היי, אני רוצה לעשות רישיון לאופנוע אבל אני באמת לא בטוח אם יש טעם, אני 2 מטר שקול בערך 130 120 ומשהוא, האם אני גדול מדיי בשביל אופנוע?
תודה!
היי, אני רוצה לעשות רישיון לאופנוע אבל אני באמת לא בטוח אם יש טעם, אני 2 מטר שקול בערך 130 120 ומשהוא, האם אני גדול מדיי בשביל אופנוע?
תודה!
דו"ש גדול יתאים לך בלי בעיות
קטמ 990 יתאים לך בול לגובה
יש לא מעט אופנועים שיאכלסו אותך טוב מאוד עליהם, הבעיה היחידה שרובם בנפחים שתצטרך בשבילם רשיון לא מוגבל (a) וזה רשיון שתוכל להוציא רק אחרי שנה ותק עם רשיון a1 (עד 47 כ"ס) ושם המבחר קטן יותר למימדים של 2 מטר אבל גם בנפחים האלו קיימים כלים שתוכל לרכב עליהם בנוחות, פחות אבל קיימים.
כל האדוונצ'ר-טוררים החדשים יתאימו לך, ואם לא, אז גולד-ווינג
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
טנרה 660...אפריקה טווין
הבנתיץ יש משהוא בנפחים של ה 250 סמק, או עד a1 שיתאים לי?
אם יש לך a1 אולי תמצא את הcb500x מתאים. קח לרכיבת מבחן.
אני מסתדר מעולה gs500, כמעט אותם נתונים![]()
יש לי חבר טוב שמוכר מאוד בעולם האופנועים שהוא 2 מטר ושוקל 100 קילו, וברזומה שלו שלל אופנועי ספורט ונייקדים, מעולם לא שמעתי אותו מתלונן או ראיתי בעיה כלשהי שרכבתי אתו, אם כבר יותר קל לו להשכיב בגלל שהרגל שלו כל כך ארוכה :}
אם התקציב שלך באזור 100 אלף ש"ח, ק.ט.מ אדוונצ'ר 1050 יכול להתאים בול למוגבל רשיון, ב-85 יש במוו f800gs ובפחות אפשר גם סוזוקי ויסטרום 650 שטיפה יותר קטן מהם.
הcb500x יותר קטן מהם, ולמישהו עם נתונים כמו שלך עלול להרגיש מעט צפוף.
ברגע שהרשיון שלך לא מוגבל (והתקציב..) אז אין שום בעיה ויהיו הרבה אופנועים שיתאימו לך.
*מוגבל a1 - מוגבל לרשיון ביניים. המגבלה ניתנת להסרה בחלק מהיצרנים אבל זה לא משהו בלחיצת כפתור אלא מצריך מוסך יבואן ורישום מחדש ברשיונות.
יש לי מילה אחת להגיד: הוס-בוס....ותהיה מלך!
הבעיה רק להביא אותו לארץ.
אבל תמיד תוכל להתפשר על הקרוסטורר של הונדה!
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!