אני גם אוהד גדול של רוסי, ובעונות הקודמות מאוד התרשמתי ממרקז וגם עודדתי בשבילו, הוא פרץ עם כישרון גדול.
אבל בעונה האחרונה התגבשה לי דעה קצת אחרת על מרקז.
הוא נראה לי כמו משהוא שעלה לו קצת השתן לראש, (לורנזו נראה ככה מההתחלה- לא מחבב את הבנאדם), תמיד הוא רכב אגרסיבי ובהתחלה אהבתי את זה, אבל זה כבר מעבר ללרכב אגרסיבי זה לרכב בלי שכל, להיכנס בקירות( במקרה הזה ברוכבים אחרים) לא משנה מה ההשלכות, הרוכבים הבינונים מוותרים לו על הכניסות האלו, הרי אין להם סיבה אמיתית ללכת איתו ראש בראש, אבל רוכבי "העל" לא יוותרו על הקו שלהם או על קצב הרכיבה בשביל מרקז כי הם לא פחות טובים ממנו והם מתחרים בשביל האליפות, ומרקז מבחינתו דוהר בלי שכל והעונה המזל שלו היה פחות טוב, הוא התרסק המון, וזה עלה לו באליפות, (גם אם איכשהו בעקיפין הוא מאשים קצת את רוסי), לדעתי מרקז באופי שלו הוא קצת ילד שחצן שלא סופר אף אחד ממטר, נקמן, ולא מכבד את הרוכבים האחרים. למרות הכישרון האדיר אם הוא לא יתבגר קצת בעונה הבאה אני לא רואה אותו לוקח אליפות.
סרטון קצר שמדגיש את זה: https://youtu.be/gLsZzUgJ-oM
לעניין ולנסיה, מקווה שרוסי לא יעשה משהו טיפשי כמו לא להתחרות, לך תדע אולי מרקז יכנס בלורנזו (או בו), הוא צריך לתת את הטוב ביותר שלו להתחרות בכל הכוח ולקוות שלורנזו יפשל. לדעתי מגיע לו האליפות הזו, נתן עונה נפלאה ושמר על עקביות , מבין את התסכול שלו, מרקז יצא ילד קקה מפונק מהשכונה, ובזמן שמתחרים על אליפות לרוסי אין זמן לחנך אותו (זה אבא שלו שיושב בפיט צריך לעשות), אני חושב שרוסי היה צריך למצוא דרך אחרת ויותר אלגנטית לנער את מרקז מעליו, אבל ב 300 קמ"ש כנראה גם לו קצת קשה להתאפק.

יאללה רוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!11