טוב רק בחטף ככה בדרך לקונקשיין ראיתי את רובי במקום 4 כשהצנון במקום 1 ומרקאז בשני תקוע לו על הזנב
אין כמו כשמישהו שומר לל על הגב
טוב רק בחטף ככה בדרך לקונקשיין ראיתי את רובי במקום 4 כשהצנון במקום 1 ומרקאז בשני תקוע לו על הזנב
אין כמו כשמישהו שומר לל על הגב
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
כמו שנאמר בשידור .. אליפות עם *
הייתה עונה טובה, הדרמה בסוף יצרה הרבה באז סביב המרוץ האחרון, קיוויתי שולנטינו ייקח, מקווה שהוא ייתן שנה הבאה בראש לכולם!
ללורנזו היה מרוץ טוב הוא לא ממש קשור לכל הדרמה שנוצרה בין ולנטינו למארקז אבל הרוויח מההפקר.
וגם זה נראה ביחס לזמני הקפה במסלול שיכול להיות שרוסי היה מפסיד את האליפות לחורחה בכל מקרה.
צפיתי בכל המירוץ מהזינוק ועד שלורנזו חצה את קו הסיום.
הדבר שהכי היה נראה לעין זה את מארקז שומר על התחת של לורנזו.
היו לו מלא הזדמנויות עקיפה, אבל הוא בחר להזדנב בדבוקה קבועה מאחורי לורנזו ולהישאר שם.
שדרנים מדברים על זה ורואים את זה כשחור על גבי לבן.
אחלה עונה עם סיום מבאס.
בראיון עם רוסי אחרי המירוץ רוסי טוען שאכן לורנזו ובמיוחד מארקז לא יתנהגו באופן ספורטיבי לאחרונה.
לורנזו כנראה לא יהיה יותר בימאהה וטוב שכך.
לא בטוח.
מאוד קל להיות מהיר כשאין אף אחד מלפניך. כשאתה צריך לעקוף 21 רוכבים קצת קשה יותר להציג זמני הקפה מרשימים.
לא מפחית מההישג של לורנזו, אבל הוא פחות או יותר קיבל את האליפות במתנה ממארקז.
Sent from my C6833 using Tapatalk
סיום מבאס לעונה פצצה שיכולה הייתה להיות חלומית ובלתי נשכחת.
אני לא חושב שיש רוכב שנוא יותר ממרקז בימים אלה.
ללורנזו אין לי כל כך הערכה. הוא היה ילד חרא לפני כן, והוא הוכיח את זה לגמרי בפרשה האחרונה. מבחינתי הוא רוכב שהביא מעט מאוד לספורט הזה, והוא מתגמד ליד מרקז, ובטח שליד רוסי. האליפות הזו רשומה על שמו, אבל היא לא שלו.
אני חושב ששריקות הבוז של הקהל הספרדי בסיום מסכמות הכי טוב את העונה הזו.
נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 08-11-2015 בשעה 18:33.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
לצערי לא היה לי זמן לראות את המירוץ, אבל הייתי חייב לראות את התוצאות.
מאכזב, כל כך רציתי שרוסי ינצח!
בכל מקרה אני עכשיו אראה את המירוץ![]()
זמני ההקפה של לורנזו נעו סביב 1:31.4ל-1:31.7 ב-20 ההקפות הראשונות.
בשליש האחרון של המרוץ הוא החל לדעוך ל-1:32.0 עד 1:32.3, כלומר איטי יותר בכחצי שנייה להקפה בממוצע ואף יותר.
בכל הזמן הזה, מרקז צמוד אליו מאחור, ולא עוקף גם כאשר לורנזו דועך. האטה של יותר מחצי שנייה להקפה, כן?
בסיום המרוץ, כשמרקז התראיין לטלוויזיה וקשקש משהו עם חצי חיוך על כך שהוא התכוון לעקוף ב-2 ההקפות האחרונות אבל פדרוסה הפתיע ובגלל זה לורנזו ברח, מעט ההערכה שהייתה לי אליו התרסקה. איזה אפס.
זמני ההקפה פה:
http://resources.motogp.com/files/re...df?v1_8ee23d4a
אני מצרף את הדברים שרוסי אמר לאחר המירוץ :
Valentino Rossi: “We build this season from the first race, and at the end it was anyway a great season. I was always competitive and never make any mistakes. I think that after Motegi I have the potential to win the championship but unfortunately from the race in Phillip Island something changed and in these last three races we saw something that we never saw before in our sport.
“I think that the situation was already bad, but today was embarrassing for everybody because it was unbelievable, the behaviour of Marquez is something very bad for everything, especially for the sport. It is something that nobody expects, because a Honda rider that made a Yamaha rider win and give the maximum just to push out his teammate is something that nobody expect and I think it is very, very bad news. Anyway, it is like this, we have to accept.
“I am happy because now everybody see what I said in Australia and I don’t understand the behaviour of Marquez but sincerely for me it is very difficult to say something to him because I hope that he will understand what he did in these last three races in the future of his career.
“For sure the Hondas were faster. We know that in the second part of the race Honda have a better potential but Marquez just protect Lorenzo like he did in Phillip Island and also Sepang. At the end I think that also Lorenzo have to not be very happy, as it is not a Championship that was won on track. But anyway is memories.”
אביעד היקר, אומרים שאין עיוור יותר מאחד שלא רוצה לראות.
הנתונים היבשים (זמני ההקפות) מיועדים לאנשים הקטנים שלא רואים "משהו לא בסדר בהתנהגות של מארקז על המסלול".
היום העולם ראה את פרצופו האמיתי של הנקניק הקטן - אדון מארק מארקז.
רוסי אמר ואמר בצדק, הילד החרא הזה נתן את האליפות ללורנזו.
חברים, אי אפשר להאשים אותי באהבת יתר ללורנזו אבל אני מכיר רוכב אחד שהגיע לולנסיה עם יתרון נקודות ולא עמד בלחץ, התרסק ואיבד אליפות. אפילו שזינק מפול פוזישן. היום, אותו רוכב סיים רביעי.
שלא תתבלבלו, גם מבלי התקרית בספנג לא בטוח שהאליפות הייתה הולכת לרוסי. רוסי סיים שלישי בספנג והחזיק ביתרון של 7 נקודות. לו היה מסיים רביעי אחרי מרקז, הפער היה 4 נקודות. רוסי הקיף את ולנסיה ב 1:32.3 דקות במומצע. לורנזו, מרקז ופדרוסה היקפו את ולנסיה ב 1:31.6 דקות בממוצע ואם אתם מתעקשים אז המהירות הממוצעת של החוד היתה 156.7 קמ"ש בעוד שרוסי היה איטי בכמעט 1 קמ"ש כשהוא קובע מהירות ממוצעת של 155.6 קמ"ש.
אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. השטן גם.
אז אם אתם שואלים, איפה רוסי איבד את האליפות פרט לאיבוד העשתונות בספנג:
1. במיזאנו, לורנזו אמנם מתרסק אבל רוסי מתזמן גרוע את כניסתו לפיטס ומסיים חמישי.
2. בארגון, כשפדרוסה מונע ממנו את המקום השני.
3. בפיליפ איילנד, כשיאנונה מונע ממנו את המקום השלישי.
בספרים, יהיה רשום שלורנזו זכה באליפות 2015. בספר שלי, יהיה רשום שרוסי, בגיל 36, רכב עונה מושלמת ויוצאת דופן. בגיל שבו מרקז ולורנזו כבר יהיו בפנסיה רוסי רכב כמו טיל.
לורנזו היה יכול שלא להתערב באירועי ספנג אבל יצרו גבר עליו. הרצון לאליפות העביר אותו על דעתו. לו היה מתנהל אחרת, האליפות הייתה שלו אבל בקלאסה ולא עם ה *.
למרקז יש את הפגרה בשביל לכוון את הראש ואת המהנדסים של הונדה ששוב שכחו שחוץ מנתונים יבשים הרוכב גם צריך להיות מסוגל להוריד אותם לקרקע.
פדרוסה חוזר לכושר. ונחזיק אצבעות כנגד פציעות לספרדי הקטן והחביב.
רוסי, אני במקומו הייתי פורש אבל גם בגיל 37 רוסי יהיה אחד מארבעת הרוכבים המהירים ב Motogp.
ולורנזו, בעיקר תלוי ביכולת של מרקז.
וכמו שגילינו, להיות תלוי בחסדי אחרים זה מסוכן.
איללכא...ונפגש בקאטר
נעם, בניתוח הממוצעים אתה שוכח פרט חשוב - רוסי עקף 20 ומשהו רוכבים בדרך ועוכב לא מעט בזמן ששלישיית החוד רכבו נקי מההתחלה, ללא הפרעות ובלי עקיפה אחת (!), כמו שלורנצו אוהב. אין שום מידע בנתונים שהבאת לגבי הביצועים או המהירות של מי מהם היום.
אף אחד לא אוהב את לורנצו ואין ספק שהוא רוכב על ואלוף ראוי.
הדרך שבה הוא לקח את האליפות, כולל ההתבטאויות, ההתנדבות לתת עדות בתביעת העירעור של רוסי והעזרה הברורה שקיבל ממרקז במרוצים האחרונים לא תשכח לו עוד שנים רבות.
על מרקז אני לא אפתח עכשיו, לזה צריך שרשור אחר לגמרי..
נערך לאחרונה על ידי hyper; 08-11-2015 בשעה 22:58.
גם העובדות לא מצליחות לבלבל אותך. רוסי סיים את מלאכת העקיפות שלו בהקפה ה 13 כשהוא מפגר אחרי פדרוסה ב 11.3 שניות. רוסי סיים את המרוץ כשהוא מפגר אחרי פדרוסה ב 19 שניות. גם אחרי כשרוסי במקום הרביעי הוא מאבד כחצי שניה להקפה מול שלישיית החוד. יכול להיות שרוסי גמר את הצמיגים ויכול להיות שלא. הרוכב היחידי שרכב מהר יותר ב 1/3 האחרון של המרוץ היה פדרוס ולא בפעם הראשונה. יש ערמה של מידע, רק שאתה בוחר לעצום את עיניך.
איללכא...ולגבי מרקז, אמתין לשרשור שלך וגם אז אני מניח שתבחר שלא להתבלבל מהעובדות.