תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: אופנועי מערכת: הק.ט.מ של אביעד חוזר הביתה!

צפייה משולבת

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

אופנועי מערכת: הק.ט.מ של אביעד חוזר הביתה!

בית המשפט החליט שהק.ט.מ הגנוב של אביעד יחזור אליו; הסתיים פרק אחד ומתחיל פרק חדש

http://wheelz.co.il/?p=98618

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    מזל טוב! נראה שהיה קרב קשה אבל ניצחת.

Member
    מה לעזאזל הקטע הזה של היועמש?
    מקומם ביותר
    mt-07

ציטוט נכתב במקור על ידי ניסו צפיה בהודעה
    מה לעזאזל הקטע הזה של היועמש?
    מקומם ביותר
    לא ברור.
    יכול להיות שסדרת הכתבות שפורסמו באתר ושבהן סיפרתי על ההתנהלות שלו חיממה אותו יותר, אבל עוד לפני כן הוא היה - אני אגיד מאוד בעדינות - לא נחמד ולא בעדי.

Junior Member
    למען האמת אם להיות כנה, הכתבה הזאת, למרות שאני שמח בשבילך, מאוד מאוד מדכאת ומעציבה אותי.

בפועל, אין טעם שהצדק לצידך כי היישום שלו לא משתלם...
    גם אם אני מתעלם מהבירוקרטיה / הסחבת שציינת, נניח לזה, עצם כך שכדי שהצדק ייצא לאור, אם לא היה מישהו שייקח את התיק כ"פרו-בונו", שאני משער שהוא עשה זאת מתוך היכרות איתך או פועלך, היית נדרש לשלם לפחות פי 3 משווי של האופנוע, נשאלת השאלה אז למה?

במילא המשטרה לא אוכפת את החוק, אפילו גם לא מנסה למראית עין, הגנבים לא נענשים ובסוף גם אם נתפסים, אין טעם למצות את החוק כי זה לא משתלם.

שמח בשבילך אבל ממש מעציב אותי התמונה שהצגת...
    אני לא רואה זאת בתור סיפור עם סוף שמח אלא סרט שכולנו מפסידים פה, משתלם להיות גנב אופנועים.
    נערך לאחרונה על ידי Ender; 07-11-2015 בשעה 00:52.

Senior Member
    כתבה עם סוף טוב אבל הדרך לסוף הטוב הזה הייתה מדכאת ומייאשת.

Senior Member
    וואו פשוט משט-רע.
    עצוב על הכסף של המיסים.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    מברוק על הקטום שחזר!
    כמי שהיה מאלו שעזרו לאורן שביל בזמנו (שמוזכר בכתבה כאחד שהתמודד עם מקרה די דומה) בבית המשפט ובזיהוי האופנוע, אין ספק שההתנהלות מול המשטרה יכולה מאוד לייאש. הם כאילו לא רוצים שהצדק ייצא לאור אלא מעדיפים לכסת"ח את עצמם. "עדיף שהאופנוע יושמד מאשר יגיע אולי, לאדם הלא נכון". משפט שלמה קלאסי, אבל באופן עקום.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Senior Member
    שמח בשמחתך, אביעד.

האם אין מקום להגשת תלונה למבקר המשטרה/מבקר המדינה על התנהלות רשלנית/נקמנית של המשטרה תוך בזבוז כספי ציבור?
    ובמקביל, תביעה אזרחית נגד המשטרה והיוע"מ שלהם על התנהלות לא נאותה ושלא בתום לב ודרישת פיצוי כספי (ויש על מה)?

אם יש אפשרות כזו, זה חשוב לגבי העתיד. אולי כשכמה מהאחראיים ישלמו קנסות מכיסם או יפסידו מקום עבודה המקרים הבאים יטופלו נכון יותר.

ציטוט נכתב במקור על ידי ender צפיה בהודעה
    למען האמת אם להיות כנה, הכתבה הזאת, למרות שאני שמח בשבילך, מאוד מאוד מדכאת ומעציבה אותי.

בפועל, אין טעם שהצדק לצידך כי היישום שלו לא משתלם...
    גם אם אני מתעלם מהבירוקרטיה / הסחבת שציינת, נניח לזה, עצם כך שכדי שהצדק ייצא לאור, אם לא היה מישהו שייקח את התיק כ"פרו-בונו", שאני משער שהוא עשה זאת מתוך היכרות איתך או פועלך, היית נדרש לשלם לפחות פי 3 משווי של האופנוע, נשאלת השאלה אז למה?

במילא המשטרה לא אוכפת את החוק, אפילו גם לא מנסה למראית עין, הגנבים לא נענשים ובסוף גם אם נתפסים, אין טעם למצות את החוק כי זה לא משתלם.

שמח בשבילך אבל ממש מעציב אותי התמונה שהצגת...
    אני לא רואה זאת בתור סיפור עם סוף שמח אלא סרט שכולנו מפסידים פה, משתלם להיות גנב אופנועים.
    לצערי הרב אתה צודק לגמרי.
    אם לא החסות שקיבלתי מעו"ד גדול, ותיק ואיכותי, ספק רב אם הייתי זוכה לקבל את הרכוש שלי בחזרה. אם כי גם כאן יש תקדימים - אורן שביל שמוזכר בתגובה שמתחתיך ניהל את כל התיק עצמאית, ללא עו"ד, ולבסוף זכה לקבל את האופנוע שלו בחזרה. אבל כן, הסיכוי לכך הוא אפסי שכן לא לכל אחד יש את הכישורים לייצג את עצמו, וייצוג משפטי מלא בתיק כזה עולה הון תועפות. יותר משווי האופנוע.

וכן, וגם כתבתי את זה קודם - משתלם להיות גנב אופנועים.
    אלא אם תפסו אותך על חם בשעת ביצוע המעשה והודית במקום, הסיכוי שהמשטרה תחקור ותגיע לאמת קלוש מאוד, וגם אם המשטרה תחקור ותגיע אליך, תמיד תוכל להתחמק בתואנות משפטיות כאלו ואחרות ומיד לאחר מכן לחזור ולעסוק בגניבת אופנועים.

ציטוט נכתב במקור על ידי כrובי צפיה בהודעה
    מברוק על הקטום שחזר!
    כמי שהיה מאלו שעזרו לאורן שביל בזמנו (שמוזכר בכתבה כאחד שהתמודד עם מקרה די דומה) בבית המשפט ובזיהוי האופנוע, אין ספק שההתנהלות מול המשטרה יכולה מאוד לייאש. הם כאילו לא רוצים שהצדק ייצא לאור אלא מעדיפים לכסת"ח את עצמם. "עדיף שהאופנוע יושמד מאשר יגיע אולי, לאדם הלא נכון". משפט שלמה קלאסי, אבל באופן עקום.
    בעקבות סדרת הכתבות שפורסמו באתר קיבלתי עשרות תגובות מאנשים, חלקם עם מקרים דומים. כולם כולל כולם (וגם אורן שביל) ציינו לרעה את התנהלות המשטרה מולם. כולם אמרו שהם הרגישו שהמשטרה הולכת נגדם ומנסה להפריע במקום לעזור.
    ההשערה שלי היא שהמשטרה רואה אותי כתיק עם דפי a4 בתוכו, והדבר הקל ביותר הוא לסגור את התיק כמה שיותר מהר ולזרוק אותו לארכיון. הדרך הכי קלה לסגור את התיק היא להתעלם מהראיות ולבקש להשמיד את האופנוע. ואז כשאתה נלחם על הרכוש שלך, המשטרה (במקרה שלי יועמ"ש משטרת באר-שבע) לוקחת את זה אישית ונלחמת בחזרה.
    בכלל, ההתנהלות של המשטרה לכל אורך התיק, החל משלב התלונה, דרך החקירה ולבסוף הדיונים בבית המשפט, הייתה חובבנית ולא מקצועית ברמה מביכה. את כל עבודת החקירה אני עשיתי עבורם והגשתי להם את האופנוע על מגש של כסף. בחקירה עצמה אימרי אוחיון (הבחור שאצלו נתפס האופנוע) שלח אותם לבחור שממנו הוא רכש את האופנוע - בחור בשם אלירן דוד שהחזיק באופנוע שלי כשנה. אותו אלירן דוד שלח אותם למוסך בבית שמש שממנו הוא רכש את האופנוע ושקרוב לוודאי קשור בצורה כזו או אחרת לגנבים. החוקרים יכולים היו להגיע לגנבים על ידי פעולות חקירה פשוטות, אבל במקום זה החקירה נעצרה. מביך, מתסכל ועצוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    שמח בשמחתך, אביעד.

האם אין מקום להגשת תלונה למבקר המשטרה/מבקר המדינה על התנהלות רשלנית/נקמנית של המשטרה תוך בזבוז כספי ציבור?
    ובמקביל, תביעה אזרחית נגד המשטרה והיוע"מ שלהם על התנהלות לא נאותה ושלא בתום לב ודרישת פיצוי כספי (ויש על מה)?

אם יש אפשרות כזו, זה חשוב לגבי העתיד. אולי כשכמה מהאחראיים ישלמו קנסות מכיסם או יפסידו מקום עבודה המקרים הבאים יטופלו נכון יותר.
    זה גבולי, כי הם תמיד יכולים לטעון שההתנהלות שלהם הייתה מקצועית לגמרי.
    אני ועורך הדין שלי עדיין מדברים ושוקלים צעדים עתידיים, אבל אני בספק אם נעשה דבר כזה, למרות שיש מקום, כי אין לי יותר כוח לביורוקרטיה מתסכלת.
    לדעתי, אגב, גם אם אגיש תביעות כאלה ואנצח בהן, זה לא ישנה כלום לגבי העתיד. אותו יועץ משפטי ימשיך לעבוד כמו שהוא עובד ולזלזל באזרחים כמו שהוא מזלזל עכשיו, והמשטרה תמשיך להיות גוף רקוב ומושחת. את אמוני המשטרה איבדה ממזמן. הרבה מאוד לפני המקרה הזה.

והנה, כשהמשטרה רוצה היא יודעת.
    מעניין לאיזה קודקוד בעל השפעה רצינית במשטרה קורבן הגניבה מקורב.

Member
    אני לא משפטן אבל נראה שיש מקום לתבוע את המדינה על רשלנות במקרה הזה.
    תביעה אישית נגד אותו יועץ לא חושב שאפשר אבל אם התביעה נגד המדינה תתקבל הוא ירגיש את ההשפעה על בשרו.

מיואש מהמשטרה או לא אין לך משטרה אחרת והדרך היחידה לשפר אותה זה לגרום לה להשתפר בכוח או להצטרף למשטרה וללכת על המפכ"לות.

Junior Member
    איי איי איי..
    משטרללת ישראל, גוף מכובד ואחראי
    לאחרונה נזדמן לי עוד מפגש עם השרלילות, מפגש שנגמר בשחרור בערבות ועונש לתקופה קצרה, בסופה טפו טפו תיסגר הסאגה.
    פשוט הזוי שכל אזרח שיוצא לו להיתקל במעללי המשטרה פשוט מגלה כמה זה גוף אווילי ומטומטם, בעוד שאר ה"נורמטיבים" שחושבים שהם חכמים גדולים ואזרחים כאלה טובים לעומת ה"עבריינים" שצועקים ביציעים או רוכבים בשוליים או שסתם צבע עורם שונה מטיפים לך מוסר ומסבירים שזה לא הם, זה אתה.

שווה להפיץ את הידיעה הזו בתפוצה רחבה שאינה כוללת דו"גיסטים. שיבינו על מה מדברים כשמדברים על משטרה בריונית ואטומה

שמח על הסוף הטוב של הסיפור שלך, מקווה שלא בזבזת יותר מדי ימי עבודה ומנוחה נפשית

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי א.כ.א.ב צפיה בהודעה
    איי איי איי..
    משטרללת ישראל, גוף מכובד ואחראי
    לאחרונה נזדמן לי עוד מפגש עם השרלילות, מפגש שנגמר בשחרור בערבות ועונש לתקופה קצרה, בסופה טפו טפו תיסגר הסאגה.
    פשוט הזוי שכל אזרח שיוצא לו להיתקל במעללי המשטרה פשוט מגלה כמה זה גוף אווילי ומטומטם, בעוד שאר ה"נורמטיבים" שחושבים שהם חכמים גדולים ואזרחים כאלה טובים לעומת ה"עבריינים" שצועקים ביציעים או רוכבים בשוליים או שסתם צבע עורם שונה מטיפים לך מוסר ומסבירים שזה לא הם, זה אתה.

שווה להפיץ את הידיעה הזו בתפוצה רחבה שאינה כוללת דו"גיסטים. שיבינו על מה מדברים כשמדברים על משטרה בריונית ואטומה

שמח על הסוף הטוב של הסיפור שלך, מקווה שלא בזבזת יותר מדי ימי עבודה ומנוחה נפשית
    עוד מפגש?
    כמה מפגשים היו לך?

Member
    תתבע את היוע"ש ותעדכן אותנו באתר

שמח בשבילך שהכלי חזר.
    שבוע מבורך