תקציב?
יש גם z250 sl
אני מעוניין לרכוש אופנוע לפנאי , סופ"ש ומידי פעם שאין לי כוח לפקקים.
לכן אחת הדרישות העיקריות הן עלויות אחזקה נמוכות.
מה שהביא אותי לשתי אופציות:
1. אופנוע אספנות.
2. עד 250 סמ"ק.
עכשיו לאופנוע אספנות לא חסרות בעיות , המבחר דל ואולי יצריך ייבוא של כלי לארץ בעצמי , טיפולים ותיקונים יכולים להיות הרפתקאה.
המוטיבציה העיקרית היא ביטוחים זולים מאוד.
הבעיה בעד 250 סמ"ק , שהמבחר והתמורה לא להיט.
כרגע המועמדים העיקריים שיש על הפרק הם:
1. KTM Duke 200.
2. GT250 Hyosung.
בנתונים היבשים היוסאנג קצת יותר חזק ועם מהירות סופית גבוהה יותר , שבאופן כללי לא היה כל כך משנה לי. אבל מכיוון שגם ככה הכלים האלו קצת חנוקים אז אני נותן לזה יותר משקל.
מבחינת מראה הם די דומים , אבל באופן כללי יש לי יותר חיבה לדיוק , כי בעיניי ל-KTM תמיד הייתה תמיד טובה ופראית שמאוד מסתדרת עם הדיוק.
אשמח לעוד אופציות , דעות ולשמוע מחוויות שלכם עם הכלים הללו או אחרים.
אני פתוח לרעיונות.
תקציב?
יש גם z250 sl
באופנוע אספנות כמו רכב אסור לנסוע בין השעות 7:00-9:00 אז לא חסכת משהו בפקקים, חוץ מזה יש לי תחושה שהעלויות מסביב והזמן שזה ידרוש ממך לא באמת שווה את זה,אלא אם את בקטע מעבר לחיסכון בעלויות ביטוח.
לצערי הפקקים ממש לא מסתיימים ב9:00 , וזאת לא המוטיבציה העיקרית.
בהתחשב בעלות האופנועים הללו 20-30 אלף , ועלות הביטוח שהיא כ-4 אלף אז זה משמעותי. באספנות זה יורד ב 75%.
אספנות אפשר גם לקנות בארץ , והקילומטראז שאני אעשה יהיה נמוך במיוחד , מעבר לכך אני דווקא אשמח לטפל באופנוע לבד ובאופנוע חדש זה הרבה יותר מסובך.
לא הכרתי את ההקוואסקי z250 , הוא בהחלט מועמד לגיטימי. על פי מה שקראתי הוא משייט בקלות ב110ק"מש וסוגר 160קמ"ש שזה אומר שאני לא אמצא את עצמי קרוב למנתק הצתה כל פעם שאעלה על כביש מהיר.
אבל אני לא רואה אותו למכירה ביד2 ואני מעדיף לקנות משומש.
אתה מוזמן לתאם נסיעת מבחן...
www.loncin.co.il
סוזוקי gw 250