אני רוכב עם הקריגה 20 כבר 3 שנים. לפני כמה חודשים פרצו לי לרכב וגנבו לי אותו ובאותו ערב כבר הזמנתי חדש ואפילו מצאתי בfc moto עסקה זולה ב200 שקל מהחנות של קריגה.
במקור הזמנתי את הR25 שהיה גדול לי מדי ומסורבל, (אני מטר שבעים וקצת) גם בסידור הכתפיות וגם בגודל של התיק. החזרתי להם אותו ולקחתי R20 במקום ואני מאוד מרוצה. הריתמה המיוחדת משנה את כל המשחק ואתה ממש לא מרגיש את התיק על הגב, גם כשהוא מלא לגמרי. מצד שני הוא לא מאוד גדול אבל יכול להפתח עד לנפח שלדעתי מעבר לזה לא כדאי לסחוב על הגב. הגימור מצויין ואם אין לך מגן גב במעיל יש סלוט בתיק שאפשר להשחיל אליו מגן גב יעודי של קריגה.
תתחדש
עריכה: האחריות של קריגה לפי מה שאני יודע היא לא לכל החיים כמו שמישהו כתב כאן, אלא ל10 שנים ולא חלה על בלאי! לא פרימות או רוכסנים אלא רק פגמים בייצור. הכיס הפנימי אצלי נפרם אחרי שנתיים, כתבתי להם ושלחתי תמונות והם לא לקחו אחריות. תפרתי את זה בכמה שקלים אצל תופרת.
וגם.. יש לי תיק נוסף של קריגה שמתחבר אליו בקלות US10 או 5 או משהו כזה והוא גם מאוד יעיל. מכוער אבל יעיל. אני לוקח איתו לפעמים את הכיסוי של האופנוע וכשאני חונה אני ומכסה את האופנוע אני מנתק אותו מהתיק ומשאיר אותו על האופנוע מתחת לכיסוי. אותו תיק גם יכול להתחבר לזנב של האופנוע עם סט של רצועות שמגיע עם התיק אבל לא ניסיתי את זה וכבר אמרתי שהוא שק עור מכוער?

ציטוט ההודעה בתגובה
  ציטוט ההודעה בתגובה