שכונת חיים
שכונת חיים
אני לא יודע מאיפה השכונה הגיעה ולמה. אם היא הביצה או התרנגולת. ברור שהיא פחות נעימה. לי.
מה שהכי מפריע לי לכתוב זה העובדה שכל החומר שכתבתי בפולגז, נגוז בשנייה. כולל תמונות שלא שמרתי אצלי. אני יודע שמדובר גם בטעות שלי, שלא שמרתי.
אחד ההבדלים, ואולי הכי משמעותי, בין אתר אינטרנט לפייסבוק או וואטסאפ, הוא שמירת ההיסטוריה והיכולת למיין אותה ולמצוא בה דברים.
כשכתבתי בפולגז, חשבתי שאנחנו במעין חוזה, שאני כותב, ומשקיע בזה, והנהלת האתר שומרת על החומר.
האמון הזה הלך, ובמקומו נולדה רתיעה מלכתוב.
מעניין הניק נראה מוכר מפורום אחר.
בכל מקרה לא מסכים איתך.
רוב השירשור הזה מרגיש כמו התבכיינות אחת גדולה.
פג''ז נסגר בעקבות טראומה משמעותית ברמת הבעלות על האתר - אין מה לעשות (וגם אני מצטער על שירשורים שאבדו).
יכול לקרות בכל אתר אינטרנט.
היתרון הגדול שאפשר להתחיל לקשקש מחדש - ובעצם זאת מהותו של כל פורום אינטרנטי, היכולת להיות חלק מקהילה חיה לקבל תשובות והתיחסות של ניקים ביטים ודם.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
חנן אני מבין את הרתיעה מלכתוב שוב ואת התסכול מאיבוד כל החומר שהיה בפול גז.
דבר אחד חשוב לי לומר לך באופן אישי שמאז שהוקם ויילז מאוד חרה לי שהפסקת לכתוב, אישית עזרת לי כמה פעמים בפול גז, ואחד הדברים הראשונים שעקבתי אחריהם בווילז זה האם נרשמת שוב ולאחר שנרשמת (אגב לקח לך זמן) מתי תמשיך לשתף אותנו..
מעתה כדאי באמת לשמור כל דבר חשוב ולא לסמוך על אף אחד.