2009.

איללכא...תשע אליפויות, נכון לעכשיו.
    צודק בהחלט. פיספסתי......
    טובים ממני יש, גרועים ממני יש, כמוני אין!

טוב הוא לא עבר את דוהאן ולא את רייני הוא הצטרף ל 500 כשדוהאן פרש בעונה שלפני בגלל פציעה.
    וזה עוד דבר שאפיין את רוסי היכולת שלו לא להפצע ולסיים קריירה (דוהאן) לאבד כמעט רגל ולהשאר נכה (שוב או) לסיים על כסא גלגלים(ריימי או לסיים ( חיים (קאטו) לחטוף התמוטטות עצבים (קריבלה) כמו הרבה אחרים.

ענק....

למרקז יש עוד הרבה מה לעבור ולהוכיח ר כדי להתקרב לקליבר של רוסי
    הרבה מאד.
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply

ROGUE RC51

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה

לא עליבות כלל.

מה כל כך גדול ברוסי? אתה שואל ברצינות?
    בשביל להקל על עצמי, אני מניח שאתה זוכר אחד בשם מייקל ג'ורדן. האיש ששם את ה nba בכל חור בגלובוס ושינה את התפיסה של הציבור בעולם כלפי כדורסל בכלל וה nba בפרט. רוסי עומד כתף אל כתף עם ג'ורדן, פלה ושומאכר. ספורטאים ששינו את הענף שלהם מן הקצה אל הקצה תוך שהם מנגישים אותו לציבור רחב מאד שלא היה שם לפניהם.
    מה שמייחד את רוסי היא האהבה היוקדת לרכיבת מרוצים. פרט לשנתיים בדוקאטי, רוסי אשכרה נהנה מהרכיבה. בכל אימון, בכל מקצה דירוג, בכל מרוץ ובכל מבחן.

לגבי לורנזו, האיש מעט רובוטי ברכיבה. לטעמי, הרכיבה שלו לא מרגשת כשל רוסי או מרקז. אבל לגבי אהדה, לורנזו מתנהל באופן שחצני. לורנזו אמנם זכה בשתי אליפויות אבל לא הביא ערך מוסף לספורט הזה. לורנזו לא מתקרב לרוסי או מרקז באספקט הזה. אפילו לא לסטונר.

איללכא...עד ה- 8.11

Member
    תיאורית הקונספירציה:הציפיות וההתעניינות ב-8.11 ישברו שיאים

Member
    אני גם אוהד גדול של רוסי, ובעונות הקודמות מאוד התרשמתי ממרקז וגם עודדתי בשבילו, הוא פרץ עם כישרון גדול.
    אבל בעונה האחרונה התגבשה לי דעה קצת אחרת על מרקז.
    הוא נראה לי כמו משהוא שעלה לו קצת השתן לראש, (לורנזו נראה ככה מההתחלה- לא מחבב את הבנאדם), תמיד הוא רכב אגרסיבי ובהתחלה אהבתי את זה, אבל זה כבר מעבר ללרכב אגרסיבי זה לרכב בלי שכל, להיכנס בקירות( במקרה הזה ברוכבים אחרים) לא משנה מה ההשלכות, הרוכבים הבינונים מוותרים לו על הכניסות האלו, הרי אין להם סיבה אמיתית ללכת איתו ראש בראש, אבל רוכבי "העל" לא יוותרו על הקו שלהם או על קצב הרכיבה בשביל מרקז כי הם לא פחות טובים ממנו והם מתחרים בשביל האליפות, ומרקז מבחינתו דוהר בלי שכל והעונה המזל שלו היה פחות טוב, הוא התרסק המון, וזה עלה לו באליפות, (גם אם איכשהו בעקיפין הוא מאשים קצת את רוסי), לדעתי מרקז באופי שלו הוא קצת ילד שחצן שלא סופר אף אחד ממטר, נקמן, ולא מכבד את הרוכבים האחרים. למרות הכישרון האדיר אם הוא לא יתבגר קצת בעונה הבאה אני לא רואה אותו לוקח אליפות.
    סרטון קצר שמדגיש את זה: https://youtu.be/gLsZzUgJ-oM
    לעניין ולנסיה, מקווה שרוסי לא יעשה משהו טיפשי כמו לא להתחרות, לך תדע אולי מרקז יכנס בלורנזו (או בו), הוא צריך לתת את הטוב ביותר שלו להתחרות בכל הכוח ולקוות שלורנזו יפשל. לדעתי מגיע לו האליפות הזו, נתן עונה נפלאה ושמר על עקביות , מבין את התסכול שלו, מרקז יצא ילד קקה מפונק מהשכונה, ובזמן שמתחרים על אליפות לרוסי אין זמן לחנך אותו (זה אבא שלו שיושב בפיט צריך לעשות), אני חושב שרוסי היה צריך למצוא דרך אחרת ויותר אלגנטית לנער את מרקז מעליו, אבל ב 300 קמ"ש כנראה גם לו קצת קשה להתאפק.

יאללה רוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ציטוט נכתב במקור על ידי guyn1212 צפיה בהודעה
    ...
    אבל בעונה האחרונה התגבשה לי דעה קצת אחרת על מרקז.
    הוא נראה לי כמו משהוא שעלה לו קצת השתן לראש, (לורנזו נראה ככה מההתחלה- לא מחבב את הבנאדם), תמיד הוא רכב אגרסיבי ובהתחלה אהבתי את זה, אבל זה כבר מעבר ללרכב אגרסיבי זה לרכב בלי שכל, להיכנס בקירות( במקרה הזה ברוכבים אחרים) לא משנה מה ההשלכות, הרוכבים הבינונים מוותרים לו על הכניסות האלו, הרי אין להם סיבה אמיתית ללכת איתו ראש בראש, ....
    סרטון קצר שמדגיש את זה: https://youtu.be/gLsZzUgJ-oM
    לעניין ולנסיה, מקווה שרוסי לא יעשה משהו טיפשי כמו לא להתחרות, לך ...

יאללה רוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    סרטון גדול...מרקז אתה לא לבד על המסלול...
    (הנה סדרתי לך אותו אמבדד בטקסט)

ROGUE RC51

Senior Member
    מסכים עם דבריך נעם . לרוסי יש הרבה זכיות בעולם הgp.

הוא נראה אחד שנהנה מכל רכיבה , אוהב את אותה בצורה טוטלית.

מעבר לזה שהוא בן היחידים שבגילו נשאר בטופ.

אלא מאי נראה שהאיש מאוהב בעצמו , וזקוק לאהבת הקהל , כמו רבים כמהו בעולם

הזרקורים. מאוהב את כדי כך שהוא מרשה לעצמו לגלגל את תאוריית הקונספירציה נגדו.

ואחרי שהמילים והצללים שהוא פולט מתגלגלות להם בעולם , ובכל חור בגלובוס,

לא פלא שיש להם תגובה, במקרה הזה של מרקז - הלו הוא החשוד העיקרי.

לא יודע מה יהיה בולנסייה , האם ההחלטה לעונש תשתנה עקב הלחץ של ימאהה והאוהדים.

מה שאני מצפה מרוסי ממרום גילו המוטרי זה להפגש עם מרקז תלמידו ולעשות סולחה.

גילוי נאות אני מרקססיט

סאלם עלייכום ,{ מקווה שהחתימו אותך לעוד שנה .}

ולהתראות בולנסייה.

כבר היה אמבדד...
    כאוהד רוסי, הסרטון הזה קשקשני ונוצר כנראה על ידי שונאי מארקז.
    אפשר לחשוב שרוסי אף פעם אף פעם לא יצר מגע והעיף מדרכו את לורנזו / ביאג'י/סטונר...
    נערך לאחרונה על ידי דינגו; 28-10-2015 בשעה 09:58.

Junior Member

תיאור מצחיק של המרוץ.
    הם עשו סרטונים לכל המרוצים השנה, http://www.losminidrivers.com/

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי דנה צפיה בהודעה

תיאור מצחיק של המרוץ.
    הם עשו סרטונים לכל המרוצים השנה, http://www.losminidrivers.com/
    אפילו פה מרקז לא יצא חמוד