עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 110

אשכול: *********ספויילר********** מירוץ ספאנג

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של Jonathan

*********ספויילר********** מירוץ ספאנג

ומכיוון שהמירוץ עדיין לא התקיים ...
    אז רוסי משחרר קיטור
    בראיון לסיירת וורלד
    http://www.cycleworld.com/2015/10/22...-marc-marquez/
    In Australia, Marc raced against me, helping Lorenzo. I’m really disappointed.”
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
    When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn

ROGUE RC51

כמות הבכיינות ששמעתי מורכבים בזמן האחרון מנצחת כל שיא מסלול.

Having said that
    ההתנהלות של מרקז בזמן המירוץ עדיין הראיתי תמוהה.
    גם לורנזו לא טמן ידו בצלחת. והתלונן על ינונה (בדירוג) על רוסי בחיי עוזר מידע הסט אפ ועל רוח הקודש.
    יהייה מעניין.
    לורנזו מציג חולשה בקוואליפיינג ומרקז מגלה את נפלאות. הצ'אטר אבל נשאר על הגלגלים
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply

ROGUE RC51

Senior Member הסמל האישי של R86
    קישור לצפייה באימונים מישהו?
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

Junior Member
    הצלה מדהימה של מרקז. מקווה שיהיה מרוץ טוב כמו שהיה באוסטרליה

Member
    איזה דרמה, תככים ומזימות סביב האליפות הזו, היו צריכים לשדר את המרוץ בויוה לא בערוץ הספורט, מרקז בתפקיד bad guy , האם חורחה ושאר הספרדים מהונדה חוברים כנגד רוסי?
    עקב "התקרית" רוסי יתחיל מהמקום האחרון במרוץ האחרון בולנסיה , מסלול הבית של הספרדים, האם הם יתנו לו לקחת את האליפות שם?
    זה ועוד במרוץ הבא.... הישארו איתנו.

Member הסמל האישי של ComanDo
    מרוץ מטורף, הם שניהם היו מאוד מאוד אגרסיביים עד ההתרסקות.
    כיף שההכרעה של האליפות תהיה במירוץ האחרון.

למי שמעוניין, אני מתכנן לפתוח את הבר במיוחד לטובת הקרנת המירוץ. אבל, זה יתאפשר כמובן רק אם תהיה מספיק היענות.
    https://www.facebook.com/events/540296489451706/

*לאו בלומס - הפאב האירי ברמת החייל.
    הולך להיות מירוץ חשמל !

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי ComanDo צפיה בהודעה
    מרוץ מטורף, הם שניהם היו מאוד מאוד אגרסיביים עד ההתרסקות.
    כיף שההכרעה של האליפות תהיה במירוץ האחרון.

למי שמעוניין, אני מתכנן לפתוח את הבר במיוחד לטובת הקרנת המירוץ. אבל, זה יתאפשר כמובן רק אם תהיה מספיק היענות.
    https://www.facebook.com/events/540296489451706/

*לאו בלומס - הפאב האירי ברמת החייל.
    הולך להיות מירוץ חשמל !
    על איזה שעות מדובר?
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    על איזה שעות מדובר?
    יום ראשון ה- 8.11, בשעה 15:00

Junior Member
    וואי איזה מבאס !!
    אם רוסי לא יקח את המירוץ האחרון, בחיי שלא ישאר לי טיפת הערכה למרקז. מלוכלך שכזה.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי kirma צפיה בהודעה
    וואי איזה מבאס !!
    אם רוסי לא יקח את המירוץ האחרון, בחיי שלא ישאר לי טיפת הערכה למרקז. מלוכלך שכזה.
    אתה לא נותן לעובדות לבלבל את האהדה שלך לרוסי.
    ראשית, ללא קשר, לו רוסי מסיים שני בולנסיה לא משנה מה לורנזו עושה ורוסי זוכה באליפות.
    שנית, האירוע שסיים את המאבק בין רוסי למרקז על המקום השלישי בספנג הוא כולו באחריות רוסי. אחד המהלכים הכי בוטים של רוכב בעשרים השנים האחרונות. בוטה ברמתו של התרגיל המלוכלך שביצע לוריס קאפירוסי לטטצויה הראדה באליפות ה- 250 במרוץ האחרון ב 1998.

לו רוסי יזכה באליפות בולנסיה תוך תצוגת רכיבה מרהיבה, ורוסי יצטרך לרכב היטב כדי לסיים שני מהמקום האחרון בגריד עדיין האליפות תהיה מוחתמת בהתנהגות שלו בספנג.
    לו לורנזו יזכה באליפות, רוסי יוכל להאשים את עצמו בלבד.

ורק בשביל שהעובדות יהיו על השולחן. לורנזו הספרדי "הפסיד" למרקז הספרדי 5 נקודות בפיליפ איילנד. לורנזו "הפסיד" לפדרוסה שגם הוא ספרדי 5 נקודות בספנג.
    רוסי, במצטבר הפסיד לפדרוסה הספרדי וליאנונה האיטלקי 7 נקודות.

איללכא...ורוסי, נכון לעכשיו אוכל את הדייסה שהוא בישל. אבל לא אתפלא באם ה fim יקבל את הערעור של רוסי.

Member הסמל האישי של shaul_13
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    שנית, האירוע שסיים את המאבק בין רוסי למרקז על המקום השלישי בספנג הוא כולו באחריות רוסי. אחד המהלכים הכי בוטים של רוכב בעשרים השנים האחרונות. בוטה ברמתו של התרגיל המלוכלך שביצע לוריס קאפירוסי לטטצויה הראדה באליפות ה- 250 במרוץ האחרון ב 1998.

נעם אני חושב שאתה מגזים. רוסי סגר את הדלת למרקז בפנים וחזק על טעותו בפנייה רחבה. למרקז היה מספיק זמן להבין ולהאט.
    ואל תתן לעובדות לבלבל אותך, קפירוסי ביצע פעולת קמיקזה. רוסי רצה ונישאר על הגלגלים ובמירוץ. ולמען הסר ספק גם מרקז יכל להישאר על הגלגלים אבל העדיף להיות גיבור טראגי.

איללכה וחבל שרוסי יפסיד את האליפות בגלל החלטת שיפוט.

נ.ב.
    וידוע שלהונדה יש לובי חזק בדורנה.....
    נערך לאחרונה על ידי shaul_13; 25-10-2015 בשעה 20:33.
    טובים ממני יש, גרועים ממני יש, כמוני אין!

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    אתה לא נותן לעובדות לבלבל את האהדה שלך לרוסי.
    ראשית, ללא קשר, לו רוסי מסיים שני בולנסיה לא משנה מה לורנזו עושה ורוסי זוכה באליפות.

לו רוסי יזכה באליפות בולנסיה תוך תצוגת רכיבה מרהיבה, ורוסי יצטרך לרכב היטב כדי לסיים שני מהמקום האחרון בגריד עדיין האליפות תהיה מוחתמת בהתנהגות שלו בספנג.
    לו לורנזו יזכה באליפות, רוסי יוכל להאשים את עצמו בלבד.

ורק בשביל שהעובדות יהיו על השולחן. לורנזו הספרדי "הפסיד" למרקז הספרדי 5 נקודות בפיליפ איילנד. לורנזו "הפסיד" לפדרוסה שגם הוא ספרדי 5 נקודות בספנג.
    רוסי, במצטבר הפסיד לפדרוסה הספרדי וליאנונה האיטלקי 7 נקודות.

איללכא...ורוסי, נכון לעכשיו אוכל את הדייסה שהוא בישל. אבל לא אתפלא באם ה fim יקבל את הערעור של רוסי.
    *מוכתמת.

מסכים לגבי כך שרוסי יכול לבוא בטענות רק לעצמו בנוגע לכל ההשלכות של התקרית, לא מסכים ולו במעט על כך שהוא נהג בצורה מלוכלכת.
    טיפשי? ילדותי? לא מקצועי?
    - כל התשובות נכונות.

מרקז מחליט, ובצדק, שלא לנהל דו-שיח באמצע המרוץ ולכאורה מתכוון להמשיך להילחם על המקום השלישי. אלא שבמקום לעשות את המעשה הנכון - משהון בסגנון של לנופף לרוסי עם היד בביטול או פשוט להנהן במן "יאללה סע מפה", הוא מחליט לנגוח את דרכו דרך רוסי והברך שלו. משום מה לא נראה לי שאני אגזים אם אני אגיד שלדעתי מרקז מבין ויודע פיזיקה בסיסית במידה סבירה לכל הפחות, ולכן גם יודע שמעשה כזה סופו ידוע מראש: שייגמר ברע.

אז נכון שאת העובדות אי אפשר לשנות, מאידך את הפרשנויות אי אפשר להגביל לכדי אפשרות בחירה בודדת שתהיה מוסכמת על הכל.

בעוד שבועיים נגלה מי יותר חזק: אלת המזל או אלוהי ההסתברות.
    ושהטוב ביותר יינצח.

נעם מס דברים:
    1. לגבי ההשוואה לקפירוסי והראדה, אני חושב שהיא לא במקום.
    לא מבחינת מצב האליפות ולא מבחינת המהלך עצמו. כן שניהם לא לגיטימיים אבל קפירוסי נגח בהראדה כשזה בקו מירוצים והשני פשוט נכנס בפניה בלתי אפשרית. אצל רוסי ומרקז למרקז היתה את האפשרות לא להתרסק אלא פשוט לישר ולבלום בבלוק פס אלים ככל שיהיה.
    2. מצב בו רוכב נטפל לרוכב אחר הוא לא לגיטימי ובהחלט כרגע זה נראה שמרכז עושה הכל כדי לגרום לרוסי לגמור רת הצמיגים
    זה פשוט מסריח ולא נראה לי הכי כשר. במצב כזה לגרום לו לבלוקפס ולגרום לו לאבד שניות זה לגיטימי. זה שמרקז התרסק יושב על הראש של מרקז בלבד.

3.מניתוח זמני הקפה בהחלט יכול להיות שבאוסטרליה מרקז התנהל באותה הדרך.

4. גם אנחנו יודעים שחלית באנטירוסי-בקטוס אבל אל תגזים.

5. אם אכן העונש נשאר כפי שהוא, עונת 2015 הלכה ללורנזו ואני לא רואה את רוסי לוקח מקום שני כשהוא יוצא ממקום אחרון. הימים האלה עברו מזמן עת הונדה היתה דומיננטית ברמה של חצי שניה להקפה. הימים כאלה חלפו ין עזיבתו של רוסי ב 2005
    נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 26-10-2015 בשעה 07:07.

ROGUE RC51

Junior Member
    אני לא אומר שמה שרוסי עשה זה בסדר.. אבל זה כתוצאה של תסכול שמרקז דוחק אותו לקצה.
    עוד לפני שמרקז יתרסק, חשבתי לעצמי כמה אגרסיבי מרקז ושזה חייב להיגמר בהתרסקות של אחד משניהם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    רוסי מאבד עשתונות בספאנג:

http://wheelz.co.il/?p=98302