עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 17

אשכול: עזרה בקניית קטנוע ראשון

Banned

עזרה בקניית קטנוע ראשון

היי שלום לכולם אני חדש פה בן 23. וגם עם רישיון טרי טרי עשיתי רישיון A1 ישירות{לא היה לי לפני A2}.
    בקיצור עברתי טסט שבוע שעבר וכעת אני רוצה לקנות קטנוע ראשון 125 סמ"ק {אפילו שהרישיון גדול יותר] לצבור ניסיון בכביש ועוד. בעיקר השימוש שלי לעיר אזור המרכז וכאלה נסיעות מידי פעם נסיעות מחוץ לעיר .
    עשיתי קצת בדיקות אז ואני מתלבט בין 2 דגמים של קטנועים ופה אני צריך את העזרה . הדגמים זה סאן יאנג vs125 מצד אחד והקטנוע השני קימקו מובי125XL.
    התקציב שלי נמוך זה מה יש.. {בהתאם למשכורת חח} עד 4000ש"ח - 4500ש"ח .
    רציתי לדעת איזה דגם מבין 2 הקטנועים האלה יותר השוק שלו חזק יותר אמין חסכוני ועוד.
    וכמובן איך זה הולך העסק מעולם לא עשיתי את זה ולכן כמה שאלות חשובות. שאני קובע עם מישהו מה אני צריך לבדוק בקטנוע?
    כמה קילומטראז זה נמוך-גבווה ל125 סמ"ק . עד כמה רצוי לקנות ?
    האם שווה בכזה תקציב כמו שלי לקחת קטנוע כזה לבדיקה?
    כמה תעלה הבדיקה לקטנוע והאם אני הקונה משלם את זה?
    האם אפשר לבקש המלצה על איזה מקום באזור רמת גן -בני ברק למקום אמין שאצלו אפשר לעשות בדיקה?
    כמה עולה לי גם ביטוח לקטנוע כזה רק חובה וצד ג והאם זה משנה איפה אני עושה אותו?
    קסדה גם אין לי איזה רצוי לקנות בטיחותית איזה סוגים נחשב טוב גם בזה אני לא מבין וכמה לערך תעלה קסדה טובה רגילה.
    אשמח לעזרה בכל שאלות אלו. תודה ושבת שלום לכולם.

Member הסמל האישי של ducati boy
    קח לבדיקה ושהמוכר יתחייב בפניך שאם יש בעיה לא צפויה הוא ישלם על הבדיקה,
    אני אישית שהיה לי קטנוע xmax הבאתי אותו למוסך סדנא לאופנועים ברמת החייל שבו טיפלתי בקטנוע הקודם ושם עשו לו בדיקה כללית בחינם, זה הספיק לי.
    הביטוח יקר יותר לרוכב חדש אם אני טועה תתקנו אותי,
    קילומטראז- תנסה מתחת ל 30000 אבל זה לא מחייב יש קטנועים עם יותר קילומטראז אבל במצב יותר טוב מהנמוכים
    אני אישית הייתי הולך על הvs
    ducati monster 796 2014:- טוטאלוס

עכשיו: ducati supersport 939

היי נדב,

2 הקטנועים אמינים.
    ממליץ לך בחום על מובי.
    קטנוע שלא מת לעולם...כמובן קח אותו לבדיקה לא משנה מה הסכום,זה שווה את זה.
    לגבי קילומטראז'...זה תלוי עד כמה טיפלו בקטנוע.
    היה לי מובי במשלוחים שהיה עם 92 אלף ולא נגעו במנוע בכלל....
    גם ה vs אמין כל עוד אתה מטפל ויש לו שוק אך השוק של המובי יותר חזק.
    ההמלצה שלי - מובי.

סתכל על החתימה שלי תבין.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Banned
    אוקי כניראה אז אני יחפש מובי הוא באמת נשמע קטנוע סוס.

השאלה מה בקשר לביטוח כמה יעלה ביטוח לנהג חדש במקרה יש לי רישיון על רכב 8 חודשים לפני הרישיון של האופנוע השאלה הוותק נחשב לביטוח ממתי שיש לי רישיון לאופנוע או לאוטו?

מאיפה אני יכול לקנות גם קסדה משהו טוב עד 400 ש"ח לא יותר באזור רמת גן - בני ברק. יש איזה המלצה על איזה חנות מקום מומלץ שאפשר לקנות באזורים האלה?

וגם כמה זה עולה בדיקה לקטנוע במוסך ?

כמה זמן זה נהג חדש לאופנוע יש כזה דבר בכלל?

וגם אני חייב לשאול את זה עזבו את הסיכונים של חלילה ויקרה משהו אבל - אם אני נוסע ללא ביטוח עקב המחירים האלה .. האם משטרה שעוצרים לבדיקה יכולים לדרוש - לבקש ממני - לסבך אותי ולדעת שאני רוכב ללא ביטוח ?

האם גם כדאי להתחיל לעסוק כשליח בקטנוע שלהם כעת בשביל לצבור ניסיון בכביש ועוד...?

אשמח לתשובות על כל שאלות אלו שבוע טוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי nadav צפיה בהודעה
    אוקי כניראה אז אני יחפש מובי הוא באמת נשמע קטנוע סוס.

השאלה מה בקשר לביטוח כמה יעלה ביטוח לנהג חדש במקרה יש לי רישיון על רכב 8 חודשים לפני הרישיון של האופנוע השאלה הוותק נחשב לביטוח ממתי שיש לי רישיון לאופנוע או לאוטו?

מאיפה אני יכול לקנות גם קסדה משהו טוב עד 400 ש"ח לא יותר באזור רמת גן - בני ברק. יש איזה המלצה על איזה חנות מקום מומלץ שאפשר לקנות באזורים האלה?

וגם כמה זה עולה בדיקה לקטנוע במוסך ?

כמה זמן זה נהג חדש לאופנוע יש כזה דבר בכלל?

וגם אני חייב לשאול את זה עזבו את הסיכונים של חלילה ויקרה משהו אבל - אם אני נוסע ללא ביטוח עקב המחירים האלה .. האם משטרה שעוצרים לבדיקה יכולים לדרוש - לבקש ממני - לסבך אותי ולדעת שאני רוכב ללא ביטוח ?

האם גם כדאי להתחיל לעסוק כשליח בקטנוע שלהם כעת בשביל לצבור ניסיון בכביש ועוד...?

אשמח לתשובות על כל שאלות אלו שבוע טוב.
    לגבי הוותק לא יודע להגיד לך,תתקשר לסוכנות ביטוח ותשאל שם הכי טוב שלא יטעו אותך.
    קסדה טובה עד 400 שקל? אין כזה דבר טוב וזול. אם כבר 400 שקל אז אתה יכול לקנות קסדת ls2.
    באזור ר"ג יש לך את בסט בייק בחור בשם ארז אחלה בחור.זבוטינסקי ר"ג מול המשטרת ר"ג.
    בדיקה לאופנוע זה תלוי במקום בדרך כלל עד 500 ככה.
    אומרים שכבר שוטרים "לא" יכולים לבקש ביטוח,עצרו אותי הרבה פעמים ואף פעם לא שאלו על ביטוח,בכל מקרה אל תקח סיכון וכן תעשה במיוחד אחד כמוך חדש.
    אני ישר עסקתי בשליחויות שהוצאתי רישיון.יש כאלה שיגידו שלא כדאי כי זה עבודה עם לחץ וזה יכול לגרום לך להמון טעויות בכביש,כל אחד לעצמו.
    תחסוך כסף,תתמגן כמו שצריך עם קסדה כפפות ומעיל וכמובן אל תשכח ביטוח.
    שבוע טוב.

Senior Member
    אם אפשר להוסיף הייתה לי מובי עם 67,000 שלא נגעו במנוע.
    הכל איך אתה מטפל.

Banned
    הבנתי . אני יבדוק את נושא הקסדה איפה שאמרת קסדת ls2 השאלה מה מחיר של כזה סוג ? וגם האם עדיף קסדה מלאה או שליש?
    וגם רציתי לברר לא רשמתי את זה בנושא עוד קטנוע שגם הבנתי סוס עבודה וזה סאן יאנג דיוק 125 קלאסי איך הקטנוע הזה גם אפשר לקנות כזה?

ציטוט נכתב במקור על ידי nadav צפיה בהודעה
    הבנתי . אני יבדוק את נושא הקסדה איפה שאמרת קסדת ls2 השאלה מה מחיר של כזה סוג ? וגם האם עדיף קסדה מלאה או שליש?
    וגם רציתי לברר לא רשמתי את זה בנושא עוד קטנוע שגם הבנתי סוס עבודה וזה סאן יאנג דיוק 125 קלאסי איך הקטנוע הזה גם אפשר לקנות כזה?
    כן גם הוא סוס עבודה ואם אתה נמוך הוא יהיה לך נוח הוא נמוך משמעותית מהמובי.
    למובי יש שוק הרבה יותר חזק.
    שלא תעיז לגעת בקסדה שליש. רק מלא!
    נערך לאחרונה על ידי johnny drama; 07-11-2015 בשעה 22:35.

Member
    יש חנות של קטנועים משומשים של אלבר ברחוב סלמה בתל אביב, אני באופן אישי לא ביקרתי בה עדיין אבל הרבה ממליצים עליה בפשפשוק ובקבוצות אחרות בפייסבוק... לדעתי שווה לך לבקר שם (או באותה נשימה, בכל חנות מסודרת אחרת) אם זה קרוב לאיפה שאתה גר כי התקציב שלך מאד נמוך ולך תדע מה תקבל בסכום כזה.

Member
    המלצה נוספת. קימקו ניו דינק 125.
    תוכל למצוא במחיר שלך 2009 2010.
    אחלה קטנוע אמין יחסית תא מטען שנכנסת בו קסדה שלמה ומאוד יציב בנסיעה בינעירונית.

לגבי קסדה ממליץ לך לקפוץ מוטורייב בתל אביב הם מוכרים קסדות caberg קסדה איטלקית עם משקף שמש פנימי ו5 כוכבי בטיחות מבחן שארפ במחירים טובים (במיוחד שיש מבצעים)

Banned
    היי קניתי קטנוע סאן יאנג דיוק 125 עם טסט והכל נוסע אבל יש כמה תקלות ולכן שילמתי מחיר בהתאם לתקלות אבל אשמח לעזרה אני כלל לא מבין בזה .

אחד המראות מתנדד מהשורש כזה הסתכלתי וזה בורג אלן אולי כניראה צריך חיזור וזה יפתר?

תקלה הבאה האיתותים לא עובד לי לא מקדימה לא מאחורה מה זה מרמז? והקטנוע מניע עם המפתח { אז אולי זה לא מצבר] בזה אני צריך עזרה..

הפלסטיקה שבורה קצת מקדימה אבל זה לא כזה מפריע לי

האופנוע עשה 30 אלף קילומטר משנת 2008 האם זה הגיוני? או אפשר לשחק במד שעונים ולשנות את זה?

לא קיבלתי איתו שום חוברת טיפולים ואין לי מושג מתי פעם אחרונה טופל

ואפילו שמן אין לי איתו אפשר לדעת איזה שמן צריך לשים לכזה קטנוע איזה סוג שמן לקנות לדיוק 125 משנתון 2008

האם למרות כל זה 2400 ש"ח היה שווה לקנות אותו ?

כמה יעלה לי לסדר עכשיו את כל הדברים האלה ? וגם אין לי מושג שוב בקשר לתקלות שקשור לנושא המנוע ...

אשמח להסבר על הכל למה אני לא מבין בשום דבר מכל זה תודה חברים ..

אני לא יודע אם להגיב לך ברצינות האמת...כאילו אתה עושה ההפך ממה שאומרים לך ולא מקשיב.

Banned
    מה בידיוק עשיתי הפוך ? אמרת שקטנוע דיוק זה גם סוס עבודה וזה טוב. אז קניתי
    אשמח לתשובות מה אני עושה עכשיו למצב שנקלעתי למה האיתותים זה קריטי לי מאוד ואני מפחד לזוז איתו מטר בכביש.

זה נשמע שאתה ממש להוט וקנית כלי מבלי לבדוק מבלי כלום העיקר שיהיה לך כלי להתנייד.
    לקחת לבדיקה?
    לפני שקנית לא בדקת איתותים,תאורה שהכל עובד?
    ראית מתחת לקטנוע אם יש איזה הזעה נזילה?
    הדברים הבסיסיים שאפשר לבדוק לפני בדיקה.
    אני חשוב שהיית צריך ללכת עם מישהו שמבין והיה עוזר לך.
    בכל מקרה,אין מה לעשות אלה לקחת למוסך ולראות מה הנזקים כמה עולה ואיך אפשר לתקן.
    בעיות חשמל זה מסוג הבעיות הכי מעצבנות.
    פשוט קח למוסך שיעשו לך יישור קו ומקווה שתהנה מימנו.
    ואם אני לא טועה כן אפשר לנתק את החילזון הכבל של הספידומטר והוא פשוט לא עובד וזה לא סופר את הק"מ.
    חוברת טיפולים תשאל את המוכר אם יש לו ואיפה הוא גם טיפל.

Banned
    אז האמת שכן הלכתי אם חבר וכן ידעתי על האיתותים והחבר אמר שהמנוע נישמע סבבה ואמר הכי חשוב מנוע וקנה אותו אמר .
    רציתי לדעת כמה תעלה לי השקעה של לסדר תאיתותים וגם השקעה גדולה וטיפול רציני ואם זה שווה להשקיע בזה .,
    וגם כמה עולה שמן לכזה קטנוע דיוק 2008 ואיזה סוג שמן זה צריך אקנה היום . תודה