וואו באמת מזל שאתה פה.
לפחות אחרי מה שאתה אומר שקרה לבאנדיט.
הכל בסדר, אני משתקם מאוד מהר, מה גם, שיחסית לנסיבות - יצאתי מאוד בזול, והרופאים שהרכיבו אותי, לא פחות מקוסמים בעיניי.
הבנדיט, ככל הנראה, לא שווה שיקום. אני עדיין לא יודע בדיוק מה מצבו, כי השוטרים בזירת התאונה סירבו לאפשר לחבריי לגרור את האופנוע, ולקחו אותו למגרש משטרתי.
ממה שהחבר'ה אומרים - הפרונט שבור בשני מקומות, ג'אנט קדמי, פיירינג, פנס, דשבורד - מפוצצים, השלדה משופשפת מכסי צד של המנוע מפוצצים. קיצר - יותר פשוט וזול לקנות אופנוע אחר.
את ציוד הרכיבה לא ראיתי. כשאחזור הביתה, אצלם ואלי אעלה תמונות.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
וואו באמת מזל שאתה פה.
לפחות אחרי מה שאתה אומר שקרה לבאנדיט.
החלמה מהירה ורפואה שלמה!
יש לך כבר עורך דין?
עזוב עורך דין. מה שלומך ?
אני אצל ענת ברדה.יש לך כבר עורך דין?
אל'חמדוללילה. מחפש bmw r1150gs במצב טוב מאוד ומעלה, בתקציב של עד 30k, עם אפשרות לעלות לכיוון ה-40 בשביל מציאה היסטרית. אופציות נוספות זה ק.ט.מ אדוונצ'ר 990 או דוקאטי מולטיסטראדה 1100. מוטו-גוצי ntx או נורג' הינם בגדר חלום, אבל המחירים של כל הכלים האלה הרחק מחוץ לתקציב שהגדרתי לעצמי.עזוב עורך דין. מה שלומך ?
ככיוון אחר - ימאהה סופר טנרה ישן (xtz750), במצב מעולה, ובמחיר הגיוני (החיים בסרט, שחושבים שהאופנוע משתבח עם השנים - מוזמנים להמשיך לחפש קונה) - גם הוא יכול להיות אופציה מעניינת.
כרגע - מתנייד על יוסאנג gt250 של ידידה, ו"נהנה" מכל רגע. חתיכת אופנוע "כועס", "לא לבעלי לב חלש" וכו' - איך שאתה עובר את ה-80, הוא מתחיל "לכעוס" עליך...
אכן כך.כבר לא בבתחולים.
או שכבר לא אכפת לו מהאתר.
או גם וגם.
גם וגם.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
לטובת כל אלה, שדאגו לשלומי:
באיחור אופנתי של חודש וחצי - אני התחדשתי בדוקאטי מולטיסטראדה 1100 אדום.
הספקתי כבר להוסיף 3500 ק"מ על הרכש החדש, להגיע למצדה ולגבול מצריים, לתקן תקלה מכאנית שטותית אחת, וכמה תקלות חשמל שטותיות לא פחות. בתכנון - טיול לצפון וטיפול גדול (כיוון שסתומים + החלפת רצועות תזמון).
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 22-10-2015 בשעה 13:46.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual