חשבתי,
חשבתי,
נערך לאחרונה על ידי shaig; 12-11-2015 בשעה 21:31.
לפי זה שפרסמת ואז מחקת לא נראה שחשבת. לפחות לא לעומק. בכל אופן טוב שמחקת כי, ובלי קשר לחוקי הפורום שאני ממש לא סגור לגביהם בפורום החדש, דבר ראשון על הבוקר, כשאני נכנס למחוק ספאמרים, אני לא מעוניין לראות תמונות של בולבולים זקורים.
אולי במקום כל השטויות האלו תחפש לי איזה java full stuck developer שרוצה לשנות את העולם?
אני נוטש עוד שבועיים את עטיה וחבורתו ועובר לרמת החייל לעשות כמעט אותו הדבר.
הייתי בא לאייאואל, לכל שפע הבורקסים והבירות , אם זה לא היה כזה משמין ולא הייתי שונא ג'אווה וזה לא היה במרכז תל הביב ולא היה צריך ראיון. פולסטאק עאלק. איך משנה את העולם?
שווה לנסות ויאגרה גם אם אין בעיות שם? איך יש שוק כ''כ ענק לזה? ומי הדפוקים שקונים כדורים באינטרנט?
רמת החייל זה זוועה ואנחנו עוברים לבורסה בקרוב (תוכל לבוא ברכבת). ולא צריך ראיון צריך שלושה ראיונות ומבחן. קטן עליך. ולשנות את העולם כי לורייזון, חברת המדיה הגדולה בעולם, יש תכניות שיחזלשו את ערוץ 2 (דמיינו שאתם יכולים לראות איזה תוכן שאתם רוצים מתי שאתם רוצים ואיפה שאתם רוצים. ובחינם). עוד לא מאוחר להתחרט...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
"אתם אוהבים ג'אווה ג'אווה פרוקסי והיא אתכם זה נחמד
זה נחמד זה נחמד
...
אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה
אם אין פה פרחים, ומונגודיבים שמנגניאיאיאים ..."
ארקדי ממחלקת מיחשוב.
מה ישך מהארץ' כושילירבקום הזה? שים איזה לינוקס סטנדרטי בפאי שלך ואולי לא תתקע איתו כל הזמן.
ואז מה?
אני אלמד ברספביאן פיתון דה הארד וואי כדי לתכנת את הGPIO רק בשביל לגלות ששום מדריך ושום פלטפורמת ווב בפייתון (נגיד דג'אנגו או w2p) תומכים בפייתון גירסה שלוש ומעלה?
אני בספק אם המונגודביל שלוש ומעלה ירוץ על ארם שבע בלי קשר להפצה.
נערך לאחרונה על ידי קסד; 13-11-2015 בשעה 12:32.
יורי, אני שולח לך BB Transparent שיתן לך כח לשנות את העולם, לך ולכל והווירזונים ואולי בהקשר לשרשור הנעלמים שרץ החוסר בהירות לגבי הפורום גדול מאוד.
ויאגרה זה אוברייטד.
במקום זה אפשר לקנות דוקאטי מהמשכורת של חברת אשך מל
או לפרסם ולחשוק צמיד גברי גברי http://www.mitsu.co.il/?p=5098