נסה לכיוון ה18-20 לדיוק במצב נורמלי.
אני לא מעוניין בשיפורים שמעתי שה200 מרביץ גם במצב מקורי.
נסה לכיוון ה18-20 לדיוק במצב נורמלי.
אני לא מעוניין בשיפורים שמעתי שה200 מרביץ גם במצב מקורי.
אהלן, היה ברשותי ראנר 200 הצורה הישנה כמה שנים. כלי עירוני. שילדה מדהימה! אצלי היה עמיד מאוד למרות תחזוקת שבר. ווילי כיפי בכל רמזור.
לא כלי בינעירוני! בתקציב של 10,000 בינעירוני הייתי מוסיף טיפה ומחפש את הגדולים והנוחים. דאוןטאון 300, אקסייטינג 250/300, xevo250 וכדו...
אני לא יודע למה אתם מניחים שאני מחפש כלי בינעירוני.
אני הולך לנסוע בינעירוני אבל מצדי שיהיה כלי עירוני.
הבינעירוני שאני אסע בו קטן עליי, אני מודע למגבלות של עצמי ואעמוד בנסיעות האלה גם עם מובי.
מחפש משהו שהוא מעבר לפרקטיקה.
מחפש מנוע עם אופי (עד כמה שאפשר בנפחים הקטנים)
הפרקטיקה פחות חשובה, אך עם זאת במושב הראנר לא יכנס קרטון חלב וחבילת לחמניות?
שמע הקרטון חלב והחבילת לחמניות זה בשביל לדעת מה אפשר להכניס מתחת למושב.
אמרו שקסדה מלאה אחת תכנס.
טי-מקס לא מעניין כלכך.
ושתי פעימות זה, שמן, טיפולים והרבה דלק.
לא חייב קטנוע, מצדי המלצה על אופנוע.
אני רק רוצה להנות מהנסיעות!
מצדי שיבוא על חשבון נוחות ופרקטיקה ומה שלא יהיה, רק לא על חשבון אמינות ובלאי.טרייבל חיכיתי כלכך שתגיב אתה מומחה ראנרים מה יהיה?
לא תשפוך אור על הסוגייה?
כלי אמין מאוד אחזקה מעט יקרה.
מנוע מצוין בין החזקים בקטגוריה עם וריאטור מדויק מאוד - 21 סוסים מקורי הצהרת יצרן,אחסון בעייתי בקושי קסדה אפשר להכניס.
מבחינת דגמים - דגם חדש ודגם ישן חולקים אותו מנוע בדיוק אבל כל השאר שונה וגם השלדה.
החדש מצועצע יותר ופחות נוח,הכלי מרגיש מאוד דחוס ולא מרווח.
הישן מרגיש יותר מרווח וגם יש יותר מקום מתחת לכסא.
תקלות בדגם חדש - ספידומטר נוטה להתאפס\לעשות צרות.
איכות גימור של חלקים מכניים ירודה - אגזוזים נוטים להתפרק,נדנדים נוטים להישחק ועוד.
מאז שפיאג'יו החליטו להוזיל עלויות האיכות של הכלים ירדה וזה חבל.
תקלות בדגם ישן - בתור בעלים של מודל 06 מ 2010 ובהווה חוץ מדיאפרגמה ומשאבת מים לא היו תקלות לא יזומות.
כל החלקים באיכות גימור גבוהה מאוד - המשתיק שלי עם 70,000 ובמצב יותר טוב משל לא מעט דגמי st,נדנים וגל"ז לא נשחקו אחרי 20,000 אז אם יוצא לך למצוא מודל ישן ושמור סביר שהוא יהיה עדיף.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 16-11-2015 בשעה 00:18.
תודה רבה על התגובה המפורטת נשמע שכל מה שr86 אמר על המנוע הוא כלל לא נכון.
ומבחינת אחסון לפחות אוכל לקחת כמה מוצרים אם אצטרך, שאני לא אשים שקיות על הכידון.
ראיתי כמה ישנים אבל המחירים מגוחכים וזה מרתיע וקשה לדעת אם הכלי שמור או מטופל טוב.
לגבי החדשים מה בדיוק הכוונה?
אגזוז מתפורר לאחר 30,000 ק"מ? נדנדים נשחקים כל אינטרבל דומה?
בדגם הישן הם מחומרים שונים וכו'?
אפשר לדחוף כמה דברים לכיסא אבל התא קטן ולא נוח,קרטון חלב עם עוד כמה שטויות אני חושב שלא תהיה בעיה.
דגמי 200 הישנים,מודלים 2005 - 2006 הם איכותיים בהרבה מהמודלים החדשים ומהמודלים שקדמו להם מבחינת גימור.
מבחינת מנוע - עד מודל 2005 היה צילינדר מאלומיניום (גם ב 180 היה) וממנו והלאה עברו לברזל אם זה מעניין אותך.
אתה מקרה קלאסי של שמיעה סלקטיבית.
אומרים לך לא לקנות אבל אתה מתעלם.
אתה מבקש חוות דעת מגוף ראשון אבל מקבל בשקיקה קשקשן עם רזומה בתאוריה בלבד שאומר לך כן תקנה.
אז תקנה כבר חפראווי.
זאת אומרת בדגמים של היום ניתן לחרוט את הצילינדר?
קסד, אין לך משהו נחמד להגיב אז למה?
חפראווי? לא נאה אל תקרא ואל תגיב, כנראה מעניין אותך מספיק בשביל להגיב פה בחפירות האלה העיקר שישמעו את דעתך.
אני מטומטם ושומע סלקטיבית, אני אחד שמחפש משהו שירגש אותי ויהיה אמין.
כל השאר לא מעניין אותי.
טרייבל תודה על התגובות הלכתי לחפש ראנר!
אם מישהו שומע, מכיר או מוכר.. אנא לא להתבייש.
סתם בכללי, צילינדר ניקסיל הוא קשיח אבל בלתי ניתן לחריטה, תקן אותי אם אני טועה.
המגן רוח הקטנצי'ק עושה משהו בכלל?
כלי מעולה ואמין, היייתה לי כזו שנתיים וחצי משופרת(ברמת תמסורת ומנוע) מאוד אבל מתוחזקת בהתאם.
מלבד החלפת שמן ומשחקים שלי עם השיפורים לא היו לי בעיות.
עשיתי איתה 20,000 במהלך התקופה שהייתה אצלי.
אם מעניין אותך, יש לחבר טוב שלי ראנר 2011 למכירה, שמורה מאוד ובטעם טוב- (חובה לראות, פנה אליי בפרטי).
לי הקטנוע התאים בול, כי כמוך חיפשתי כלי מהנה ולא משעמם ולא גדול מדי, ספורטיבי מאוד אבל כן מכניס לחמניות וחלב ואפילו קסדה מלאה (על הגבול בדיוק).
שיחקתי עם כמה משקפים, הגדול כמובן הכי נוח מבחינת רוח במהירות גבוהה, אבל בחרתי באחד מעט קצר יותר לטובת מראה (וכי אני לא נמצא הרבה באיילון).
נערך לאחרונה על ידי TooLy; 18-11-2015 בשעה 12:19.
תודה על התגובה.
מה הגובה שלך שהמשקף היותר קצר לא עזר במיוחד?