כבר קנית - מה יש לך לעשות? תכתוב אתה איך הן אחרי שימוש ממושך.
כפי שאתם מנחשים די קשה למצוא כל פיסת מידע על החברה.
אני לא מטיל ספק בזה שאיכות החומרים רחוקה מיצרנים גדולים אבל האם בטיחותי מנסוע עם מוצרים שלהם?
אני יודע שלקסדות יש תקן אבל מה עם כפפות? מעילים? כל ציוד אחר?
עשיתי החלטה פזיזה מעט וקניתי כפפות שלהם במחיר סביר.
המיגון נראה די דומה למיגון של רוב כפפות הקיץ אבל אין שום דבר שמעיד על השרידות של הכפפה או על איכות חומרים.
יש דרך לבדוק? יש למישהו פה מידע נוסף על החברה? מישהו שאולי התנסה בדרך זו או אחרת?
כרגע זה קצת מרגיש שזרקתי כסף לאוויר.
כבר קנית - מה יש לך לעשות? תכתוב אתה איך הן אחרי שימוש ממושך.
סתם רוצה לדעת אם שווה לנסות או ישר לזרוק לפח
Sent from my A0001 using Tapatalk
זה באמת מעניין, אין עליהם שום חומר באינטרנט, אפילו אתר לא מצאתי.
קניתי קסדה שלהם אתמול במבצע, 390 שקלים לקסדה נפתחת, זה קסדת מורכב לשימוש פעם בחודש.
בשבילי זה שיפור בטוח כי עד עכשיו המורכבת היקרה שלי רכבה עם קסדת 3/4 שגדולה עליה במידה...
היית מוכן לקנות סמארטפון של חברה שמעולם לא שמעת עליה ושאתה לא מצליח למצוא עליה מידע באינטרנט? או נעל ריצה לשם הדוגמה? או אפילו קופסת טונה?
אז למה כן כשמדובר במוצר בטיחות מהחשובים שיהיו לך כרוכב אופנוע?
חבל על הכסף שלך. אבל עדיין לא מאוחר, כסף בא והולך אבל אתה צריך את הידיים שלך כדי לספור אותו. קנה חדשות והפעם תשתדל לעשות שיעורי בית.
אם אני לא טועה, זה מותג פרטי של חברת אופנוסנטר. בקיצור ייצור מדבקה מיצרן עלום שם.
זה לא אומר שהאיכות מחורבנת, רק שהיצרן לא מוכר ולא הוכחה איכותו.
אאל"ט, זה סוג של laret, כלומר יצרן ללא שם שיבואן מקומי מזמין כמות של ציוד ונותן לו שם.
לאו דווקא זבל, אבל איכות לא הכי טובה שיש, אבל גם המחיר בהתאם.
לצורך העניין, חיפשתי עכשיו מעיל חורף, ראיתי כמה דגמים של red. סביר ביותר, אבל יקר מדי לדעתי יחסית. בתוספת לא גבוהה קניתי מעיל מעולה של חברה מהטופ, שיש עליו ביקורות ודעות.
אז הכל תלוי במחיר ותקציב..
מותג חזק לא מפחד לפרסם את עצמו ואת שמו בכל מקום.
מותג חלש כן.
מותג הבית של אופנוסנטר. מוצרים סבירים. רוכב עם מעיל, כפפות ומכנסי רכיבה שלם.