הרבה תלוי באריזה, לא בא לך לתת לינק למוכר שאתה רוצה לקנות ממנו זה בסדר, אגב קח בחשבון מכס ואו לפחות מעמ...
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
אם תרצו, אין, זו אגדה!
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
הדברים לא הוצגו נכון חבר, התגובה שלך כימעט עם הכי הרבה משקל בהחלטה שלי, אתה היחיד שדיברת מינסיון. לא הצלחתי להבין מהתגובה שלך אם ביחס למחיר התמורה שווה? או שחבל על הכסף? מתגובתך הבנתי שאין לצפות לאיכות כמו המקורי המספר בחינות שכתבת, השאלה אם בכול זאת התמורה ל400$ שווה? לעומת 1000$ מקורי.
אני לא יכול להשיב על השאלה הזאת במקומך כי אני לא יודע כמה אתה מוכן להתפשר על האיכות ומה לדוגמא מצב הפרינגים הקיימים שלך ,- הרי בטוח חלקם במצב סביר.
אולי בכלל אתה מעוניין למכור עוד מעט ואז מה הטעם בלהשקיע?
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
אם אתה חושב שזה יסתיים ב400$ טעות בידך. בזמנו הזמנתי כנף קדמית לטימקס (אירופה, איכות טובה מאוד, אבל עדיין לא מושלמת שבאה לידי ביטוי
במיקומי חורים לא טובים והתאמה שדורשת יצירתיות). בקיצור שילמתי משהו כמו 80% מסים, וזה היה על מוצר שעלה פחות מ400 ש"ח- זה תוספת אחת.
תוסיף על זה הרכבה במוסך- ככל שהפרינג יהיה יותר עקום ולא מתאים כך גם מחיר ההרכבה יעלה.
עכשיו הצבע לא מושלם. אם המוכר הודה בזה, צפה לצבע מעפן- אם אתה יכול לחיות עם זה, סבבה. אם לא צביעה של כל האופנוע גם עולה לא מעט.
אז לא בדיוק 400$...
תוסיף כל מה שנאמר בתגובות מקודם, ותקל פרינג מעפן ויקר.
ממליץ לך לבקר בפירוקיות ומוסכים. זה אופנוע שדיי נפוץ בארץ, לא מן הנמנע שיש פרינגים משומשים מפוזרים להם בכל מיני מקומות.
קיימת גם אופציה של תיקון- המחיר יכול להפתיע אותך, בהשוואה לפרינג חדש.
בזמנו הזמנתי פלסטיקה לcbr600. המיסים הסתכמו בכ-50%. כלומר המחיר שיצא לך הוא 600$ אחרי הכל.
ממה שאמר לי המוסכניק היה להם קושי בהרכבה. אבל איכות הצביעה טובה מאוד. לא יודע לגבי רמת השבירות של פיירינג למזלי. בקיצור שווה את הכסף בהתחשב כמה רוצים על מקורי.
יש ביוטיוב מלא סרטונים על הפיירינגים סיניים. תרא.
לא זוכר בדיוק, סביבות 400 שח. אני לא איש טכני, מעדיף להשאיר עבודה למקצוענים)