שלום רב בחנתי כל מיני אתרים וראיתי מגן גוף מלא (חלק עליון כמובן) מה עדיף זה ולהוסיף לו מעיל טוב (שכבר יש לי ) או מעיל רכיבה ממוכן טוב כמובן יש פה שיקול כספי אבל עדיין אני חושב מה יגן עליי יותר טוב בעת נפילה ?
שלום רב בחנתי כל מיני אתרים וראיתי מגן גוף מלא (חלק עליון כמובן) מה עדיף זה ולהוסיף לו מעיל טוב (שכבר יש לי ) או מעיל רכיבה ממוכן טוב כמובן יש פה שיקול כספי אבל עדיין אני חושב מה יגן עליי יותר טוב בעת נפילה ?
לא משנה איזה מיגון תשים. העיקר שהוא במידה שלך ויושב טוב על הגוף וזה מיגון ce rated שבאמת ייגן בעת הצורך ולא ספוגים עלובים ששמים במעילים זולים.
שים לב אם המיגון הוא Ce1 או ce2.
היתה תקופה בחורף שממש התחלתי לרכב שרכבתי עם מעיל רכיבה לקיץ ומעליו פליז או חלפ"ס כי עוד לא היה לי מעיל רכיבת חורף .
מגן הגוף שראית, אני מניח שזה משהו כזה:
במידה וכן, מדובר במגף שמיועד לרכיבת שטח ולא רכיבת כביש.
באופן עקרוני, אין בעיה לרכב עם כזה מתחת למעיל, אבל אז אתה מגן על עצמך רק ממכות ושפשופים באזורים שבהם יש מגן (מרפקים\כתפיים\גב) - וביתר האזורים לא תהיה ממוגן כנגד שפשופים, שכן מעיל רכיבה עשוי בד או עור שנועדו בין היתר למנוע שפשופים.
מציע לך לרכוש מעיל רכיבה אמיתי, כזה שהמיגונים יושבים בתוכו וכמובן מעיל איכותי שגם יגן עליך משפשופים במקרה של נפילה.
אם התקציב שלך דל הייתי רוכש מעיל קיץ או רב עונתי קייצי (כלומר, כזה שהוא מאוורר באופן מלא אבל עם בטנה אטומה לרוח\גשם) ולחורף חלפ"ס שאתה יכול ללבוש מעל כשבאמת יורד גשם.
אם אתה יכול להרשות לעצמך קצת יותר - אז עדיף שני מעילים - אחד קייצי לחלוטין והשני רב עונתי חורפי (כלומר, כזה שהוא מתאים לחורף - עמיד לגשם, רוח ועם בטנה מבודדת שניתן להסיר ופתחי אוורור לימים חמים בחורף שיש אצלנו בארץ לא מעט).
המלצה למעיל שיכול לענות לך על הצרכים עבור מרבית השנה למעט אולי ימים חורף ממש קרים וגשומים זה משהו כדוגמת RST Ventilator שנמכר בכלבוטקס.
אגב, לא משנה איזה מעיל תקנה - מרבית המעילים מגיעים עם ספוג בגב ולא מגן אמיתי - מעצבן אבל חייבים לקנות מגן גב ולא להישאר עם הספוג, אחרת אתה משאיר את עמוד השדרה שלך חשוף במקרה של נפילה.
+1 לrst vantilator. בחורף היה לי פשוט תענוג איתו (z750R). מחמם בטירוף ולא סופג מים. ונותן לך אופצייה למעיל מורכב/ת לקיץ.
תודה רבה רכשתי בסוף מעיל טוב של בלייד
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk