בארץ אצל אבי דדוש, a.d.motorsaport. גם אם אין לו במלאי, תוכל להזמין אצלו.
מחפש אתר להזמנת ציוד טקסטיל REVIT. סט מעיל+מכנס LEVANTE\AIRWAVE\TORNADO
לא מצאתי בארץ.
FCMOTO - אין מבחר ואין מלאי למוצרים שקיימים.
REVZILLA - מחיר מוצר לא זול + הם לא מפרסמים מחיר משלוח מראש.
getgeared.co.uk - מחיר נחמד ויש הכל במלאי אבל משלוח רוצים סביבות ה80פאונד!
אתם מכירים עוד אתרים (עדיפות לאירופאיים כי הם מורידים את המיסים כשקונים מהם) ששווה להזמין מהם?
תודה
בארץ אצל אבי דדוש, a.d.motorsaport. גם אם אין לו במלאי, תוכל להזמין אצלו.
המחיר שלו באתר גבוה במאות שקלים ממחיר קנייה בחו"ל+משלוח+24% מיסים. יכול להגיע לאלפי שקלים הפרש אם אני קונה סט ציוד שלם.
אתה יודע אם המחירים שלו סופיים או שהוא נותן מחיר אחר במקום?
מציע לך להגיע אליו לחנות, הוא עושה הנחות יפות על הציוד שעקב כך לפעמים פחות תסתכל על האתר אלא על יחסי האנוש בחנות והבאות לגבי הלקוח לגבי המחיר בהנחה יפה שיצא לך יותר משתלם בהפרש לא גבוה ממה שהיית משלם בחו"ל והכי חשוב אחריות מידית ולא להתחיל ליצור קשר עם החברה העולמית ולשלוח מוצרים בדואר ולקבל אותם כעבור חודש.
כמובן שיש יתרונות לחנות פיזית.
אם היה לו מלאי של מה שאני רוצה הייתי מוכן לשלם את ההפרש בשביל השירות והמדידה.
אבל אנחנו מדברים על מצב שאין לו מלאי (ואין לו) ואני צריך "להזמין דרכו" את המוצר.
לשלם למישהו כמה מאות שקלים כדי שיזמין עבורי באינטרנט מה שאני יכול לעשות לבד זה קצת חסר פואנטה ("אחריות" לא מעניינת אותי).
__
אז כמו שביקשתי במקור אם יש חנות בארץ שמחזיקה סט levante\airwave\tornado אשמח לשמוע עליה.
אחרת החיפושים הם אחרי אתר אינטרנט מומלץ להזמין ממנו.
motoin.de הכי טוב והכי נוח.
כן שווה לחכות קצת כי Black Friday זה עוד מעט.
ממליץ בחום על http://www.bikeroutfit.nl/en
חנות עם מגוון עצום וצוות מקסים!
לא יודע מה המדיניות לגבי משלוחים, אבל בביקור האחרון באמסטרדם קניתי מהם מעיל עור REV'IT GT-R וכפפות REV'IT Chevron ב-358 יורו (לאחר החזר מס) כאשר ב-Revzilla העלות של בימים אלו עומדת על סך 660 דולר (או 620 יורו)... 42% הנחה בין החנות הנ"ל ל-Revzilla, ושלא נדבר כמה זה היה עולה פה בארץ...
בחנות של איי.די.מוטורספורט תוכל למצוא מלאי של tornado (מכנס ו מעיל) וairwave (מכנס ו מעיל) רוב המידות.
לגבי levante תוכל להתרשם מהדגם אך כרגע חסרות מידות במלאי.
כמובן שלא נשאיר אותך ללא מחיר אטראקטיבי לקנייה בארץ.