היי.
בקרוב קונה אופנוע ראשון, רשיון a1 וגובהה 1.90. אין לי תקציב בשמיים, סביבות ה-10-12 אלף מקסימום.
בדקתי מספר אופנועים - ה-crf250 של המורה שלי (הרגיש בסדר אבל אני לא רוצה אופנוע דו"ש), יוסאנג אקווילה 250 (הרגיש מאוד מצועצע ודחוס לגובהה שלי), יוסאנג gt250r (תנוחת ישיבה קרבית מידיי, לא נוח לטעמי). היחיד שניסיתי עד כה שהרגיש בנוח הוא ה-gt250 כביש של יוסאנג (בסוכנות).
בתקציב שלי ממה שראיתי נכנסים גם ה-ybr250 של ימאהה וה-cbf 250 של הונדה, שמות יותר "אמינים" אם לאמר, אבל ההפרש הלא-קטן בכוחות הסוס שלהם לעומת היוסאנג קצת מפריע לי. אני מתכנן לרכב על האופנוע ככלי רכב עיקרי, לקחת אותו לנסיעות ארוכות של 100-200 קמ"ש בסופ"שים, כמו כן בעיר ולעבודה.
הבעיה העיקריית אצלי היא הגובהה...לא ניסיתי עדיין את הימאהה או ההונדה אבל שמעתי שהם יחסית דחוסים לרוכב בגובהה שלי, שלא לדבר על כך שהאקווילה 250 של יוסאנג נחשב הקרוזר הכי "ידידותי לגבוהים" ובכל זאת הרגשתי עליו כמו ענק.
לגבי יוסאנג אני סקפטי - יש להם שם די שנוי במחלוקת, חלק אומרים שהם אופנועים נהדרים חסרי בעיות, וחלק אומרים שהאופנוע רואה יותר מוסך מאשר כביש...שלא לדבר על כך שהעובדה שהמחירון שלהם צונח מהר מאוד...

אז נשארת השאלה - לסמוך על היוסאנג ו"לצוד" אחד ביד 2, ובכך להרוויח אופנוע חזק יותר? או ללכת על האמינות והשם המוכר, לוותר על הביצועים הטיפה-יותר-גבוהים ולקחת אופנוע שיחזיק מעמד?