עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 110

אשכול: *********ספויילר********** מירוץ ספאנג

Senior Member הסמל האישי של Jonathan
    נעם מס דברים:
    1. לגבי ההשוואה לקפירוסי והראדה, אני חושב שהיא לא במקום.
    לא מבחינת מצב האליפות ולא מבחינת המהלך עצמו. כן שניהם לא לגיטימיים אבל קפירוסי נגח בהראדה כשזה בקו מירוצים והשני פשוט נכנס בפניה בלתי אפשרית. אצל רוסי ומרקז למרקז היתה את האפשרות לא להתרסק אלא פשוט לישר ולבלום בבלוק פס אלים ככל שיהיה.
    2. מצב בו רוכב נטפל לרוכב אחר הוא לא לגיטימי ובהחלט כרגע זה נראה שמרכז עושה הכל כדי לגרום לרוסי לגמור רת הצמיגים
    זה פשוט מסריח ולא נראה לי הכי כשר. במצב כזה לגרום לו לבלוקפס ולגרום לו לאבד שניות זה לגיטימי. זה שמרקז התרסק יושב על הראש של מרקז בלבד.

3.מניתוח זמני הקפה בהחלט יכול להיות שבאוסטרליה מרקז התנהל באותה הדרך.

4. גם אנחנו יודעים שחלית באנטירוסי-בקטוס אבל אל תגזים.

5. אם אכן העונש נשאר כפי שהוא, עונת 2015 הלכה ללורנזו ואני לא רואה את רוסי לוקח מקום שני כשהוא יוצא ממקום אחרון. הימים האלה עברו מזמן עת הונדה היתה דומיננטית ברמה של חצי שניה להקפה. הימים כאלה חלפו ין עזיבתו של רוסי ב 2005
    נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 26-10-2015 בשעה 07:07.
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
    When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn

ROGUE RC51

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    הנה הדעה שלי:
    נעשה לרוסי עוול!
    http://wheelz.co.il/?p=98312

מודה, איכזבה אותי ההתבכיינות של רוסי במסיבת העיתונאים לפני המירוץ שמארקז עושה לו דווקא בשביל לעזור ללורנזו.
    אמרתי לעצמי שאולי זו פסיכולוגיה, כדי שמארקז לא ישקיע ורוסי יוכל להתרכז בלורנזו. שזה גם סוג של תבוסתנות, כי אם להיות אלוף אז נצח את כולם.
    גם הכתבה של אביעד על כל ש"מארקז הגזים במלחמה שלו" בעייתית בעוד המלחמה של יאנונה באוסטרליה היא בסדר.
    לטעמי הקרב ביניהם בספאנג היה מתבקש אחרי אותה מסיבת עיתונאים.
    בהילוכים החוזרים הראשונים הייתי בשוק כי ראיתי שרוסי בעט במארקז.
    אח"כ, עם עוד ועוד הילוכים, ראיתי שמארקז ניסה לעבור "דרך" האופנוע של רוסי כשנמאס לו מהחסימה.
    אין לו מה להתלונן שהוא התרסק, אם במקום להמשיך רחב ולתת לרוסי להתרחק חצי שניה, הוא מנסה להמשיך את המירוץ דרך אופנוע בנתיב.
    הוא לא יכול היה לחשוב שיצליח לדחוף פיזית את האופנוע של רוסי ולעקוף - בלי לרסק את רוסי או את עצמו.
    הוא איבד את הראש, כמו שקרה לו כמה פעמים העונה.
    הרגל של רוסי לדעתי נתפסה בין האופנועים, והוא לא אמור להשאיר אותה נמעכת שם, אז השחרור/בעיטה הזאת על מארקז.
    כמה שהתבאסתי על רוסי לפני המירוץ, עדיין אני מאוכזב בשבילו כי הלכה העונה שלדעתי היא הסיכוי האחרון שלו לאליפות.
    מצד שני, יש לו הזדמנות לערער ל-fim, לא?

**גילוי נאות - אני אוהב רוסי

מה נסגר, למה אי אפשר לכתוב אותיות גדולות באנגלית? אני כותב וכשמפרסם תגובה זה הופך לאותיות קטנות.

ציטוט נכתב במקור על ידי דינגו צפיה בהודעה
    מודה, איכזבה אותי ההתבכיינות של רוסי במסיבת העיתונאים לפני המירוץ שמארקז עושה לו דווקא בשביל לעזור ללורנזו.
    אמרתי לעצמי שאולי זו פסיכולוגיה, כדי שמארקז לא ישקיע ורוסי יוכל להתרכז בלורנזו. שזה גם סוג של תבוסתנות, כי אם להיות אלוף אז נצח את כולם.
    גם הכתבה של אביעד על כל ש"מארקז הגזים במלחמה שלו" בעייתית בעוד המלחמה של יאנונה באוסטרליה היא בסדר.
    לטעמי הקרב ביניהם בספאנג היה מתבקש אחרי אותה מסיבת עיתונאים.
    בהילוכים החוזרים הראשונים הייתי בשוק כי ראיתי שרוסי בעט במארקז.
    אח"כ, עם עוד ועוד הילוכים, ראיתי שמארקז ניסה לעבור "דרך" האופנוע של רוסי כשנמאס לו מהחסימה.
    אין לו מה להתלונן שהוא התרסק, אם במקום להמשיך רחב ולתת לרוסי להתרחק חצי שניה, הוא מנסה להמשיך את המירוץ דרך אופנוע בנתיב.
    הוא לא יכול היה לחשוב שיצליח לדחוף פיזית את האופנוע של רוסי ולעקוף - בלי לרסק את רוסי או את עצמו.
    הוא איבד את הראש, כמו שקרה לו כמה פעמים העונה.
    הרגל של רוסי לדעתי נתפסה בין האופנועים, והוא לא אמור להשאיר אותה נמעכת שם, אז השחרור/בעיטה הזאת על מארקז.
    כמה שהתבאסתי על רוסי לפני המירוץ, עדיין אני מאוכזב בשבילו כי הלכה העונה שלדעתי היא הסיכוי האחרון שלו לאליפות.
    מצד שני, יש לו הזדמנות לערער ל-fim, לא?

**גילוי נאות - אני אוהב רוסי

מה נסגר, למה אי אפשר לכתוב אותיות גדולות באנגלית? אני כותב וכשמפרסם תגובה זה הופך לאותיות קטנות.
    לא כתבתי שהקרב של יאנונה הוא בסדר והקרב של מרקז הוא לא בסדר. כתבתי שאפשר להבין את יאנונה. זה מרוץ חייו, ההופעה הטובה שלו אי-פעם, המאני-טיים שלו, ושהוא רוצה לבלוט כמה שיותר. הוא לא אמור להיות שם בקרב שבין לורנזו לבין רוסי, אבל רצה הגורל והוא שם, אז הוא עף על זה. שוב, רכיבת חייו.
    אצל מרקז זה מקרה שונה לחלוטין, והוא מספיק מנוסה ובעל מספיק תארים כדי לדעת שאין לו מה לחפש שם.

ציוץ של לאברטי שראיתי הרגע מסכם את האירוע של אתמול מצוין: Marc broke the unwritten rule, always RESPECT those fighting for a Championship when youwre not. Vale got enraged and hung him out to dry. Bad etiquette.

היית מצפה מרוסי לא לנסות לעקוף את מארקז כשרוסי לא נלחם על אליפות ומארקז כן?
    טרוי בייליס היה מוותר למישהו במירוץ?
    לא בטוח.
    מצד אחד יש חוקי כבוד וכו', מצד שני הם תחרותיים ורוצים להוכיח שיש להם מה לתת גם כשפישלו במהלך העונה.

ציטוט נכתב במקור על ידי דינגו צפיה בהודעה
    היית מצפה מרוסי לא לנסות לעקוף את מארקז כשרוסי לא נלחם על אליפות ומארקז כן?
    טרוי בייליס היה מוותר למישהו במירוץ?
    לא בטוח.
    מצד אחד יש חוקי כבוד וכו', מצד שני הם תחרותיים ורוצים להוכיח שיש להם מה לתת גם כשפישלו במהלך העונה.
    אני חושב שהייתי די ברור ברשימה שלי - לא הייתי מצפה מרוסי לא לעקוף את מרקז במקרה הפוך כשרוסי מהיר ממרקז, אבל כן הייתי מצפה מרוסי לא לנהוג בסופר-אגרסיביות, שלא לומר אלימות, כלפי מי שמתמודד כרגע על האליפות מול רוכב אחר. בהחלט. זו בדיוק האתיקה של הספורטאים, הכללים הבלתי כתובים.

הגבול הזה נתון לפרשנות אישית, אבל אין מחלוקת על כך שאתמול מרקז חצה אותו ברכיבה אלימה שמסכנת רוכב שברגעים אלו ממש מתחרה על אליפות מול רוכב אחר. זה פסול בעיניי. לא ספורטיבי. הייתי כועס מאוד אם היו עושים לי את זה בתקופה שהתחריתי, ואין לי ספק שלא הייתי עושה את זה לרוכב אחר שמתחרה על אליפות אם הוא היה נלחם על אליפות ואני לא.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    רוסי מודה שהוא שוקל שלא להתחרות במרוץ האחרון העונה....
    http://www.motorsport.com/motogp/new...otogp-decider/

Member הסמל האישי של shaul_13
    זה יהיה עצוב מאוד עם זה יקרה
    טובים ממני יש, גרועים ממני יש, כמוני אין!

יהיה עצוב לראות אותו מזנק אחרון ומסיים עשירי או אפילו שמיני (לא מאמין שיעקוף את הדוקאטים, בראדלי סמית' וקראטשלו מהמקום האחרון).

בסרטון הזה רואים (00:30) שהברך של רוסי מוטחת כנגד האופנוע שלו ע"י האופנוע של מארקז, ורק אח"כ רוסי מעיף אותה החוצה.
    קודם מארקז נכנס בו, ואז הוא נכנס בחזרה/מרחיק אותו/בועט בו כדי לא להתרסק יחד עם הילד.
    הנפילה על מארקז.
    מצחיק, כי הסרטון מנסה להוכיח שרוסי בעט בו בכוונה, ויש הרבה הילוכים חוזרים של הבעיטה בלי המעיכה שלה רגע לפני...

Senior Member
    , רוסי נכון לעכשיו אוכל את הדייסה שהוא בישל ". מסכים.

זה התחיל במסיבת העיתונאים התמוהה שלו והטענות כלפי מארקז. הלו? הוא שכח שמארקז עקף את לורנזו לפני קוו הסיום בפיליפ איילנד

וסידר לו נקודות יקרות. .. מה הוא מצפה ממארקז . ההרגשה שהוא מכין לעצמו אליבי לאפשרות של כישלון.

ההרגשה שלי כלפי רוסי היא שהאגו גובר על השכל אצלו--יכול להיות שזה גם נכון בצד של מארקז אבל

הגיל שלו הקרבה לגיל40 צריך ללמד אותו משהו לא ?. מארקז הוא ילד עם המון כשרון ויצר תחרותיות

אן שום סיבה לכך שהוא יפתח את הדלת מול רוסי ו.

לכן אני לא מסכים עם אברהמי - לרוסי לא נגרם שום עוול , הוא גרם לעצמו את העוול.

ערס איטלקי נשאר ערס איטלקי, מוקף בכמה חתולי רחוב מלקקיי תחת. חברים עלק.

אפשר להגיד על מארקז המון דברים , בעיקר טובים , הבחור תחרותי , הוא הגיע לאן שהגיע בגלל הכישרון

והדרייב שלו, אף אחד לא ייקח לו את זה גם לא דוקטור רוסי.

הטקטיקה של לורנזו הוכיחה עצמה , להתרכז בעצמו ולעשות את מה שהוא צריך לאסוף נקודות.

ואם לא יהיו הפתעות הוא יהיה אלוף העולם ובצדק.

ומילה אחרונה שאפו לדני פדרוסה ברכיבה נהדרת בחום הנורא של מאלזייה .

וואמוס דני.

Senior Member הסמל האישי של R86
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    , רוסי נכון לעכשיו אוכל את הדייסה שהוא בישל ". מסכים.

זה התחיל במסיבת העיתונאים התמוהה שלו והטענות כלפי מארקז. הלו? הוא שכח שמארקז עקף את לורנזו לפני קוו הסיום בפיליפ איילנד

וסידר לו נקודות יקרות. .. מה הוא מצפה ממארקז . ההרגשה שהוא מכין לעצמו אליבי לאפשרות של כישלון.

ההרגשה שלי כלפי רוסי היא שהאגו גובר על השכל אצלו--יכול להיות שזה גם נכון בצד של מארקז אבל

הגיל שלו הקרבה לגיל40 צריך ללמד אותו משהו לא ?. מארקז הוא ילד עם המון כשרון ויצר תחרותיות

אן שום סיבה לכך שהוא יפתח את הדלת מול רוסי ו.

לכן אני לא מסכים עם אברהמי - לרוסי לא נגרם שום עוול , הוא גרם לעצמו את העוול.

ערס איטלקי נשאר ערס איטלקי, מוקף בכמה חתולי רחוב מלקקיי תחת. חברים עלק.

אפשר להגיד על מארקז המון דברים , בעיקר טובים , הבחור תחרותי , הוא הגיע לאן שהגיע בגלל הכישרון

והדרייב שלו, אף אחד לא ייקח לו את זה גם לא דוקטור רוסי.

הטקטיקה של לורנזו הוכיחה עצמה , להתרכז בעצמו ולעשות את מה שהוא צריך לאסוף נקודות.

ואם לא יהיו הפתעות הוא יהיה אלוף העולם ובצדק.

ומילה אחרונה שאפו לדני פדרוסה ברכיבה נהדרת בחום הנורא של מאלזייה .

וואמוס דני.
    אין שום בעיה עם יצר תחרותי או עקיפות אגרסביות
    אבל מרקז עקף ויכל לברוח אבל בכוונה בחר קו רחב/איטי יותר כאילו לתת לרוסי לעבור ואז לתקוף שוב
    אחרי צפייה שוב ושוב ושוב ושוב במירוץ כולו עד לרגע ההתרסקות של הנבלה,מרקז התגרה ובשלב מסויים כמעט גרם לרוסי להתרסק פעמיים,בפעם השלישית הוא פיזית נכנס ברוסי וולנטינו הגיב בהתאם
    זה לא מצטלם טוב,נכון
    אבל ולה היה מתרסק אילולא דחף את מרקז עם הברך (או בעט)
    מקווה שבוולנסיה הוא ייתן את השואו של החיים שלו ושלא יתנו למרקז להתחרות כלל,הרי ברור שהוא ינסה שוב.
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
    נעם מס דברים:
    1. לגבי ההשוואה לקפירוסי והראדה, אני חושב שהיא לא במקום.
    לא מבחינת מצב האליפות ולא מבחינת המהלך עצמו. כן שניהם לא לגיטימיים אבל קפירוסי נגח בהראדה כשזה בקו מירוצים והשני פשוט נכנס בפניה בלתי אפשרית. אצל רוסי ומרקז למרקז היתה את האפשרות לא להתרסק אלא פשוט לישר ולבלום בבלוק פס אלים ככל שיהיה.
    2. מצב בו רוכב נטפל לרוכב אחר הוא לא לגיטימי ובהחלט כרגע זה נראה שמרכז עושה הכל כדי לגרום לרוסי לגמור רת הצמיגים
    זה פשוט מסריח ולא נראה לי הכי כשר. במצב כזה לגרום לו לבלוקפס ולגרום לו לאבד שניות זה לגיטימי. זה שמרקז התרסק יושב על הראש של מרקז בלבד.

3.מניתוח זמני הקפה בהחלט יכול להיות שבאוסטרליה מרקז התנהל באותה הדרך.

4. גם אנחנו יודעים שחלית באנטירוסי-בקטוס אבל אל תגזים.

5. אם אכן העונש נשאר כפי שהוא, עונת 2015 הלכה ללורנזו ואני לא רואה את רוסי לוקח מקום שני כשהוא יוצא ממקום אחרון. הימים האלה עברו מזמן עת הונדה היתה דומיננטית ברמה של חצי שניה להקפה. הימים כאלה חלפו ין עזיבתו של רוסי ב 2005
    לגבי ההשוואה לקאפירוסי, אני מסכים אתך. הלכתי רחוק מדי.
    לגבי מרקז וזמני ההקפה בפיליפ איילנד והניסיון להאט את רוסי בספנג. קשה להתייחס באמת. כך גם להאשמה שמרקז מתנכל לרוסי. מרקז לקח מלורנזו נקודות אליפות רבות במהלך 2015.

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    הנה הדעה שלי:
    נעשה לרוסי עוול!
    http://wheelz.co.il/?p=98312
    לא נעשה עוול לרוסי!
    חובה על כל רוכב לרכב על הקצה או הכי קרוב לשם, בכל מרוץ ובכל שלב, כל עוד הרכיבה אינה מהווה סיכון לרוכבים אחרים. מרקז לא סיכן את רוסי בפיליפ איילנד וגם לא בספנג.
    לא רק שלא נעשה עוול לרוסי, רוסי נהג כמו מרקז את יאנונה כלפי לורנזו במרוצים האחרונים של עונת 2010. ועשה זאת באופן בוטה מאד מאד במרוץ במוטגי כשהוא נאבק עם לורנזו על המקום השלישי והאחרון בפודיום תוך שהוא מסכן את תואר האליפות הראשון של לורנזו כשהוא עצמו כבר מזמן מחוץ למרוץ האליפות.

אנטי רוסי???
    רוסי אולי אינו גיבור ילדותי במרוצי אופנועים. גם כי הייתי עסוק בלגדול במושב של שנות השבעים שמונים, גם כי את המרוץ הראשון בחיי ראיתי בגיל 25 וגם כי הגיבור הראשון שלי הוא אחד מייקל דוהאן.

איללכא...ובכל זאת אני מייחל לאליפות של רוסי. אליפות שכזאת תהיה אקורד סיום נפלא לרוכב מדהים. אם בכתבה שלי על הגדול מכולם בחרתי ברוסי כגדול מכולם בנקודות, אליפות ב- 2015 תהפוך אותו לגדול מכולם תוך שהוא נותן נוק אאוט לענקים כמו אגוסטיני, דוהאן, רוברטס האבא, סורטיס ונוספים.

Senior Member
    נאמר די והותר ברשת לגבי רוסי את מרקז אז אני אוסיף את השנקל שלי בנושא.

למעשה חוץ מזה שהאליפות נדפקה ויש טעם רע, נוצר מצב שבו לורנזו עשוי לנצח באופן טכני וייזכר כמי שניצח בגלל ולא בזכות עצמו (אם כי תמיד זוכרים את האלוף ולא איך ומה).

חבר מערכת FullgaZ
    למיטב זכרוני, הנהלת המרוץ- Race direction, היא שפוסקת ראשונה באירועים שכאלה. לקבוצת המרוצים יש פרק זמן של 30 דקות להגשת ערעור כנגד ההחלטה של הנהלת המרוץ לנציג של ה FIM לאחר הפסיקה הראשונית של הנהלת המרוץ במסלול עצמו. לנציג ה FIM יש כ 30 דקות לשקול את הערעור. כל זה במסלול ובסמוך מאד לתום המרוץ. לאחר מכן, לקבוצת המרוצים יש פרק זמן של 5 ימים להגשת ערעור לטריבונל של ה FIM באם ערעורה לא התקבל על ידי נציג ה FIM במסלול.
    מוביסטאר ימאהה ערערה בפני נציג ה FIM בספנג, אני מניח שיערערו כנגד החלטתו של נציג ה FIM לטריבונל המיוחד.

איללכא...ולא אתפלא אם רוסי יזנק בהתאם לזמנים שישיג ב Q2 בולנסיה