נכתב במקור על ידי
נעם 1
לגבי ההשוואה לקאפירוסי, אני מסכים אתך. הלכתי רחוק מדי.
לגבי מרקז וזמני ההקפה בפיליפ איילנד והניסיון להאט את רוסי בספנג. קשה להתייחס באמת. כך גם להאשמה שמרקז מתנכל לרוסי. מרקז לקח מלורנזו נקודות אליפות רבות במהלך 2015.
לא נעשה עוול לרוסי!
חובה על כל רוכב לרכב על הקצה או הכי קרוב לשם, בכל מרוץ ובכל שלב, כל עוד הרכיבה אינה מהווה סיכון לרוכבים אחרים. מרקז לא סיכן את רוסי בפיליפ איילנד וגם לא בספנג.
לא רק שלא נעשה עוול לרוסי, רוסי נהג כמו מרקז את יאנונה כלפי לורנזו במרוצים האחרונים של עונת 2010. ועשה זאת באופן בוטה מאד מאד במרוץ במוטגי כשהוא נאבק עם לורנזו על המקום השלישי והאחרון בפודיום תוך שהוא מסכן את תואר האליפות הראשון של לורנזו כשהוא עצמו כבר מזמן מחוץ למרוץ האליפות.
אנטי רוסי???
רוסי אולי אינו גיבור ילדותי במרוצי אופנועים. גם כי הייתי עסוק בלגדול במושב של שנות השבעים שמונים, גם כי את המרוץ הראשון בחיי ראיתי בגיל 25 וגם כי הגיבור הראשון שלי הוא אחד מייקל דוהאן.
איללכא...ובכל זאת אני מייחל לאליפות של רוסי. אליפות שכזאת תהיה אקורד סיום נפלא לרוכב מדהים. אם בכתבה שלי על הגדול מכולם בחרתי ברוסי כגדול מכולם בנקודות, אליפות ב- 2015 תהפוך אותו לגדול מכולם תוך שהוא נותן נוק אאוט לענקים כמו אגוסטיני, דוהאן, רוברטס האבא, סורטיס ונוספים.