מכונת גילוח מגלחת לחלק בלבד. יש מכונות כמו תספורת אבל קטנות מיועדות לזקן עם אופציה של גובה
ערב טוב
לאלו שכאן המשתמשים במכונת גילוח, האם ניתן לקבוע את עומק הגילוח? לא להוריד הכל ולהשאיר קצת? או שזה פשוט מוריד הכל?
כרגע אני משתמש במכונת תספורת איכותית עם מדרגות אורך של 1-2-3 מ"מ כי אני לא רוצה להוריד לגמרי.
יש המלצה למכשיר אחר?
תודה ושבת שלום!
רועי
מכונת גילוח מגלחת לחלק בלבד. יש מכונות כמו תספורת אבל קטנות מיועדות לזקן עם אופציה של גובה
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
יש טרימרים לזקן מ0.2מ"מ עד 2 מ"מ.
משתמש בטרימר כבר שנים.
הבנתי, נתחיל לחפש טרימר, יהיה יותר נוח מהמכונת תספורת.
אני אישית משתמש במכונת תספורת של פנסוניק, שם על 1 שזה 3 מ"מ ומתגלח יופי
Sent from my LG-D722 using Tapatalk
אם כבר מדברים במכונת גילוח עקב כך שנמאס לי להתגלח עם סכין חשמלית או מכונת תספורת, המלצה למכונת גילוח עד 500 שקל שתעשה את העבודה נאמנה ותשאיר עור חלק לבעל זיפים עבים כמוני?
בזמנו הייתה לי פיליפס בשיתוף עם nivea שהיית יכול ללחוץ עלייה כשהיא על הפנים על מנת שיצא ממנה קצף גילוח.
היה ניתן לרכוש שקיות מילוי קטנות, מכונה מדהימה.
נגנבה בצבא.
בלי קשר לצירוף המקרים שהייתה לך גם כזאת, גם לי קוראים יגאל.
באמת מכונה נדירה.. את של היום לא אהבתי כלכך.
הישנה הזאת הייתה מעולה, מי שמוצא כזאת באיביי זוכה.
וגברים אמיתיים מתגלחים עם מ'צטה.
המכונה הזו או הזו, ואני מניח שגם נוספות עם אותו הראש, עושות עבודה מעולה, לדעתי יותר טובה מהמכונה עם קרם הגילוח שדובר בה קודם (גם לי הייתה כזו). אפשר להתגלח על יבש או פשוט למרוח על הפנים מה שרוצים (קרם לחות, ג'ל או קצף גילוח או סתם להרטיב) ולהתגלח כך - אפילו במקלחת. הראש (של המכונה, כן?) נשטף תחת מים והסכינים נשארות חדות לשנים.
אני מכיר דרך אחת שמצאתי שעובדת מצויין(לא התגלחתי חלק לגמרי מאז שגדל לי זקן(:
1381209-5.jpg
משתמש בסכין גילוח האמצעית על מצב רטט, מחבר אליה את הפלסטיק הכחול( הכי שמאלי מהשלושה), ומפרק 2 שיניים מהחמישה של הפלסטיק הכחול.
זה מוריד קצת מהזקן ולא את הכל.
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
יש בסופרפארם טרימר של ג׳ילט ב100 שח. מיוחד לזקן עם כיוון גבוה וגם סכין גילוח בערכה. ממליץ
אתה מתכוון לזה?
https://www.drugstore.co.il/%D7%92%D...%97-3-%D7%91-1
השאלה עד איזה דרגות יש לזקן.
כן זה מה שהתכוונתי. יש שם 3 מסרקים בגדלים שונים שמתלבשים על הטרימר. בדיוק כמה מילימטר כל אחד לא יודע