מה המצב בר?
קטנוע לא יותר יקר חוץ מהביטוח.
יש לך כבר רישיון? אם כן איזה?
אם לא אז תתחיל מרישיון a1.
קטנוע 125 -200 - 250 יספיקו לך בהחלט.
מכיר את הישוב שלך,אין שום בעיה ל 125 לעשות זאת.
אז קצת על עצמי, אני בן 21 ישתחררתי לא מזמן עובד בסגולה וגר בבית אריה כרגע יש לי רכב שמשרת אותי, הענין הוא כזה החלטתי ללכת לדו גלגלי בגלל הפקקים הבלתי נסבלים נסיעה של 20 דקות לעבודה לוקחת לי כשעה ורבע, בזבוז זמן מוחלט לדעתי אני יודע שקטנוע היום יותר יקר להחזיק מרכב הרכב שלי כרגע עושה 20 ק״מ לליטר.. וטיפולים וביטוח יקרים השאלה שלי היא כזו אני שוקל 41 והגבווה שלי 1.57 בקיצור בגלל זה אני חושב על משו בכיוון של pcx125 עד כמה המשקל משפיע ברכיבה?
אם זה מסוכן בשבילי?
למי שמכיר תכביש מישוב שלי והדרך לעבודה דרך כביש 444 ומכבית נוסעים 90 רצוף איך הקטנוע יחזיק את זה וכמה בערך אצטרך להשקיע במיגון?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה המצב בר?
קטנוע לא יותר יקר חוץ מהביטוח.
יש לך כבר רישיון? אם כן איזה?
אם לא אז תתחיל מרישיון a1.
קטנוע 125 -200 - 250 יספיקו לך בהחלט.
מכיר את הישוב שלך,אין שום בעיה ל 125 לעשות זאת.
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
הי בר ברוך הבא,
המשקל משפיע מאוד ברכיבה. חלק לחיוב חלק לשלילה. שורה תחתונה - המקשל לא צריך להיות גורם מונע. האם זה מסוכן בשבילך? כן, אבל לא יותר משזה מסוכן בשבילי. הקטנוע יחיק בלי בעיה, קטנוע מצויין. לגבי המיגון - 500-15000 ש"ח תלוי מה אתה קונה וכמה. 500 זה לקסדה בסיסית, כפפות בסיסיות וחליפת סערה (תוסיף לזה נעליים גבוהות מאסיביות שאני מאמין שיש לך בבית). 15000 זה לקסדה, מעיל קיץ + מעיל חורף, כפפות קיץ + כפפות חורף, מכנס קיץ + מכנס חורף, מגפי קיץ + מגפי חורף - כולם של מותגים מובילים. תמצא לך את נקודת הביניים בינהם. הייתי מתחיל מציוד חורף ברמה בינונית: קסדה, מעיל, מכנס סערה, מגיני ברכיים, מגף וכפפות. 2000-4000 ש"ח.
בהצלחה.
רישיון אין לי עדיין, אבל ל125 לא יקח הרבה זמן להוציא רצוי 125, הפחד היחידי אצלי זה משקל הגוף, שקטנוע יהיה יציב
אחת הבעיות שאני צופה עם הpcx זה מחסור בהגנה מרוח, שזה לא נעים בחורף.
לגבי משקל אתה בסדר, הקטנוע יציב גם ללא רוכב ☺
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מה המשקל שלך?
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
ודרך אגב אתה בגובה של דני פדרוסה והוא רוכב על ספורט 1000 אז הכל אפשרי (:
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
מבחינת סחיבה 125 מובי נראה לי אופציה לא רעה
אל תעשה את הטעות הזאת! אמרתי את זה כבר להרבה רוכבים מתחילים ורובם לא הקשיבו לי והוציאו רשיון 125 כי זה יותר זול ומהיר. כעבור כמה חודשים היו צריכים לשלם שוב על דרגת הרשיון הבאה אחרי שטעמו מה זה אופנוע ורצו יותר גדול. גם אם אתה בטוח ב-100% שאתה תשתמש רק ברשיון a2 - תוציא כבר רשיון a1!!!
אקח את זה לתשומת ליבי השאלה הם אני לא ירגיש ש250 כבד עלי
הענין שרישיון ל125 זה שני שיעורים ללא תאוריה רישיון למעל זה דורש תאוריה ודורש טסט חיצוני ו15 שיעורים