תודה על הסקירה, רק כמה הבהרות:
במקרה יש לי את הקולד צ'אמפ והן כן אקסטרה-פיט. היא הרבה יותר ממוגנת וגם כוללת בטנת חימום אז אני לא יודע למה להשוות אבל בוא נדייק
Held Cold Champ GTX X-Trafit
http://www.revzilla.com/motorcycle/h...ore-tex-gloves
לגבי גורטקס 3L - טכנולוגיית הגורטקס עצמה לא רלוונטית היות ובכולן יש אחריות לכל החיים - אם אתה אומר לי שבעיניים עצומות אתה שם כפפות תרגיש אם זה גורטקס שלוש שכבות או שתי שכבות כל הכבוד לך(...)
המבחר שיש בארץ הן בהלד והן ברוויט אינו מלא - אם הכללת על שתי החברות האלה רק על סמך המלאי שיש בארץ אז פספסת כמה דגמים מאוד איכותיים
הכפפה שקנית, אני מאוד שמח שאתה מרוצה ממנה, אבל מהתמונות נראה שאין לה שום מיגונים קשיחים במפרקים, באצבעות, בכרית כף היד, אין חומרים סופגי אנרגיה (כמו d3o או של חברה מתחרה) ואפילו הכפפה עצמה אינה מעור מלא אלא שילוב בד ועור. אם זה המקרה זה מחיר יחסית גבוה לכפפה מלאה (כלומר - למתחרות שזלזלת בהן יש דגמים זהים, לא ממוגנים, לא מעור מלא, עם גורטקס, במחיר יותר נמוך). אם בכל זאת אתה מרוצה ממנה ורוכב איתה כל השנה אז מברוק, הקניה משתלמת
נ.ב. צוינה פה האלפינסטארס ארצ'ר שזאת באמת כפפה ברמת מחיר דומה רק עם מיגונים קשיחים ועור מלא והיא גם מתיימרת להיות כפפת "כל השנה" (היא זהה מבחינת מבנה לכפפת ה365, רק עם מיגון נוסף בכף היד)