אם אתה אוהב אופנוע בהריון זאת יכולה להיות אופציה מעניינת.
בעצם לא ממש.
אז כמו בכותרת..
כבר למעלה מ10 שנים אני רוכב ביומיום על 250...אבל רוכב רוכב.. עושה 30אלף קמ שנה..
יש לי הזדמנות להניח בחצר gsx750f לסופש..למי יש ניסיון עם הכלי הזה?
אם אתה אוהב אופנוע בהריון זאת יכולה להיות אופציה מעניינת.
בעצם לא ממש.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
אני הייתי פוחד מזמינות חלקים.
אחלה אופנוע,אמין,חזק ובניגוד למה שזומר אמר
הזמינות חלפים מאוד טובה ובזול,ניתן ועדיף לטפל לבד,בקנייה תעביר עין טוב על השלדה.
R86 - יכול להיות שאתה צודק, רשמתי "סביר שבעייתי" מאחר ולא באמת בדקתי ואני לא באמת יודע, רק הנחתי שזה המצב כי בכל זאת מדובר באופנוע שלא היה מאוד נפוץ בשוק ובכל זאת עברו כבר קרוב ל-20 שנה להפסקת השיווק שלו בארץ אם זכרוני אינו מטעה אותי.
יתכן ואפילו סביר שבחו"ל זמינות חלפים תהיה בסדר גמור ואפילו זולה במיוחד, אבל בסיס הרעיון של לקחת אופנוע בן 15-20 לנסיעה שנתית של 30 אלף ק"מ ככלי תחבורה הוא בד"כ מתכון לנסיעות מתסכלות בתחבורה ציבורית במשך חלקים נרחבים מהשנה שלך.
אני פשוט חושב שיש רעיונות טובים יותר.
אני פשוט חושב שיש רעיונות טובים יותר.
מוכן לשמוע...
רק לחדד... בני 40 פלוס שחוזרים לשוק...אופנוע שעתיד לצאת בעיקר בסופי שבוע... אחד כבר קנה cbr 900 1993....
התקציב מסתובב סביב 15k..
Vfr .? Cbr .?
VFR מעולה. וגם הבאנדיט 1200, יותר זול אפילו לאחזקה.
ואני עם R86 - זה סוזוקי 750 F , מה כבר יכול להיות כ"כ רע אם מצבו שמור. דאג לקבל הסטוריית טיפולים והתרשמות מהמוכר והשימוש בכלי (מבוגר ורוכב מתורבת לך על זה, נסה לדלות עדויות לחוליגניזם), לדעתי גם חולק הרבה חלקים על רוב הכלים הגדולים של סוזוקי (באנדיט/ג'יקסרים/GSR)
בהצלחה ו Welcome back to the Heavy club
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
בור בלי תחתית ,לי היה gsx600f ,חבל לך על הזמן והכסף
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
למזלי לא התרסקתי ,למרות שהייתי קרוב במיוחד בסיבובים