אם אתה לא שוטר - אין מה לעשות עם החומר הזה. מקסימום אתה יכול להעלות את זה ל-roadshamer.com.
יש לי מצלמת dvr על הקסדה, ואני כל יום מצלם עשרות רכבים שפשוט מתירים לעצמם לנסוע על השוליים, חמור מכך, הם אפילו גורמים לפקק תנועה בשוליים ואני נאלץ לחזור ולהתקדם בין הרכבים בצורה מסוכנת כמו שהיה לפני שהתירו לדו גלגלי לנסוע על השוליים בשעת עומס.
אני מוכן למסור את הסרטונים האלה לגורם שיוכל לטפל בזה, השאלה למי, תלונה רגילה במשטרה לא תקרה, כי הם ינפנפו אותי, ואפילו נפנפו אותי כבר בלעג, שאני צריך לדבר עם אגף התנועה ולא יודע איזה שטות, ובכלל מדובר בעשרות רכבים ומשאיות.
איך אפשר להתקדם עם זה, לפחות שתתחיל אכיפה בעניין?
אם אתה לא שוטר - אין מה לעשות עם החומר הזה. מקסימום אתה יכול להעלות את זה ל-roadshamer.com.
הפוסל במומו פוסל.
מעניין.
מה ההבדל? כולה עוד 2 מטר ברוחב ועוד 1800 קילו
אני חושב שזה פתרון גרוע כל המלחמות האלו.
הרי אם רק יחליטו ערימת נהגי מכוניות לתעד רוכבי דו"ג ולהפיץ/לדווח עליהם - מצבנו יהיה בכי רע. הזגזוגים, חציית פסים לבנים, מהירות "מופרזת", וכן הלאה.
תביטו במראה ותענו לעצמכם כמה פעמים אתם "עוברים על החוקים" ברכיבה קצרה יחסית. שלא נדבר על טיולי רכיבה של כמה שעות.
החוק איננו סלקטיבי וחל על כל משתמשי הדרך בצורה שווה. אני לא חושב שכדאי לפתוח "מלחמת תיעוד עבירות" עם נהגי מכוניות.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
המנגנון עובד בצורה שבה אם אתה רוצה להתלונן על נהג או רכב כלשהו גם אם יש לך וידאו, אתה צריך לגשת לתחנת המשטרה להגיש תלונה.
זה שתשלח למשטרה סרטוני עבירות חמורים ככל שיהיו לא מזיז לאיש ולא יעשו איתם כלום. למעשה גם אם תגיש תלונה לא יעשו עם זה כלום אבל אולי תהיה יותר רגוע.
Shasha, מעניין אותי איך קבעתה שאני לא רגוע, או פחות רגוע מ"להיות יותר רגוע".
בכל מקרה, עוברים לשול שמאל, בציניות.
אין מה לעשות עם זה.
עוד 20-30 שנה אולי במשטרה יבינו שהטכנולוגיה התקדמה ולא צריך מלא ניידות על הכבישים אלא אמצעי מעקב אפקטביים שכבר קיימים.
יש אתר roadshamer שניתן להעלות לשם את הסרטונים או סתם להפיץ בפייסבוק
לגשת להגיש תלונה, אזרח רשאי להגיש תלונה על כל מה שעולה ברוחו והמשטרה חייבת לבדוק.