לא צריך לקחת שיעורים. וואו
בהצלחה עם זה
שלום לכם
עד היום הייתי עם אוטו והכל סבבה. עברתי דירה לאחרונה ועכשיו בבקרים נסעיה של 10-12 ק"מ בכביש בין עירוני לוקחת לפעמים שעה
בשעות הערב או סופש זה גג 15 דקות, ולכן שוקל לעבור לדו גלגלי.
אני נוסע לרוב נסעיה של 12 ק"מ גג לכל כיוון ביום, נסעים תהיה בכביש בין עירוני פקוק לרוב על השוליים כנראה. נסעיות קטנות בתוך העיר אך זה לא משמעותי.
חשבתי על 125 כי:
* לא צריך לקחת שיעורים
* אני אל הולך לנסוע 20-30 ללא הפסקה ב- 100 קמש
השאלה עם 125 מספיק?
עוד שאלה - איזה מרחק ובאיזה מהירות סביר לנסוע עם 125 בלי לשחוט אותו
על מה מומלץ ככלי לראשון עם מראה ספורטיבי ביטיחותי עם תע מטען גדול (תיק לפורט אולי) ?
לפי המראה אהבתי
דאילים
tricity
xmax ( הכי יקר לדעתי ולא בטוח שמתלם)
אז תודה מראש על תשובות
לא צריך לקחת שיעורים. וואו
בהצלחה עם זה
תודה שענית לי![]()
כמה התקציב לכלי?
לא כולל ביטוח וציוד מיגון
אם המלצות יהיו ש xmax הכי משתלם גם זה יהיה מקובל. תקציב גמיש
חשבתי שהגיוני להוציא סביבות 20k+- לא כולל הוצאות מסביב
זה בגלל שכיוונתי ל 125
אם לדעכתם 125 לא מספיק לשימושים שציינתי אז גם 25-30K באים בחשבון
נערך לאחרונה על ידי Yaniv; 27-10-2015 בשעה 20:28.
הכי טוב יהיה r6
מלאאא מקום אחסון,אופנוע נוח בטירוף,טיפולים זולים,חזק אבל לא עצבני לרוכב מתחיל והכי חשוב אמין
ועכשיו ברצינות
קח כמה שיעורים בשביל להתרגל לדו"ג,ותוציא רישיון
אחר"כ תעשה נסיעות מבחן על הכלים שמשכו אותך ושיהיה במזל
אני באופן אישי אוהב את הדיאלים,היה אצלי לשבוע ועשיתי עליו משהו כמו אלף קילומטר,מאוד נוח לרכיבה,לא מעייף ומסתדר יפה במהירות 95~ עם רזרבה קטנה לעקיפה
אני לא אוהב את ימאהה בגלל ניסיון מאוד לא טוב עם האופנועים שלהם,נוטים לעשות הכל מסובך,לא יודע לגבי הקטנועים
מה שכן יש להם שוק טוב וזה יתרון לך בתור רוכב מתחיל שלא בטוח אם הוא נשאר על דו"ג...
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
בטח שאני אקי שיעורים.
אני כבר בן 32 עם משפחה
תודה על המלצה על דיאלים, ה - s3 שלהם נראה סבבה
עוד דעות בבקשה
24 ק"מ ביום זה מספיק ל 125.
האקמקס קטנוע מצוין והוא נותן תמורה למחיר שלו + יש תא אחסון גדול מאוד.
לקנות כלי חדש בארץ זו טעות בפני עצמה בלי קשר לתמורה.
המרחק לא משנה,מי שישבר זה אתה ולא הכלי אלא אם הוא לא תקין.
מהירות גבוהה שוחקת יותר, בגדול מומלץ להריץ את המנוע באזור 2,3 אלפים מתחת לאזור האדום וזה משתנה ממנוע למנוע אבל אתה תרגיש את זה דיי מהר ותבין איפה האזור הטוב ואיפה אתה מאמץ.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 28-10-2015 בשעה 11:14.
אם כלי חדש זאת טעות?
כמה ק"מ בשנה אמור לעבור כלי סביר? 7 / 8 בשנה?
אני נוהג על הs3 כבר תקופה, סוג של מאותה הסיבה שאתה שוקל לקנות אותו (המכונית צורכת יותר מדי דלק + זמן בנסיעה לעבודה ועל האופנוע אני רוכב בסופי שבוע בעיקר) ואני חושב שזה אחלה קטנוע. הוא נותן תחושה טובה על הכביש ויחסית למחיר זאת עסקה טובה. בכל אופן, ממליץ לקחת לנסיעת מבחן לפני שאתה קונה.. לא קונים אף רכב לפני שמנסים קודם. בהצלחה!
הs3 של דיאלים נשמע כמו אחלה אופציה. בזמן האחרון יוצא לי לקרוא עליהם לא מעט ביקורות טובות ברשת ולפחות ממה שאנשים מספרים נראה שמדובר בכלי אמין וחזק. מצטרף להמלצה של נדב בכל מה שקשור לנסיעת המבחן. חשוב מאוד שתבחן בעצמך את הכלי לפני שאתה קונה. שום דבר לא יחליף את ההרגשה האישית שלך. בהצלחה חבר
אגב, 125 לדעתי לגמרי מספיק לקילומראז' הזה.
היה לי לפני שנתיים לתקופה קצרה גם xmax 125 וגם דיאלים 125 s3 עולם אחר לגמרי הxmax!! לך עליו בלי למצמץ
בנוסף הם לא נמכרים במחירון בדרך כלל אז זה יתרון בשבילך, לגבי הדיאלים שתרצה למכור אותו אתה תפסיד המון!
נערך לאחרונה על ידי ducati boy; 30-10-2015 בשעה 21:48.
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
תודה לעונים