עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 16

אשכול: BMW pro summer glove

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89

BMW pro summer glove

אז ככה לאחר שיאשתי בכפפות הרגילות של רויט, אלפין, ספידי,והלד והשאר בעיקר בגלל העלות ותועלת. כפפות גורטקס אקסטרא פיט אם קיימות בחברות הנ"ל אז עולות סכומי עתק.

הכפפות במוו משווקות ב650 שקלים מחירון ויש כל מיני דילים.

הכפפות מגיעות עם 3 שכבות גורטקס, בתצורת אקסטרא פיט.
    זאות אומרת שהביטנה דקה מאוד לא זזה בכלל כנהוג בכפפות חורף ולמעשה זה כפפות גורטקס שמרגישות כפפות קיץ לכל דבר.
    הנידוף זיעה מעולה וגם ב26 מעלות בחוץ בתוך תל אביב לא הייתה הזעה חזקה מידי ביידיים.
    בקור של 12 מעלות הרוח לא חודרת כלל ונעים בידיים גם בלי חימום גריפים.

יש פאנל מתיחה מעל ליד המיגון העליון של האגרוף שמאוד נוחים
    על האצבע השמאלית יש מגב לניקוי המשקף, על הצד האחורי של האגודל יש עור הפוך רך לניקוי המשקף ב2 בכפפות.

יש עמידה בכל התקני בטיחות של ציוד מגן אופנוע

העור רך מאוד ולא דורש זמן הסתגלות, ספוג חומר הידרופובי שעוזר לכפפות לא לספוג מים וליכלוך.
    הכפפות משווקות כניתנות לכביסה ידנית ב30 מעלות ויש לספוג את העור אחרי בחומר הידרופובי של במוו כמובן
    זה ציטוט מהספר.
    הכפפות מגיעות עם אחריות של 24 חודשים על הכל כולל נזילות.

הכפפות בגזרת תיור , עם כל הפינוקים . הכפפה די גבוהה ונוחה לשים מתחת לשרוול כדי לאטום בגשם.

כרגע אני מאוד מרוצה מהקנייה

לצערי לא הצלחתי לעלות תמונה דרך הפלאפון ננסה מחר מהמחשב
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

]

[/URL]

Junior Member
    רוכב עם הכפפות הנל כבר שנתיים.
    מדובר במוצר שמבטיח ומקיים.
    ההתאמה למזג האוויר הישראלי היא אידיאלית.

Member
    קודם כל תודה על הסקירה ותתחדש.

אבל למה התייאשת מהלד? אני לא מכיר שום כפפת תיור של הלד שעולה יותר מ 530 ש"ח.

אגב קראתי על הכפפה שלך ואני רואה שהיא מציעה מיגון מינימלי שמשתווה לכפפות שעולות סביב ה-200 ש"ח של הלד.

בערך כל כפפות התיור של הלד מציעות מיגון הרבה יותר רציני מהכפפה ששילמת עליה 650 ש"ח כי מוטבע עליה סמל של BMW ובמחיר זול יותר.
    קל לראות שהרצון שלך לרכוש מוצר עם אותה פירמה כמו האופנוע שלך השפיע על שיקול הדעת שלך.

ולעניין החימום והעמידות לגשם הלד מציעות לך טכנולוגיות מהפכניות ומאוד מקוריות בנוסף לשכבת ה GORE TEX שהיא סטנדרט בכל הכפפות הטובות שלהם.

קישור לעיונך: http://www.motoin.de/Clothing/Gloves...ice_filter=all

ציטוט נכתב במקור על ידי don yosef צפיה בהודעה
    קודם כל תודה על הסקירה ותתחדש.

אבל למה התייאשת מהלד? אני לא מכיר שום כפפת תיור של הלד שעולה יותר מ 530 ש"ח.

אגב קראתי על הכפפה שלך ואני רואה שהיא מציעה מיגון מינימלי שמשתווה לכפפות שעולות סביב ה-200 ש"ח של הלד.

בערך כל כפפות התיור של הלד מציעות מיגון הרבה יותר רציני מהכפפה ששילמת עליה 650 ש"ח כי מוטבע עליה סמל של bmw ובמחיר זול יותר.
    קל לראות שהרצון שלך לרכוש מוצר עם אותה פירמה כמו האופנוע שלך השפיע על שיקול הדעת שלך.

ולעניין החימום והעמידות לגשם הלד מציעות לך טכנולוגיות מהפכניות ומאוד מקוריות בנוסף לשכבת ה gore tex שהיא סטנדרט בכל הכפפות הטובות שלהם.

קישור לעיונך: http://www.motoin.de/clothing/gloves...ice_filter=all
    לא הלוגו לא אכפת לי . קודם תראה לי כפפפות הלד עם 3l gortex עם xtrafit
    אחרי זה תלבש את הלד ותלבש את אלה ותבין מבחינת הרגשה ונוחות ההלד מרגיש כמו כפפות probiker ב 60 שקל באיביי עם קצת יותר פנסי.
    אני פשוט עשיתי סיבוב כמעט בכל החנויות ומדדתי המוון כפפות כולל אצל דדוש אין להלד מענה ברמה נוחות הזו ולא לרויט.
    יש להם אבל זה כפפות של 1000 שקל ומעלה

מחירי הארץ כמובן , אני לא קונה ביגוד מחו"ל אני מידה בעיתית ובלי למדוד לא קונה

ואגב באתר ששמתה אכן מצאתי כפפת הלד מתחרה
    http://www.motoin.de/Clothing/Gloves...ck::10781.html

המיגון די דומה, המחיר גם(בייבוא אישי כולל משלוח ומסים) ובלי אחריות ושירות בארץ ברמה של הבמוו אז לא משתלם להיתעסק בהלד
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 29-11-2015 בשעה 10:32. סיבה: מצאתי באתר בחול

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה

ואגב באתר ששמתה אכן מצאתי כפפת הלד מתחרה
    http://www.motoin.de/Clothing/Gloves...ck::10781.html

המיגון די דומה, המחיר גם(בייבוא אישי כולל משלוח ומסים) ובלי אחריות ושירות בארץ ברמה של הבמוו אז לא משתלם להיתעסק בהלד
    הנה עוד אחת
    http://www.motoin.de/Clothing/Gloves...MP::20148.html

רק שהיא ממוגנת בכמה רמות מעל, גורטקס, אקסטרה-פיט, עמידה בקור קיצוני ועדיין יותר זולה. יש לי את הכפפה הזאת אגב והיא מדהימה. ויש עוד דוגמאות כאלה בהלד. אז לא יודע מה גרם לך להתייאש מהם כלכך מהר.

ואני לא יודע מה הבעיה עם האחריות של מוטואין? אני אתן לך דוגמא שקרתה לי: קניתי ממוטואין מגף חורף של דיינזה ואחרי שנתיים נקרע חוט שמחזיק את הרוכסן ולאט לאט הוא נפרם וכל הרוכסן כמעט והתנתק מה שפוגע בהידוק של המגף לרגל למרות שיש מספיק סקוטצ'ים שיחזיקו אותו (אגב דבר שלא פגע באטימות שלו לגשם).
    יצרתי איתם קשר במייל והם בשמחה ובשירותיות ביקשו ממני לשלוח אותו אליהם שיתקנו ויחזירו. בלי כל הדאווינים והפרצופים שעושים לך פה בחלק מהחנויות כשאתה בא אליהם לדרוש את האחריות ששילמת עליה.

בכפפה שנתתה אין אקסטרא פיט . זה כפפה רגילה ומסורבלת מאוד והמחיר שלה נושק לאלפייה
    652+82 משלוח ועל כל זה 17% מעמ
    זה 860 בתוספת עמלת פקיד שגם תמיד קיימת אני מגיע כמעט לאלפיה עם כפפה פחות נוחה.

זה גורטקס רגיל אגב עם 2 שכבות ולא 3 אקסטרא פיט כמו בבמוו .

כן האקסטרא פיט הזה מטורף פשוט זה מרגיש כמו כפפת קיץ מבחינת רגישות ועובי וזה מחמם ועמיד למים יותר מרוב הכפפות חורף . אגב אם כבר באלי כפפה מהסטייל הזה יש בבמוו כפפות מהסוג הזה וגם זולות יותר ובשלוף במרכז שירות .

כרגע היחידה בהלד עם האקסטרא פיט היא מה ששמתי לפני והיא אותו מחיר וללא סטרצ פנל בלמעלה וללא תקן מיגון ולא לבשתי אותה אז לא יודע להרחיב עלייה על הנייר היא נחותה מהכפפת במוו באותו המחיר ובהתעסקות ביבוא מחו"ל.
    אצל דדוש הכפפה הזו לא קיימת והאחרות נושקות לאלפיה.

אגב למה החלטתה שהמיגון של הבמוו שיש לי לא טוב? יש תקינה
    89/686/eec
    יש חומר סופג אנרגיה בכף יד עם שכבות עור כפולות ויש סופג אנרגיה למעלה

Senior Member הסמל האישי של erani99
    סטרלוק, איפה הכפפות האלה משווקות בארץ?.. רק בדלק מוטורס היבואנית הרשמית של הבווארים? (סתם לידע הכללי, יש לי כבר כפפות חורף נגד מים חדשות של vanucci מלואיס-דרזדן. עלו 50 יורו)
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Member
    תתחדש ותודה על הסקירה!
    הxtrafit זה באמת מצויין, רוכב עם archer של אלפין כבר שנתיים ונהנה מאוד.
    אני דווקא מאוד אוהב את הכפפות של אלפיןסטארס. אתמול רכשתי בבלאק פרידיי את הGP PRO ב620 שקל כולל משלוח. אתן עליהם סקירה שאקבל אותם.
    נערך לאחרונה על ידי Tartaruga; 30-11-2015 בשעה 14:18.

Junior Member
    איפה קנית את הכפפות של BMW?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

הכפפות נמכרות בכיף באולם תוצגה במוו המסגר 16 תל אביב או כל סוכן במוו יכול להזמין לפי מקט.

Tartuga הארצ'ר נראות כפפות על רמה אבל המחיר שלהן גבוהה לי מידי בחו"ל אני מפחד אפילו לשאול כמה עולה בארץ...

Member
    לא השוואתי. רק שיתפתי את ההתנסות של בטכנולוגיה הזו. שאגב בזכות מיכאל הכרתי אותה (ובעקבות זאת קניתי אותן)

ציטוט נכתב במקור על ידי Tartaruga צפיה בהודעה
    לא השוואתי. רק שיתפתי את ההתנסות של בטכנולוגיה הזו. שאגב בזכות מיכאל הכרתי אותה (ובעקבות זאת קניתי אותן)
    הבעיה איתיא שאני אוהב למדוד ולגעת במה שאני קונה לפני שאני מזמין.
    יש לי יד גדולה ואני עצמי לא קטן כבר קרה לי שפיספסתי מידות. אז אני פשוט לוקח יום שופינג ופשוט חורש על כל החנויות ציוד שיש בתל אביב.

ואז בדיעבד אני מגלה מה בעצם הטכנולוגיות שיש בביגוד, לא יודע עד כמה זה נכון אבל האג'נדה שלי אומרת שביגוד קונים לפי הרגש והנוחות.
    ודווקא הייתי בשמחה מודד את הארצ'ר אם היו מתאימים לי לתקציב הן נראות ממש ממש ממש טוב

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של מיכאל סמטנוב
    תודה על הסקירה, רק כמה הבהרות:
    במקרה יש לי את הקולד צ'אמפ והן כן אקסטרה-פיט. היא הרבה יותר ממוגנת וגם כוללת בטנת חימום אז אני לא יודע למה להשוות אבל בוא נדייק
    Held Cold Champ GTX X-Trafit
    http://www.revzilla.com/motorcycle/h...ore-tex-gloves

לגבי גורטקס 3L - טכנולוגיית הגורטקס עצמה לא רלוונטית היות ובכולן יש אחריות לכל החיים - אם אתה אומר לי שבעיניים עצומות אתה שם כפפות תרגיש אם זה גורטקס שלוש שכבות או שתי שכבות כל הכבוד לך(...)
    המבחר שיש בארץ הן בהלד והן ברוויט אינו מלא - אם הכללת על שתי החברות האלה רק על סמך המלאי שיש בארץ אז פספסת כמה דגמים מאוד איכותיים
    הכפפה שקנית, אני מאוד שמח שאתה מרוצה ממנה, אבל מהתמונות נראה שאין לה שום מיגונים קשיחים במפרקים, באצבעות, בכרית כף היד, אין חומרים סופגי אנרגיה (כמו d3o או של חברה מתחרה) ואפילו הכפפה עצמה אינה מעור מלא אלא שילוב בד ועור. אם זה המקרה זה מחיר יחסית גבוה לכפפה מלאה (כלומר - למתחרות שזלזלת בהן יש דגמים זהים, לא ממוגנים, לא מעור מלא, עם גורטקס, במחיר יותר נמוך). אם בכל זאת אתה מרוצה ממנה ורוכב איתה כל השנה אז מברוק, הקניה משתלמת

נ.ב. צוינה פה האלפינסטארס ארצ'ר שזאת באמת כפפה ברמת מחיר דומה רק עם מיגונים קשיחים ועור מלא והיא גם מתיימרת להיות כפפת "כל השנה" (היא זהה מבחינת מבנה לכפפת ה365, רק עם מיגון נוסף בכף היד)
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל סמטנוב; 01-12-2015 בשעה 12:53.

ציטוט נכתב במקור על ידי מיכאל סמטנוב צפיה בהודעה
    תודה על הסקירה, רק כמה הבהרות:
    במקרה יש לי את הקולד צ'אמפ והן כן אקסטרה-פיט. היא הרבה יותר ממוגנת וגם כוללת בטנת חימום אז אני לא יודע למה להשוות אבל בוא נדייק
    Held Cold Champ GTX X-Trafit
    http://www.revzilla.com/motorcycle/h...ore-tex-gloves

לגבי גורטקס 3L - טכנולוגיית הגורטקס עצמה לא רלוונטית היות ובכולן יש אחריות לכל החיים - אם אתה אומר לי שבעיניים עצומות אתה שם כפפות תרגיש אם זה גורטקס שלוש שכבות או שתי שכבות כל הכבוד לך(...)
    המבחר שיש בארץ הן בהלד והן ברוויט אינו מלא - אם הכללת על שתי החברות האלה רק על סמך המלאי שיש בארץ אז פספסת כמה דגמים מאוד איכותיים
    הכפפה שקנית, אני מאוד שמח שאתה מרוצה ממנה, אבל מהתמונות נראה שאין לה שום מיגונים קשיחים במפרקים, באצבעות, בכרית כף היד, אין חומרים סופגי אנרגיה (כמו d3o או של חברה מתחרה) ואפילו הכפפה עצמה אינה מעור מלא אלא שילוב בד ועור. אם זה המקרה זה מחיר יחסית גבוה לכפפה מלאה (כלומר - למתחרות שזלזלת בהן יש דגמים זהים, לא ממוגנים, לא מעור מלא, עם גורטקס, במחיר יותר נמוך). אם בכל זאת אתה מרוצה ממנה ורוכב איתה כל השנה אז מברוק, הקניה משתלמת

נ.ב. צוינה פה האלפינסטארס ארצ'ר שזאת באמת כפפה ברמת מחיר דומה רק עם מיגונים קשיחים ועור מלא והיא גם מתיימרת להיות כפפת "כל השנה" (היא זהה מבחינת מבנה לכפפת ה365, רק עם מיגון נוסף בכף היד)
    הכפפה המתחרה הישירה זה הסאטו. יש חומרים דומים לd3o
    הם לא בידיוק נראים אך הם שם.
    ויש גם תקינת מיגון אפילו מה שלא ראיתי שקיים בהלד

הקולד צאמפ ביבוא מחול עולה בכ פי 2יותר אז לא יודע איך אתה משווה
    אותה בכלל

עכשיו הסאטו שנראה כמעט זהה חסרת סטרצ'ים . חסרה בארץ, ועולה מחיר כמעט זהה ללא האחריות.

אגב עיניין האחריות הוא לא כולל תפרים ואם ינזול לך בתפר גורטקס לא לוקחים אחריות וזה אחריות יצרן שכאן נכנס לתמונה השירות בארץ בן 24 חודשי אחריות והכמות שכבות גורטקס.

אני רוכב הרבה מאוד ורכיבות ארוכות ובכל תנאי מזג האוויר בניגוד לרוב הרוכבים בארץ שלא מתקרבים לאופי שימוש שלי.
    אני חייב ציוד איכותי מאוד, ובסבב קניות שעשיתי לא מצאתי מתחרים בארץ ברמת מחיר הזו ובאיכות