שלי מניע בכיף בדחיפה.
שלי מניע בכיף בדחיפה.
140 אבל אוקיי..
בוא תנסה להניע cr500 אצל חבר שלי בבית שאן.
אני נותן לך אותו יומיים אתה לא מצליח.
כל מיני טריקים אף קומפריישין, מצערת פתוחה לא מבין בזה.
140-150 זה על חם.
זה היה נשמע כאילו אתה טוען שיש מניעה טכנית להשתמש בקיק כשיש הזרקה, וניסיתי להראות לך שאין מניעה כזו.
אם אתה טוען שזה אפשרי, אז אנחנו חוזרים לשאלה למה לדעתך בקטנועים חדשים אין קיק. להגיד שזה בגלל שיש הזרקה זו לא סיבה טובה, כי כאמור זה לא מנוגד.
היצרנים יכלו לשים קיק ולתכנן את מערכת החשמל כך שמשאבת הדלק תפעל גם בהתנעה עם קיק.
הטיעון שלך בעצם אומר שבקטנועים מוזרקים אין קיק כי ידוע שבקטנועים מוזרקים אין קיק.
נטו חסכון בכסף של החברה המייצרת. אחד הדברים המסריחים.
יש "מתח הכי נמוך שבו עדיין אפשר להפעיל את המערכת". לא כל רכיבי המערכת דורשים את אותו המתח ע"מ לעבוד, למשל, הלוגיקה הפנימית של ecu כנראה תעבוד על 3.3v/1.8v, וכל מה שמעל זה ממילא ייוצב למתח העבודה, ולכן המצבר יכול להיות גם ב-5v ולמחשב זה יספיק. לעומת זאת, למשאבה צריך יותר מתח כדי שהיא תצליח לבנות את הלחץ הנדרש - רק שהמתח הזה הוא כנראה גם לא 12v, כי יש לה "ספייר", וגם ב-8-9v היא תבנה לחץ מספק. הקויל מגביר מתח הרבה מעבר למה שצריך בפועל בשביל ניצוץ בתנאי סרק, ולכן גם שם יש "ספייר". וכו'.
כך הרכיב שדורש את המתח הכי גבוה כדי שהוא יפעל באופן תקין - הוא זה שיקבע מה המתח המינימלי בו המערכת תעבוד.
אני לא בטוח שאפשר להשוות בין הטכנולוגיה בה משתמשים במוטוקרוסים סופר מושקעים לבין זו שמשתמשים בקטנועים להמונים.לא אמרתי שהטכנולוגיה לא קיימת.היא קיימת אבל עולה כסף.
לדינק 200i,יעני new dinkׂׂׂׂׂ אין קיק!!! אל תתווכח עם אחד שמכר כמה עשרות כאלה בחייו(מצורפת תמונה להמחשה).הטענה לא היתה שכל הקטנועים נטולי הקיק הינם בהכרח מוזרקים.היא הייתה שכל הקטנועים המוזרקים פשוט נטולי קיק.אגב לרשימת המאויידים נטולי הקיק אתה יכול להוסיף גם את צמד ה-HD'ים.
6194785473_Big.jpg
נערך לאחרונה על ידי yossic; 08-11-2015 בשעה 20:17.
או, עכשיו אנחנו מתחילים להתקרב לתשובה.
פותח השרשור שאל למה בקטנועים חדשים אין קיק.
אני מבין שהתשובה שלך לכך היא חסכון בכסף.
תשובה הגיונית.
הסיבה היא לא בגלל שיש להם הזרקה. זה פשוט ניסוח אחר של השאלה ("למה בקטנועים מוזרקים אין קיק").
אם היית כותב מהתחלה את מה שהתכוונת, היית חוסך דיון מיותר.