אפשר להניע אופנוע בהידרדרות בירידה? היה שימושי במכוניות גרוטאות שהחזקתי
אפשר להניע אופנוע בהידרדרות בירידה? היה שימושי במכוניות גרוטאות שהחזקתי
נו ומוטוקרוסים מה,לא מוזרקים? ועדיין יש להם קיק ללא מצבר בכלל...אנחנו עוסקים בקטנועים.
א. לאו דווקא הזנחה.רכב ששכב תקופה ללא שימוש,קורה.לא הייתה כל בעיה אחרת ברכבים הנ"ל.ה"תקלה" נפתרה כשהמצבר הוחלף.
ב. הקשר קיים באבו אבואה...שים לב שבכל הקטנועים שעברו מקרבורטור להזרקה (בעיקר ב-2009) נעלם הקיק סטארט כלא היה. דוגמאות: ג'וי רייד 200,דינק 200,ג'וי מקס 125.
ג. מה הקטע עם האיללכא???
זה מה שכתבתי.את כל המוטוקרוסים המוזרקים מתניעים בבעיטה למרות שהם נטולי מצבר.אבל הדיון הוא על קטנועים.
נערך לאחרונה על ידי yossic; 07-11-2015 בשעה 21:14.
זה היה נשמע כאילו אתה טוען שיש מניעה טכנית להשתמש בקיק כשיש הזרקה, וניסיתי להראות לך שאין מניעה כזו.
אם אתה טוען שזה אפשרי, אז אנחנו חוזרים לשאלה למה לדעתך בקטנועים חדשים אין קיק. להגיד שזה בגלל שיש הזרקה זו לא סיבה טובה, כי כאמור זה לא מנוגד.
היצרנים יכלו לשים קיק ולתכנן את מערכת החשמל כך שמשאבת הדלק תפעל גם בהתנעה עם קיק.
הטיעון שלך בעצם אומר שבקטנועים מוזרקים אין קיק כי ידוע שבקטנועים מוזרקים אין קיק.
שלי מניע בכיף בדחיפה.
140 אבל אוקיי..
בוא תנסה להניע cr500 אצל חבר שלי בבית שאן.
אני נותן לך אותו יומיים אתה לא מצליח.
כל מיני טריקים אף קומפריישין, מצערת פתוחה לא מבין בזה.
140-150 זה על חם.
נטו חסכון בכסף של החברה המייצרת. אחד הדברים המסריחים.
אני לא בטוח שאפשר להשוות בין הטכנולוגיה בה משתמשים במוטוקרוסים סופר מושקעים לבין זו שמשתמשים בקטנועים להמונים.לא אמרתי שהטכנולוגיה לא קיימת.היא קיימת אבל עולה כסף.
לדינק 200i,יעני new dinkׂׂׂׂׂ אין קיק!!! אל תתווכח עם אחד שמכר כמה עשרות כאלה בחייו(מצורפת תמונה להמחשה).הטענה לא היתה שכל הקטנועים נטולי הקיק הינם בהכרח מוזרקים.היא הייתה שכל הקטנועים המוזרקים פשוט נטולי קיק.אגב לרשימת המאויידים נטולי הקיק אתה יכול להוסיף גם את צמד ה-HD'ים.
6194785473_Big.jpg
נערך לאחרונה על ידי yossic; 08-11-2015 בשעה 21:17.
או, עכשיו אנחנו מתחילים להתקרב לתשובה.
פותח השרשור שאל למה בקטנועים חדשים אין קיק.
אני מבין שהתשובה שלך לכך היא חסכון בכסף.
תשובה הגיונית.
הסיבה היא לא בגלל שיש להם הזרקה. זה פשוט ניסוח אחר של השאלה ("למה בקטנועים מוזרקים אין קיק").
אם היית כותב מהתחלה את מה שהתכוונת, היית חוסך דיון מיותר.