תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: התלבטות בבחירת אופנוע

Junior Member

התלבטות בבחירת אופנוע

שלום לכולם

שמי ירדן ואני מעוניין לקנות את האופנוע הראשון שלי. הראש שלי היה נעול כבר הרבה זמן (מתקופת הצבא) על הקוואסאקי 300, אך פתאום צץ לו הימאהה r3 ואני בהתלבטות קשה.
    הייתי שמח לשמוע את דעתכם על שני האופנועים האלה, שניהם עומדים בתקציב שלי (40,000 +-) ללא ציוד.
    אשמח גם לקבל טיפים על קניית ציוד היקפי כמו ביגוד ודברים לאופנוע (אזעקה ושיט).

נ.ב התמונה שלי היא ממטרו כשהלכתי להתרשם מהנינג'ה ואז גם הראו לי את הימאהה r3

תודה לכולם והמשך שבוע נעים, מקווה להשתלב פה בכיף בפורום ואולי אפילו לעשות מפגשי רכיבה וטיולים עם אנשים אחרי שאקנה את האופנוע

Senior Member
    קח בחשבון שבנפח 300 משלמים עוד 1500 על הביטוח כל שנה לעומת 250

Member הסמל האישי של Zurs
    יש מבצעים בהונדה על הסיביאר, ממליץ לך להתקשר לבדוק. הייתה מודעה של 36500.

Member
    עד כמה שאני יודע, המחיר נכון ל300 סמק. כבר לא משווקים את ה250, בגלל המתחרה הירוק שלו באותה הקטגוריה.

Junior Member הסמל האישי של 338cal.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ITAYSKI צפיה בהודעה
    עד כמה שאני יודע, המחיר נכון ל300 סמק. כבר לא משווקים את ה250, בגלל המתחרה הירוק שלו באותה הקטגוריה.
    לא מדויק.
    יש דגם חדש בשוק של קוואסאקי.
    250sl.

ניתן למצוא אותו באולמות התצוגה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Junior Member
    שאלתי ספציפית על 2 האופנועים האלה, הcbr לא בא בחשבון ולא דגמי 250

Junior Member
    ירדן, כתבתי את התגובה במחשבה שאולי תהיה גמיש לגבי האופנוע וממש רגע לפני ששלחתי אותה ראיתי ש-250 לא בא בחשבון. אז אתה יכול להתעלם לחלוטין ממה שכתבתי או לקרוא, בכל אופן הנה זה

הנה מה אני הייתי עושה במקומך, כולל השיקולים.
    קודם קל, הייתי יורד מכל כלי מעל 250 סמ"ק -או- שהייתי הולך על אופנוע בגודל "מלא" שהוגבל לרשיון שלך.
    השיקול הוא כזה:
    אם כבר אתה מחליט לשלם את הביטוח היקר (משמעותית יקר) יותר, לך על כלי שיהיה איתך יותר זמן ויתן לך הנאה לאורך זמן. Sv650 של סוזוקי הוא הראשון שעולה לי, פשוט כי יש לי אותו וגם כי אני יודע שאת ההגבלה אפשר בקלות להסיר. זה לא הכלי היחיד בקטגוריה הזו ככה שיש ממה לבחור. כמובן שלהסרת ההגבלה יש השלכות חוקיות אם חס וחלילה תעשה תאונה, אבל מהשמועות ששמעתי סביר להניח שלא יבדקו אם פתחת את ההגבלה באופנוע או לא. אישית, זה סיכון שהייתי לוקח, אבל כל אחד והשיקולים שלו.
    אם אתה לא בעניין של אופנוע גדול ומוגבל, אין סיבה לשלם את ההפרש הגדול בביטוח רק בשביל אופנוע 300 סמ"ק. אישית, הייתי קונה cbr250 או נינג'ה 250 וברגע שיש אפשרות לרשיון a, מוכר וקונה אופנוע גדול. זה עולם אחר, ובשמחמה הייתי מחזיר את הגלגל אחורה בזמן ומתחיל עם אופנוע גדול. אתה תחסוך הרבה כסף גם מהביטוח וגם מזה שלא תקנה אופנוע חדש. כלים חדשים סופגים ירידת ערך גדולה, את הקטנוע הראשון שלי קניתי חדש והאמת שאני מצטער שלא קניתי יד שניה.

Senior Member
    טרם רכבתי על ה-r3 כך שלא יכול לחוות דעה אובייקטיבית, אך על פניו, מבחינת המבחנים בחו״ל עושה רושם שכבודו של הנינג׳ה במקומו אך r3-מהווה חבילה מאד דומה (ימאהה הלכו על בטוח וכיוונו לבנץ׳ מארק וולאו-באדגט׳) אך עדיפה מבחינת זמינות הכוח, איכות הרכבה ומראה של אופנוע בוגר יותר.

בסופו של יום, בחירה בכל אחת מהאפשרויות הנ״ל לא תהיה טעות.

לגבי ציוד - ללא ציון תקציב נתון זה יהיה מיותר להתחיל לפרט.

ציטוט נכתב במקור על ידי Pollack צפיה בהודעה
    ירדן, כתבתי את התגובה במחשבה שאולי תהיה גמיש לגבי האופנוע וממש רגע לפני ששלחתי אותה ראיתי ש-250 לא בא בחשבון. אז אתה יכול להתעלם לחלוטין ממה שכתבתי או לקרוא, בכל אופן הנה זה

הנה מה אני הייתי עושה במקומך, כולל השיקולים.
    קודם קל, הייתי יורד מכל כלי מעל 250 סמ"ק -או- שהייתי הולך על אופנוע בגודל "מלא" שהוגבל לרשיון שלך.
    השיקול הוא כזה:
    אם כבר אתה מחליט לשלם את הביטוח היקר (משמעותית יקר) יותר, לך על כלי שיהיה איתך יותר זמן ויתן לך הנאה לאורך זמן. Sv650 של סוזוקי הוא הראשון שעולה לי, פשוט כי יש לי אותו וגם כי אני יודע שאת ההגבלה אפשר בקלות להסיר. זה לא הכלי היחיד בקטגוריה הזו ככה שיש ממה לבחור. כמובן שלהסרת ההגבלה יש השלכות חוקיות אם חס וחלילה תעשה תאונה, אבל מהשמועות ששמעתי סביר להניח שלא יבדקו אם פתחת את ההגבלה באופנוע או לא. אישית, זה סיכון שהייתי לוקח, אבל כל אחד והשיקולים שלו.
    אם אתה לא בעניין של אופנוע גדול ומוגבל, אין סיבה לשלם את ההפרש הגדול בביטוח רק בשביל אופנוע 300 סמ"ק. אישית, הייתי קונה cbr250 או נינג'ה 250 וברגע שיש אפשרות לרשיון a, מוכר וקונה אופנוע גדול. זה עולם אחר, ובשמחמה הייתי מחזיר את הגלגל אחורה בזמן ומתחיל עם אופנוע גדול. אתה תחסוך הרבה כסף גם מהביטוח וגם מזה שלא תקנה אופנוע חדש. כלים חדשים סופגים ירידת ערך גדולה, את הקטנוע הראשון שלי קניתי חדש והאמת שאני מצטער שלא קניתי יד שניה.
    מצטרף ומזמין אותך להתרשם מהדיוק שלי.

בחתימה