ציטוט נכתב במקור על ידי johnnydee צפיה בהודעה
קוראים לך r86.. אתה כל היום מספר על חלומות של כל מיני rrrים וzzzים למיניהם.. בטח שלא ירגש אותך אפריליה כזאת.
אני עם אפריליה מוגבלת, לא יודע על מה אתה מדבר נושם שמה נושם.
אני נהנה מכל רגע, המנוע הזה חתיכת חוליגן קטנצ'יק.
יש מין חווית נהיגה על הקטנצ'יק הזה, קשה להשיג "חווית נהיגה" בתקציבים כאלה.
לקנות רכב כמו גולף 94 ידני ולהגיד שיש חווית נהיגה זה חרטה.
אבל האפריליה הקטנטנה זה לא wr.. זה לא yzfr וזה לא cbr ולא כל המתחרים.
האפריליה בקטגורייה משלה.
ותאמין לי חביבי מי שקונה מוגבל.. לאט לאט פותח מגבלות.
אני לא רוצה לדעת בכלל כמה הכלי הזה חיה עם שסתום שמעיף אותך ב8,000 סל"ד.. לצערי או לשמחתי אין לי כזה.
קוראים לי אוראל,נעים מאוד
לא חולם על rים בלילות ואני שונא זדים למינהם.
הכינוי הוא r86 כי זה האופנוע שהכניס אותי לכל הסאגה האופנוענית הזאת לפני 4 שנים בערך וזה האופנוע הראשון שקניתי..
שלקחתי רכיבת מבחן על האפריליה זה היה ביום שהתלבטתי בין אופנועים שונים לנסיעה יומיומית וקצת שחרור מתחים בסוף שבוע.
באותו שבוע רכבתי על כמה אופנועי 125 ועל כמה אפריליות
אם אתה רוצה להשוות את האפריליה (פתוחה מהגבלות) ל125 מרובע זה יהיה בדיוק כמו להשוות 125 ktm duke ל exc 125
אתה מבין שאין בזה היגיון כן?
אתה מדבר על המוגבלת,ואותה כן ניתן להשוות ל125 מרובע
ביחס לcbr של הונדה אין על מה לדבר,האפריליה מנצחת בכל תחום אבל ביחס לדיוק הקטום או לימאהה (אני לא סובל את שניהם ד"א)
חסר לה כוח,כל השאר מאוד טוב אבל הכוח לא שם..
אני חושב שאתה מדבר על האפריליה אתה צריך להוסיף גילוי נאות שאתה רוכב על אופנוע שטח ולא אופנוע כביש
אותך לא מעניין אם ב100 יש רזרבות לעקיפה או לא
ובגלל שאני לא מאמין שהיא משמשת אותך לטיולים ארוכים (לא היית יורד איתו למצדה למשל)
אתה לא יכול להמליץ עליה לאדם שלא מחפש כלי מסלול
היה פה מישהו שחיפש אופנוע a1 עד 30-40k אני לא המלצתי לו על הrgv שהיה למכירה.. וגם לא המלצתי על בנדיט 400 שחבר מוכר במחצית מהסכום,
לבחור פה יש תקציב של 15,האפריליות שאני ראיתי ב15 לא שוות 10 והטובות באמת עולות 20+,לכן אני ממליץ לו לחכות שיפול משהו אחר בתקציב שיספק לו הנאה ואת הצרכים שלו מבלי לשבור את הראש יותר מידי.
יום אחד,שיהיה מסלול בארץ,אני ללא ספק אקנה אפריליה בתור כלי להשתפשף עליו.